Alla inlägg under november 2009

Av Linda - 20 november 2009 16:00

Det har vart en rätt körig natt mycket spring upp och ner för trapporna flera, flera gånger under natten. Så jag var rätt körd ihövvet när jag gick hem kvart över sju imorse. Idag gick jag upp tio i tre ungefär efter nattens jobb. Jag visste ju att det var fint väder så jag kände att jag inte kunde sova längre. Man vill ju gärna njuta av solen när den väl är framme.

Strömadapten är ju fortfarande sönder och jag vill att den ska funka NU! Det är jävligt irriterande när jag har datorn hemma, men har ingen ström eftersom den jävla skiten är sönder. Så jag får cykla ner till Biblioteket om jag ska kunna kolla min mail, uppdatera min blogg och kolla Facebook.

Apropå Facebook såg jag att min kusin A., från Laxå skulle komma ner hit till OdenCup. Jag messade till hennes mamma och vi bestämde att vi skulle träffas uppe vid Odenhallen senare idag. Så jag ska iväg till PA:s nu och handla lite snabbt och sen ska jag hem, dammsuga lite fort, laga mat, ta en snabb dusch, sminka mig snabbt och efter det ska jag upp till Odenhallen :) Ska bli såå kul att träffa min lilla kusin igen :)

Ni får ha en bra fredag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 20 november 2009 06:16

Musse och Mimmi pigg  


Ska hem om en timme och sova, YEAH :)

Av Linda - 19 november 2009 23:12

Nu jobbar jag sista natten för denna veckan vad jag vet än så länge kanske ska tilläggas också.

Jag har fortfarande inte en fungerande dator hemma min strömadapt har ju gått sönder. Skulle beställt en ny, men de tar bara MasterCard eller Visakort jag har inget av dem. Så jag fick maila dem och fråga hur jag ska göra. Kommer i alla fall åka till företaget när jag åker hem till Göteborg nästa vecka de ska ligga någonstans i Mölndal. Så jag lär ju inte ha en fungerande dator på en vecka till! Vilket suger röven. Men men..

Idag har jag gjort lite ärenden och sånt där sen var det ju bara att lägga sig och vila klockan fem i två timmar för att orka med hela natten. Efter det in i duschen och sen har jag bara slappat :)

Sov riktigt bra inatt vilket var jävligt härligt eftersom jag sov så jävla dåligt efter måndagens nattjobb. Vaknade lite sent också kanske, men jag var faktiskt uppe vid åtta imorse. Jag pratade med en SSK på min Vårdcentral angående vaccineringen av svininfluensan. Så förhoppningsvis vaccinerar jag mig nästa vecka. Bara det jävla vaccinet inte tar slut..

Nu vet Ni läget i alla fall tyvärr blir det inte så mycket uppdateringar just nu, men de kommer sen när jag har en fungerande adapt igen! Den började ju fucka sig i helgen. Jävla skit säger jag bara ska la hålla längre än 1½ år tycker jag. Hoppas att Ni mår bra i alla fall folks! Tjing tjong!

Av Linda - 19 november 2009 19:45

  

  

  

  

  

  

Nu när jag har läst ut CHIC nummer 2o (24 September) 2oo9, tyckte jag inte att det fanns något speciellt som jag kunde läsa om i just det här numret som jag kan bjuda på. Så blir det ibland.

Så jag har sutitt och kollat igenom tidningen och letat efter produkter som jag ville ha istället.


Detta hittade jag i CHIC nummer 2o (24 September) 2oo9:

* Hanky Panky String T-shirt Collection, finns hos www.nelly.com, 239 kronor- VILL HA! Namnet T-shirt Collection för osökt tankarna till... Ja, T-shirtar. Men Hanky Panky syftar på sin nya kollektion med underkläder, som är lika bekväma som T-shirtar och dessutom är de i ekologisk bomull!

* Blus Lindex, 349 kronor- Söt blus tycker jag!

* Moschino Light Clouds Parfym 5o ml EdT, 585 kronor- Härlig flaska med molnen på! Lilla Olivia ni vet, Karl Alfreds fru, fick agera musa när Moschino skapade sin bekymmerslösa doft Light Clouds. Med sina inslag av jasmin, cyklamen och cederträ tror jag på kärlek vid första ögonkastet för fler än mig och Karl Alfred!

* Marc Jacobs Lola EdP, 69o kronor. VILL HA! Så snyygg flaska! Vi doppar näsan i magiska under från Marc Jacobs - en lovande Lola som spritter av geranium, fuchsiapion, ros och tonkaböna!

* Pumps H&M, 399 kronor- VILL HA! GRYMT snygga skor! Klacken är riktigt snygg med stenarna på!

* Bild på CHIC nummer 2o (24 September) 2oo9. 

Av Linda - 18 november 2009 20:45

  

  

  

  


Nu har jag suttit och kollat igenom VeckoRevyn nummer 2o (17 September) 2oo9, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag hittade några få produkter och det är blandat denna gången.


Detta hittade jag i VeckoRevyn nummer 2o (17 September) 2oo9:

* Rosa Flamingo 18 cm hög Åhléns, 199 kronor- Tycker att denna är lite häftig, snygg färg också dessutom! Prydnadsfigurer och glaskonst gör comeback efter år av dammsamlande!  

* Maybelline Pure Liquid Mineral Foundation Spf 15, 159 kronor- Täckande foundation men ändå fräsch och lätt. Dryg och lätt att arbeta in. Bra pumpflaska och formula som håller hög kvalitet. En av de bästa foundations jag testat!

* Pumps Haléns, 399 kronor- Snygga skor! Dessutom är de inte speciellt dyra, vilket är jävligt bra!

Av Linda - 18 november 2009 20:00

Nu när jag har läst ut VeckoRevyn nummer 2o (17 September) 2oo9, kom jag till den här artikeln som handlade om mineralsmink. Jag tänkte skriva ner tipsen som man kunde läsa i artikeln.


Vad är mineralsmink? Passar det alla? Och är det sant att man till och med kan sova med det? VeckoRevyn listar allt du behöver veta om de välgörande mineralerna.

Artikeln är skriven av Therése Andersson.

 

Vad är egentligen mineralsmink?

Mineralsmink ska vara fritt från konserveringsmedel, kemikalier, talk, oljor, bindningsmedel, parfym och silikoner. I stället består de av fina mineraler/färgpigment, rispulver och minerallera. Mineralsmink finns i flera former, bland annat som foundation, rouge, puder och ögonskuggir.

Jag har gört att mineralsmink är bättre för huden, stämmer det?

Eftersom mineralsmink bara ska innehålla naturliga ingredienser brukar de vara mer skonsamma mot huden. Det brukar heta att mineralsmink inte täpper igen porerna och låter huden andas. Mineralsmink innehåller också vårdande ämnen som allantoin och zink, som har antiinflammatoriska egenskaper. Men åsikterna om hur pass vårdande mineralsmink är går isär. Om du är överkänslig mot vissa tillsatsämnen kan mineralsmink vara ett bättre alternativ än vanliga makeup-produkter.

Passar det alla hudtyper?

Ja. dessutom ska de vara extra lämpliga för personer med känslig hy eller problemhy, eftersom de naturliga ingredienserna verkar vårdande och låter huden andas, utan att täppa igen porerna. Riskten för allergiska reaktioner bedöms också som mycket mindre när det gäller mineralsmink.

Det står ofta att mineralsmink innehåller solskyddsfaktor. Det låter ju inte särsklit naturligt?

Mineralsmink har faktiskt ett inbyggt naturligt solskydd i form av ämnena zink och titanoxid. Men graden på solskyddet varierar från märke till märke, läs därför noga på förpackningen.

Vad ska jag välja - puderfoundation eller flytande foundation?

Mineralfoundation i puderform ska vara fria från ingredienser som konserveringsmedel, olja eller parfym. När det gäller flytande foundation är de ofta berikade med mineraler, snarare än bestående helt av dem. Men detta skiljer från märke till märke, så läs noga på förpackningen. Flytande mineralfoundation har också ofta lite bättre täckningsgrad än puderfoundation.

Är det sant att man kan sova med mineralsmink?

En del märken påstår att deras mineralprodukter är så naturliga att det går att sova med dem. Men din hy mår alltid bäst av att rengöras ordentligt på kvällen och återfuktas med en ansiktscreme.

Behöver jag några speciella verktyg?

Ja, det är viktigt att du har rätt redskap till hands. Mineralpuder ska helst appliceras med en så kallad kabuki-borste, som har täta hårstrån och ett plattare huvud än vanliga puderborstar. Kabuki-borsten ger ett mer täckande resultat än vanliga puderborstar. Glöm inte att alltid skaka av överflödigt puder i asken innan du applicerar! När det gäller flytande mineralmakeup kan du använda svamp, pensel eller dina fingrar - precis som när du använder vanlig foundation...


   

    

Av Linda - 18 november 2009 04:16

Nu sitter jag på jobbet och nu är det inte alls lång tid kvar tills jag slutar :) SKÖNT!

Är lite irriterad dennna natten på grund av olika anledningar och det har med jobbet att göra så kan jag säga.

Fan min dator funkar ju inte och just nu kan jag inte skriva något i min blogg, får bli på dessa knäppa tiderna när jag jobbar i alla fall än så länge. Ruttet är vad det är.. Men ja, sladden är fan söde, jag får ingen ström till datorn och den är ju urladdad för tillfället! Det är dessutom farligt att ens sätta den i vägguttaget..

Annars gjorde jag inte så mycket igår. Sov PISS dåligt faktisk jag vaknade tolv och gick på toa sen halvsov jag till tre någon gång. Men sen på kvällen la jag mig och sov i nästan två timmar var tvungen, hade aldrig pallat annars! Men snart ska jag hem och sova som sagt blir skönt det!

Ni får ha det så bra folks så länge! Tjing tjong

Av Linda - 17 november 2009 20:00

Eftersom jag jobbade inatt och jag inte har vanan inne riktigt ännu så sov jag sjukt dåligt idag på dagen. Jag la mig efter åtta någon gång imorse. Sov PISS dåligt faktisk. Jag vaknade tolv och gick på toa sen halvsov jag till tre någon gång. Men nu på kvällen måste jag lägga mig och sova i nästan två timmar är tvungen kommer aldrig palla denna natten annars! Har nästan vart som en zombie idag efter att jag har gått upp, haha..

Hjärnan har ju inte funkat alls tänka det går bara inte idag. Värdelöst lite granna, men inget jag kan göra något åt. Förhoppningsvis kommer jag sova skitbra när jag lägger mig efter Äntligen hemma.. Sover jag till elva är det bra. Då är det inte speciellt långt kvar innan jag ska iväg och jobba. Kommer kännas lite konstigt att sticka iväg mitt i natten - jag menar alla andra i huset sover ju.

Tycker dock att det är skönt att det går bra att köra nätter :) Trodde ju inte det från början att det skulle funka, men det gör det peppar peppar!

Nä, snart blir det ju sängen för min del.. Ni får ha en fortsatt bra kväll folks! Tjing tjong!


Mimmi Mouse  

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards