Direktlänk till inlägg 1 oktober 2009

Vill ha från Plaza Kvinna Augusti 2oo9

Av Linda - 1 oktober 2009 23:06

      

  

  

  

  

  

  


Nu har jag suttit och kollat igenom Plaza Kvinnas Augusti nummer 2009, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat en del produkter och det är blandat den här gången.


Detta hittade jag i Plaza Kvinnas Augusti nummer 2oo9:

* Dior Capture Total, 98o kronor- Diors linje Capture Total lufter fram ljusets betydelse för upplevelsen av ung hy, och menar att när proteinerna i huden oxideras blir de också genomskinliga, vilket får oss att se gråa, trista, och följaktligen också gamla ut. Dior Innivation Center har identifierat en nyckelenzym som finns naturligt i huden, och vars roll är att avoxidera de förändrade proetinerna. Dock minskar dess återuppbyggande egenskaper med åldern, och Capture Total ska öka aktiviteten hos dessa enzymer för att återge huden sitt ljus och därmed sin ungdom!

* Smashbox Lip Enhancins Gloss, 195 kronor- VILL HA! "Vilka stora fina läppar du har idag!" var den spontana kommentar Smashbox läppglans genererade. Doften är god och färgen undervar. Glanset sitte länge, utan att kännas klibbigt eller verka uttorkande.

* Dior Capture Total R6o/8o Filler, 835 kronor- Diors exklusiva Capture Total-serie bjuder på en filler där fokus ligger på att med hjälp av ljus skapa illusionen av en jämn hud snarare än att fylla ut rynkor. Konsistensen är behagligt mjuk och det känns som om fillern går in i huden snarare än att bara lägga sig på utan, vilket gör att det är möjligt att sminka över den utan problem. Resultatet blir en jämnare, mjukare hy med en fantastisk lyster!

* Klänning ONLY, 459 kronor- VILL HA! Så SNYGG klänning! Gillar den här verkligen! Klänningen finns i olika färger också, inte bara i svart!

* Fuskpäls Väst H&M, 599 kronor- Den här västen är snygg! Skulle kanske inte gå runt i den själv, men den är snygg!  

* Salt & Pepparkvarn Åhléns, 75 kronor- Grymt snygg färg tycker jag! Dessutom är de praktiska att ha! Inte så fasligt dyr är den inte heller!

* Chanel Russian Doll Väska, ca 49ooo kronor- Okej, jag har verkligen inte råd med den här väskan, men jag tycker att den är så jävla häftig! Dockan är ju lik de där dockorna jag fick av mormor när jag var liten, den med olika storlekar! Så jävla häftig är den är väskan!

 
 
Ellie

Ellie

2 oktober 2009 13:43

Ja visst blev det! Jag är nöjd :)

Haha, ja eller hur :p Jag har legat i jag ^^
Ah ok, då gråter man ju ta mig fan för allt. Iaf jag :p

Ja precis, så kan dom som vill jobba ta över istället! Gud så bra de vore.
Näe, de är ju inte de tyvärr..

Smart ju :) Haha, ja jag har ju det ^^
Näe, de är ju onödigt faktiskt!

Ja visst är de :)
beautystore.se och nordicfeel.se brukar vara bra.
Om du googlar på ex "köpa miss dior parfym" så kommer massa sidor upp, finns också en sida du kan priskolla på, vart den parfymen är billigast. www.kelkoo.se, där brukar man kunna kolla de flesta :)

Jaa, Min miss dior! Jag fick den också :D I somras
Den är helt underbar och jag är livrädd att den ska ta slut, Haha ^^

http://estella.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards