Alla inlägg under oktober 2009

Av Linda - 22 oktober 2009 21:56

Idag åkte jag till Skövde, vilket var väldigt härligt! Längesedan jag var där nu, säkert i våras sist någon gång. Borde egentligen åka dit lite oftare, speciellt ut till Elins Esplanad, det är jävligt schysst där ute. Deras Ginatricot är skit grym, mycket bättre än den inne i stan. Såg så jävla mycket snygga kläder, men jag hade inte råd att köpa något därifrån idag... Är jävligt nöjd med min kamera som jag köpte :D ÄNTLIGEN har jag en snygg Digitalkamera, nu kan jag ta bättre kort, HÄRLIGT!

Försäljaren som hjälpte mig var en tjej, och hon höll inte på att rabbla upp massa extra grejer som jag ändå aldrig är intresserad av. Nu hade jag ju ändå bestämt mig för just den modellen, färgen och märket. DÅ ändrar jag mig ALDRIG kan jag lova.. Väldigt schysst och trevlig var hon, tycker det är bra när försäljare inte drar upp massa krångel eller är för påflugna. Man har ju stött på många sånna där idioter till försäljare. Jag hoppas att Ni fattar vad jag menar. Aja, skönt att komma iväg lite även om det bara var för två timmar.

Riktigt jävla höst väder har det vart idag också, regn och dimma.. Just det ja, är heeeelt säker på att jag såg en gammal klass kompis från gymnasiet när jag åkte hem från Skövde. Han glodde lite väl mycket, undra vad fan han glodde för, men sen när jag gick av då såg jag att det måste ju vara han, annars var det väldigt likt honom..

Ne, ska snart lägga mig, men först ska jag läsa innan jag somnar. God natt på Er! Tjing tjong folks!      

Av Linda - 22 oktober 2009 19:16

  


Här är mina kläder som jag hade på mig idag. Vädret är ju inte det roligaste kan jag ju inte påstå, men jag måste vänja mina fötter vid att ha på mig mina snygga, favorit stövlar! Halsduk och jacka åkte självklart på också!


* Topp, Ginatricot, NY!

* Jeansleggnings, Ginatricot.

* Stövlar, Skopunkten.

Av Linda - 22 oktober 2009 18:46

Idag åkte jag ju till Skövde, jag skulle ju till Elins Esplanad, eller rättare sagt till Elgiganten först och främst. Hittade det jag ville och skulle ha där inne, är väldigt nöjd med mitt köp :) Blev ju aldrig av med köpet, när jag var hemma för en månad sedan. Var inne på H&M lite snabbt också, men även inne på Ginatricot.

Är MYCKET nöjd med köpen som gjordes idag, men främst med mitt köp på Elgiganten :)


Detta shoppade jag idag:

* Olympus X-42 Digitalkamera (12 megapixel + 5x optisk zoom), 1o49 kronor, Elgiganten- Är JÄVLIGT nöjd med min kamera! Rosa är den också, så jävla snygg! Kollade på just den här på Elgiganten i Nordstan sist! Blir en bra, enkel första kamera! Behöver dock köpa ett minneskort till kameran rätt snart!

* LdB Deodorant, 32.5o kronor, H&M- Behöver en ny snart, så jag passade på att köpa denna inne på H&M! 

 

   

        

Av Linda - 22 oktober 2009 11:46

  

 

Snart ska jag iväg till Skövde :)

Längesen jag var där nu faktiskt..

Ska bli intressant om jag kommer hem med det jag har tänkt sen :)

Ha en bra torsdag så länge folks!

Tjing tjong!

Av Linda - 21 oktober 2009 22:06

metoyou   

God natt och sov så gott :)  

Av Linda - 21 oktober 2009 19:56

Idag har jag haft en underbar trevlig dag faktiskt :) E., ringde kvart över tio imorse, vi skulle till stan och kika lite. Hon behövde lite smakråd så jag följde gärna med, blev hämtad kvart i elva ungefär och då åkte vi ner dit. Hon fick köpt det hon var ute efter, vilket alltid är bra :) Vi var inne i några andra affärer, jag hittade en snygg tröja på VeroModa, men när jag kom hem till henne och tog på mig den ångra jag mig.. Trivdes inte riktigt i tröjan, var inte riktigt som jag hade tänkt mig faktiskt. När E., och jag skiljdes åt för att hon skulle iväg och jobba, gick jag hem och hämtade min cykel. Cykla till stan och in på VeroModa, lämna in tröjan redan idag annars är risken att jag kommer ångra mig eller inte orka lämna tillbaka den.

Cykla vidare mot Willys, skulle bara ha några få saker där inne. På vägen hem såg jag C. :) Var himla längesen nu, vi stod fan och tjötade i en timme och fyrtio minuter, hahaha! Men det var jävligt trevligt! Snacka om att jag frös röven av mig, mina händer och fötter också! SJUKT KALLT var det ute idag, speciellt när man fastnar så och bara tjatar så himla länge, trevligt var det i alla fall :)

Nu ligger jag på soffan och glor på teven. Hoppas att Ni haft en bra onsdag? Tjing tjong folks!

Av Linda - 21 oktober 2009 17:28

  

 

Fy faaaaaaaan vad jag fryser..

HUA, vad kallt och ruggigt det är ute idag.

Jävla, jävla skit väder är vad det är...

Av Linda - 20 oktober 2009 21:26

  

  

  

  


För en månad sedan var det dags för Emmy awards. På röda mattan visade kändisarna upp sig i sina fina kläder.

Dessa kändisar tyckte jag hade de finaste klänningarna på galan.


Bilder från Emmy Awards:

* Blake Lively- Riktigt snygg klänning, men samtidigt väldigt vågad med den höga slitsen och den djupa urringningen! Men jag tycker att den är skit snygg!

* Debra Messing- Härlig röd färg tycker jag! Dessutom är det hel rätt med "ena axeln bar" i höst också!

* Heidi Klum- Fin klänning, fint med det lilla släpet! Hon strålar verkligen när hon är höggravid tycker jag!

* Jennifer Love Hewitt- VILKEN SNYGG KLÄNNING! Här är hon jättevacker, den gula klänningen och de fina lockarna klär henne verkligen! Min absolut favorit klänning denna gala kvällen!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards