Alla inlägg under oktober 2009

Av Linda - 10 oktober 2009 19:45

  


Här är min outfit för kvällen.


* Jeans skjorta, Ginatricot, NY!

* Linne, Ginatricot.

* Jeansleggnings, Ginatricot.

* Stövlar, Skopunkten, NYA!

* Skärp, H&M.

Av Linda - 10 oktober 2009 14:46

  


Ikväll smäller det!

Men jag tror inte på landslaget, de förlorar ikväll.

Blir inget VM i Sydafrika nästa sommar!

Kommer ändå bli spännande att se hur det går ivkäll

Av Linda - 9 oktober 2009 22:00

  


Åååh, nu kommer en så jävla bra film :)

Han är ju så jävla HET, Vin Diesel.

Dregel varning..

Av Linda - 9 oktober 2009 21:34

Yes, ÄNTLIGEN har alla fredagsfinalerna i Idol börjat :) Så jävla spännande.. Mina favoriter är helt klart Calle och Mariette, det har de varit sen jag såg deras första auditions. Måste säga att startfältet är jävligt starkt i år, starkare än andra år! Spännande kommer den här säsongne bli, minst sagt.

Annars har jag inte gjort så väldans mycket idag. Cyklade till Willys förut för att köpa 7UP till imorgon, Frallor och sånna där klister grejjer till mina barstolar, de är ju så jävla ojämna på benen (antingen är de olika långa eller golvet är fucked up), det var fan på tiden att jag köpte sånna där till mina stolar. Låter ju för jävligt när jag drar ut dem också, så nu kommer det inte låta någonting längre i princip.

Det var ju fint väder ute, var ute på balkongen och det var rätt skönt, men när jag var väl ute och cyklade, kände jag hur kallt det var! Jag som lämnade mina vantar hemma, så jävla naiv var jag idag...

Cyklade Odengatan ner, hela Bangatan fram till Industrierna och hem, skön runda även om det var lite kallt dock. Kände inte för att laga någon mat idag så jag köpte en Vesuvio Pizza. Nu sitter jag här och myser under täcket samtidigt som jag tittar på Idol som sagt och äter några Marianne godisar. Himla goa är Marianne :)

Ni får ha en bra fredags kväll folks! Tjing tjong!

Av Linda - 8 oktober 2009 22:18

  

  

  


Nu har jag sutit och kollat igenom Glamours September nummer 2oo9, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag hittade lite produkter, inte så många.


Detta hittade jag i Galmours September nummer 2oo9:

* Dolce & Gabbana Le Bateleur (Förförisk) Parfym 1oo ml EdT, 675 kronor- En av Dolce & Gabbanas nya parfymer!

* Sonia by Sonia Rykiel Tröja finns hos www.netaporter.com, 24oo kronor- Härlig tröja i härliga färger! Gillar den lilla rosetten också! 

* Klänning H&M, 699 kronor- Klänningen är lite fulsnygg!

Av Linda - 8 oktober 2009 17:24

Strax efter klockan tre cyklade jag ner till Jysk. Jag var tvungen att köpa ett par Panelgardiner där, det hade jag bestämt redan innan att jag skulle ha. När jag kom ner dit gick jag runt och kikade lite granna.

Tog det jag skulle ha, betalade och cyklade hem igen. Är nöjd med mina inköp som gjordes.


Detta shoppade jag på Jysk:

* Panelgardiner, 149 kronor, Jysk- ÄNTLIGEN har jag ett par svarta panelgardiner i mitt storarum! Så JÄVLA nöjd nu när jag har ett par, nu är det bara mönstade som fattas!

* Örngott, 15 kronor, Jysk- Så jävla billig örngott, är ju gratis typ! Behövde ett till örngott till mina kuddar som inte var i ett set med Påslakan!


     

Av Linda - 8 oktober 2009 17:00

Tidigare idag var det fint väder, solen sken och himlen var blå. Timmarna gick och det kom mer och mer moln på himlen. Så blev klockan fyra och jag ser hur jävla grått det blir, tjocka regnmoln kommer in. Vad jag däremot INTE hade räknat med det var att ÅSKAN skulle smälla, två rejäla jävla smällar blev det också för den delen. Hmm, jag har då aldrig vart med om åska och blixten i oktober i alla fall, inte vad jag kan minnas. Så detta är verkligen tetigt väder enligt mig, jag menar åska? Bara jag som tycker så kanske? Fast det är ju häftigt tycker jag :)


Annars har detta vart en seg torsdag tycker jag. Eftersom jag har så fula gardiner (de passar inte ihop med min jävla tapet, då blir det fult enligt mig) i mitt storarum och det aldrig blir av att jag köper ett par panelgardiner, bestämde jag mig för att cykla ner till Jysk och köpa ett par svarta i alla fall. När jag kom dit såg jag en snygg kille där inne, FUCK såg ju för jävlig ut ju! Smutsigt hår, inget smink och ett vandrade lik typ :S

Gick i alla fall och hämtade mina Gardiner, ett Örngott som endast kostade femton spänn och ett paket med Tennisbollar, som jag ska använda när jag tvättar mitt duntäcke och mina dunkuddar. När jag kom hem provade jag att hänga upp mina gardiner, de är lite för långa, behöver köpa nålar och jag slängde dem i tvätten så de krymper en aning.

När jag hade vart hemma i tjugo minuter, det var då åskan och blixten smällde till och världens regn kom plus hagel. Så det var en jävla tur att jag hann hem innan allting började sätta igång. Är inte så roligt att cykla från Jysk när det bara är uppför i regn och bli pisseblöt!

Åt rester idag med ja Kyckling i sås med Champinjoner, Spaghetti och Sallad till, behövde bli av med den där matlådan kände jag. Mer än så här har det inte hänt idag faktiskt. Har Ni haft en bra torsdag folks? Tjing tjong!

Av Linda - 8 oktober 2009 11:50


Den här låten är så jävla bra :)

Jag blir glad av den och vill bara dansa, dansa..

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards