Alla inlägg under oktober 2009

Av Linda - 4 oktober 2009 22:18

  

  

  


Nu har jag suttit och kollat igenom CHIC nummer 16 (3o Juli) 2oo9, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat lite produkter den här gången, fanns inte så mycket i detta numret tyckte inte jag,


Detta hittade jag i CHIC nummer 16 (3o Juli) 2oo9:

* Christian Louboutin Pumps finns hos www.netaporter.com, 5327 kronor- SNYGGA SKOR! Åå, jag vill ha ett par Louboutins, så jävla snygga skor, men så dyra för mig bara!

* Klänning H&M Divided Exclusive, 699 kronor- De är lite fulsnygga, inte någon jag skulle gå runt i kanske! Fulsnygga som sagt och paljetter är ju stort i höst!

* Lulu Guinness Kooky Cat Väska, 343o kronor- Cool väska tycker jag! Designern Lulu Guinness firar 2o-års jubileum och har tagit fram en höstkollektion med inslag av gamla favoritmönster och ikoner från tidigare år. Handväskan Kooky Cat har redan hunnit få mindre kultstatus! 

Av Linda - 4 oktober 2009 19:46

Nu när jag har läst ut CHIC nummer 16 (3o Juli) 2oo9, kom jag till den här artikeln med Johnny Depp. Jag tänkte skriva ner lite vad jag kunde läsa om honom i artikeln.


Han är dryg, korkad och luktar illa. Nej, förlåt, vi skämtar såklart. Johnny Depp visar sig vara precis så charmig, ursnygg och jordnära som vi trodde.

Artikeln är skriven av Johanna Juntunen.

 

Mer än en timme efter utsatt tid dyker Johnny Depp upp på hotellet i Los Angeles där CHIC troget väntar. Han skyndar sig fram och ber om ursäkt.

- Förlåt, förlåt, förlåt! Jag är så himla dålig på att passa tider!

Han tar min hand och fyrar av ett leende som skulle kunna smälta sten.

- Hur mår du förresten? Jag hoppas att du inte har bråttom till något annat möte.

- Det är lugnt, svarar jag och försöker se oberörd ut.


Behöver jag säga att ett så trevligt bemötande från en av världens mest attraktiva män kan få vilken hårdhudad journalist som helst på fall? Det gör inget att han kom för sent. Han är förlåten - flera gånger om! Det härliga med Johnny är att han verkar byr sig, på riktigt (eller så är han en fenomenal skådis även privat). Han är uppmärksam, avslappnad och ger ett jordnära intryck.

Är du alltid så här trevlig?

- Ja. Om man är trevlig blir man trevlig bemött av andra, i alla fall för det mesta.

 

I din nya film "Public Enemies" spelar du den legendariske 3o-talsgangstern John Dillinger. Enligt myndigheterna var han en brottsling, men folket hyllade honom som en hjälte. Hur tycker du att han ska beskrivas?

- John Dillinger var sin tids rockstjärna, en karismatisk man som vägrade kompromissa. Han var en slags Robin Hood som verkligen brydde sig om människor. Han visste nog att hans karriär som bankrånare och folkhjälte inte skulle bli så långvarig, men han körde på i hundranittio för att göra så stort intryck som möjligt på så kort tid som möjligt.

 

Du är beundrad av kvinnor och män över hela världen. Hur känns det att vara en idol och sexsymbol?

- Konstigt. På filmpremiärer och liknande tillställningar möts jag ibland av horder av människor som gråter och skriker mitt namn. Det ger mig olustkänslor, det är riktigt obehagligt faktiskt.

 

När du var yngre levde du ett partyliv med en hel del sprit och droger. Men efter att du blev ihop med Vanessa, flyttade till Frankrike och blev pappa verkar ditt liv ha lugnat ner sig. Är du en gladare människa idag?

- Ja, det är jag. När jag var yngra var jag väldigt arg, på allt och alla, och jag ville gå min egen väg och aldrig lyssna på någon annan. Jag levde "on the edge", men jag har lugnat ner mig med åren. Jag är fortfarande arg på mycket, men jag har lärt mig att hantera min ilska. Jag lever ett fridfullt och harmoniskt familjeliv och jag gör allt för att mina barn ska må bra. Jag vill inte att de ska behöva skämmas över saker jag gjort.

 

Kan du besöka Disneyland med barnen?

- Haha, nej, inte om vi vill ha en härlig familjedag tillsammans. Om jag var osynlig för en dag skulle jag ta med barnen till Disneyland, men annars får de åka dit i sällskap med någon annan vuxen. Om deras pappa kommer dit blir det för mycket uppståndelse och det blir för jobbigt.

 

Var bor ni nu för tiden?

- Mestadels här i Los Angeles. Våra barn går i skolan här.

Du har tidigare sagt att du hatar Los Angeles och att du aldrig mer vill bo här.

- Jag vet, men det har blivit så därför att jag arbetar i den här delen av världen så mycket de senaste åren. Jag trivs bättre i Los Angeles nu än jag gjorde när jag var yngre, men jag är alltid gladast när jag kan fly härifrån och Frankrike känns mer som ett hemland för mig än USA.


Efter framgångarna med "Pirates och the Caribbean"-filmerna är du en av de högst betalda skådespelarna. Vilken är den största lyxen du unnar dig?

- Jag köpte en liten ö i Karibiska havet. Lyxigare än så blir det inte, haha! Efter den första "Pirates"-filmen tog jag med familjen på semester i Karibiska övärlden. Någon nämnde att en ö var till salu, så vi åkte dit och tittade och blev förälskade på stört. Jag slängde mig på telefonen till min manager och sa "Jag vill köpa en ö, har jag råd med det?" Det hade jag! Vår tillvaro på ön är enkel, barnen har inte ens leksaker utan njuter av att bada och leka med snäckskal på stranden.


Får ni vara ifred på ön?

- Ja. Det är underbart. När man som jag flänger jorden runt från filminspelning till filminspelning och möter nya människor nonstop och pratar, är trevlig och arbetar dygnet runt finns det ingenting som är en större lyx än att sitta på en öde strand. Då njuter jag av tystnaden och vilar ögonen på horisonten. Varje gång jag sitter där och slappnar av känner jag i kroppen att jag förlänger livet med några minuter. Det är en härlig känsla...   


  

  

Av Linda - 4 oktober 2009 15:36

Igår var det tjejkväll hemma hos Linda, vilket var väldigt trevligt och mysigt.

När jag hade sminkat mig tog jag cykeln ner i blåsten till henne, vi skulle laga Tacos tillsammans. Tog lite längre tid än vad det skulle ha gjort eftersom mitt jälva öga krånglade som det gör ibland och sen var Köttfärsen frusen så det tog ett tag innan den tinade så att jag kunde börja steka den. Blev bra till slut i alla fall och gott var det som alltid när man äter Tacos :) Blev lite Köttfärs över som jag tog med mig hem som jag tänkte äta idag, bara fixa lite Sallad och värma ett Tortilla Bröd sen, skönt då går det lite fortare.

Runt åtta kom två personer till, så vi satte oss i soffan och åt Gurkor och Morötter med Dipp, faan vad gott det var! Vi bestämde oss för att spela spel och vi valde Vem vill bli Miljonär?! Det var fan SKIT KUL spel ju. Perfekt sällskapsspel var det verkligen, vissa frågor var faktiskt riktigt svåra på en låg nivå, nästan pinsamt ibland. Kul var det i alla fall och jag funderar på att införskaffa mig det själv.

En grogg blev det igår, inget mer. Har haft sån mensvärk hela helgen, dessutom la jag in mig på jobb om det skulle fattas personal i helgen, blev tyvärr inget jobb. Så är det ibland, tråkigt men inget att göra åt!

Trevlig kväll hade jag i alla fall :) Hoppas att Ni hade en bra lördags kväll folks? Tjing tjong!

Av Linda - 3 oktober 2009 19:30

  


Idag är det dags för tjejkväll hos Linda. Innan de andra kommer ska vi äta Tacos tillsammans.

Jag kommer inte att gå ut sen, men jag ska ta en grogg eller två i alla fall.

Detta blev min otufit för den här tjejkvällen.


* Topp, Ginatricot- Älskar dessa randiga topparna!

* Jeanskjol, H&M, NY- Så jävla snygg kjol och jag gillar den som fan!

* Leggings, Ginatricot- Sköna leggings!

* Stövlar, Skopunkten, NYA- SÅ SNYGGA! Älskar dem! Är sjukt nöjd med de här stövlarna, kunde inte hittat bättre!

Av Linda - 3 oktober 2009 15:20

  


Jajemen, det är helt sjukt, men sant! Idag för exakt ett år sedan började jag att blogga.

Sedan dess har det bara flutit på och jag tycker det är roligt, så länge man tycker det så fortsätter man ju.

Ska bli kul att läsa vad jag skrev för ett år sedan också, varje dag.

Ikväll blir det lugnt, känner mig lite slö så där. Ska ner till Linda en sväng ikväll också.

Ska äta Tacos hemma hos Linda sen, det är ju alltid uppskattat och alltid lika gott tycker jag :)

Ni får ha en bra lördag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 2 oktober 2009 17:26


Säger bara minnen =)

Av Linda - 2 oktober 2009 16:16

VILKET UNDERBART VÄDER DET HAR VART IDAG!

Var bara tvungen att säga det först och främst :) Imorse sken solen och himlen var blå, fanns inte ett enda moln på himlen vilket var underbart skönt. Har dock kommit lite mer moln på eftermiddagen.

I alla fall så gick jag ut och power walkade i en timme och femton minuter, vilket var jävligt skönt! Det blåste lite kallt när jag gick runt Vindängen, men det gör det alltid där borta i och för sig. Jag gick hela Hollendergatan, runt hela Vindängen, Bangatan fram till Posten, där jag gick upp på Eriksgatan och raka vägen hem till mig. Skulle gått bort till Inudstrierna och det hade jag tänkt först, men jag skippade det idag. När jag kom hem gick jag bara upp för att hämta bankomatkortet, skulle till Willys snabbt och handla, tog cykeln dit. Riktigt mycket folk var det där inne och långa köer, men så är det ju alltid på fredagarna.

Tog fram Kycklingfilé tidigare idag så jag tänkte äta Kycklingfilé i sås med Champinjoner, Potatisklyftor och Sallad till, kommer bli riktigt gott! Älskar att äta just Kyckling :)

Har haft en underbar fredag förmiddag och eftermiddag, återstår att se hur kvällen och natten blir, hmmm...

Hoppas att Ni haft en bra fredag folks! Tjing tjong!


Jaaaa, jag fick ju kul post idag med ja! Ett kort från syrran när hon var i London :D


  

Av Linda - 1 oktober 2009 23:06

      

  

  

  

  

  

  


Nu har jag suttit och kollat igenom Plaza Kvinnas Augusti nummer 2009, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat en del produkter och det är blandat den här gången.


Detta hittade jag i Plaza Kvinnas Augusti nummer 2oo9:

* Dior Capture Total, 98o kronor- Diors linje Capture Total lufter fram ljusets betydelse för upplevelsen av ung hy, och menar att när proteinerna i huden oxideras blir de också genomskinliga, vilket får oss att se gråa, trista, och följaktligen också gamla ut. Dior Innivation Center har identifierat en nyckelenzym som finns naturligt i huden, och vars roll är att avoxidera de förändrade proetinerna. Dock minskar dess återuppbyggande egenskaper med åldern, och Capture Total ska öka aktiviteten hos dessa enzymer för att återge huden sitt ljus och därmed sin ungdom!

* Smashbox Lip Enhancins Gloss, 195 kronor- VILL HA! "Vilka stora fina läppar du har idag!" var den spontana kommentar Smashbox läppglans genererade. Doften är god och färgen undervar. Glanset sitte länge, utan att kännas klibbigt eller verka uttorkande.

* Dior Capture Total R6o/8o Filler, 835 kronor- Diors exklusiva Capture Total-serie bjuder på en filler där fokus ligger på att med hjälp av ljus skapa illusionen av en jämn hud snarare än att fylla ut rynkor. Konsistensen är behagligt mjuk och det känns som om fillern går in i huden snarare än att bara lägga sig på utan, vilket gör att det är möjligt att sminka över den utan problem. Resultatet blir en jämnare, mjukare hy med en fantastisk lyster!

* Klänning ONLY, 459 kronor- VILL HA! Så SNYGG klänning! Gillar den här verkligen! Klänningen finns i olika färger också, inte bara i svart!

* Fuskpäls Väst H&M, 599 kronor- Den här västen är snygg! Skulle kanske inte gå runt i den själv, men den är snygg!  

* Salt & Pepparkvarn Åhléns, 75 kronor- Grymt snygg färg tycker jag! Dessutom är de praktiska att ha! Inte så fasligt dyr är den inte heller!

* Chanel Russian Doll Väska, ca 49ooo kronor- Okej, jag har verkligen inte råd med den här väskan, men jag tycker att den är så jävla häftig! Dockan är ju lik de där dockorna jag fick av mormor när jag var liten, den med olika storlekar! Så jävla häftig är den är väskan!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards