Direktlänk till inlägg 25 november 2009

Vill ha från VeckoRevyn nummer 21 (1 Oktober) 2oo9

Av Linda - 25 november 2009 12:30

  

  

    

  

  

  

  

  

  

  


Nu har jag suttit och kollat igenom VeckoRevyn nummer 21 (1 Oktober) 2oo9, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har nästan bara skönhetsprodukter denna gången, eftersom de hade en Beauty Bibel med till detta numret. Jag har även valt ut de produkter som hade fått högst betyg.


Detta hittade jag i VeckoRevyn nummer 21 (1 Oktober) 2oo9:

* IsaDora Fine Liner Eye Stylo, 95 kronor- Eyelinern har perfekt konsistens varken för rinnig eller för torr. Penseln är tunn och lagom hård, resultatet håller hela dagen och är lätt att tvätta bort. Enda minus är att det är lite svårt att få till tjockare streck!

* Max Factor Flawless Perfection Blush, 95 kronor- VILL HA! Billigt rouge är det dessutom! Lätt att borsta på, lagom mycket färg direkt. Men som vanligt är borsten för liten, använd en egen, större borste. Färgen ger varmt rosiga kinder, inget skimmer. Sitter bra, men behöver bättras på under dagen eller framåt kvällen.

* Elizabeth Arden Pure Finish Mineral Bronzing Powder, 32o kronor- De ljusreflekterande pigmenten ger huden en vacker lyster, även om de kan kännas lite väl glittriga. Desto snyggare blir pudret på kroppen!

* Estée Lauder Spotlight Skin Tone Perfector, 365 kronor- VILL HA! Har en oljig yta som närmast ser lila ut. Men efter några sekunders masserande förvandlas gelén till en härlig konsistens. Huden ser fullkomligt fantastisk ut och får en härlig lyster. Sminket sitter som berget hela dagen och känns dessutom lättare att tvätta bort på kvällen. Mirakelprodukt är bara förnamnet!

* Kiehl´s Foaming Non-detergent Washable Cleanser, 22o kronor- Fantastisk! Första rengöringen som faktiskt tar bort ALLT smink. Efteråt känns huden dessutom riktigt ren och mjuk - ingen stram känsla eller kladdig hud.

* Trind Nail Polish Remover, 75 kronor- Plus för att den är billig! En av de bättre nagellackremovers som testpersonen använt. Neutral doft, smidig flaska och formulan tar bort de mest färgglada lacken i ett nafs - utan att kladda! Produkten är också dryg och verkar inte heller torka ut naglarna nämnvärt.

* I.d Bare Minerals Foundation, 398 kronor- Kändisfavorit som verkligen funkar! Ger huden ett jämnt och fint resultat med helt fantastisk lyster. Huden blir slät och blanka partier mattas. Sitter perfekt hela dagen.

* Chanel Exceptionnel de Chanel Mascara, 24o kronor- Speciell borste som känns lite klumpig i början. Ger fransarna fin volym, längd och böjer bra. Svärtan är perfekt och det behövs bara en applicering för önskat resultat.

* Md Formulations Moisture Defense, 41o kronor- I början kan masken sticka lite i huden, men efter ett tag känns huden mjuk och varm. Huden blir len och smidig, ingen extra fuktighetscreme behövs.

* Halsduk Accent, 199 kronor- Varm, skön halsduk i härliga färger!

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30
<<< November 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards