Alla inlägg under september 2009

Av Linda - 15 september 2009 12:38

Klockan tolv började min tvätt tid. Var nere strax efter tolv och slängde in två maskiner.

Har så jävla mycket kläder denna gången att tvätta, men sen är det ju sängkläderna som jag bytte förra veckan också som tar en hel del plats i tvätt korgen. Nu kan jag ju använda mina nya kläder sen också, vill ALLTID tvätta nya kläder innan de används första gången, strumpor är la det enda som inte tvättas innan användning.

Solen skiner idag också vilket är jävligt härligt! Kommer sitta på balkongen och läsa och njuta! Tror att jag tar och cyklar Hälsoslingan idag också, men jag behöver dock pumpa mina däck lite granna. Det känns lite väl motigt när jag cyklar, även om det inte blåser så mycket ute. Idag är det dock rätt vindstilla :)

Håller på och lägger mitt schema nu också, min inloggning har ju fuckat sig totalt, men nu funkar det. Men sidan är sååå jävla seeeg! Är skönt nu när jag kan lägga mitt schema månaden ut och oktobers schema också!

Eftersom jag alltid lägger två Kotletter i en fryspåse, äter jag den ena idag tillsammans med Spaghetti och Sallad! Det blir nog bra det också tror jag, behöver ju bli av med allt inne i frysen. Är för mycket is där inne nu, och den kan ju bara stängas av av sig själv om det är för mycket is. Har redan hänt två gånger :( Men då har jag upptäckt det i tid, vilket är jävligt bra det! Nojar mig över att det ska hända när jag är i Göteborg och då är det kört...

Faaan, vad intressant va? Haha, Aja shit the same! Ni får ha en bra dag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 14 september 2009 13:46

Idag är det riktigt, riktigt fint väder idag igen :) Åå, vad det är härligt med solen! Bladen börjar ju skifta färg nu också, så då blir det extra fint med de olika färgerna, men de flesta gula och gröna nu.

Jag ska sitta ute på min balkong och njuta idag också! Men snart ska jag ut och cykla en lång sväng tänkte jag, först till PA:s och sen runt hela Hälsoslingan blir skit bra :)

Har vart vaken ett tag nu, har faktiskt städat hela badrummet, faaaan vad skönt att ha det gjort! Så nu är det skinande rent där inne, så jävla härligt tycker jag..

Senare idag ska jag äta Kotlett, Ris, Béarnaise sås och Sallad till tänkte jag, måste bli av med allt kött och alla andra frys varor i frysen, den behövs verkligen frostas av nu.

Just det ja, idag fick jag min SOLO i brevboxen, alltid lika trevligt att få något annat än bara räkningar :)

Men Ni får ha en bra dag i solen folks! Tjing tjong!


  


Av Linda - 13 september 2009 21:14

  


Nu sitter jag och tittar på Notting Hill med min favorit skådespelerska, Juli Roberts :)

Har sett den här filmen väldigt många gånger, men den är ju så himla bra tycker jag!


Har vart en jävligt lugn söndag idag, vilat och läst en hel del. Bara varit, och jag har inte ens blivit rastlös som jag kan bli av att bara ta det lugnt. Tror dock att det behövdes efter fyra sprit helger!

Åt en Vesuvio förut, den är ta mig fan godast! Tar alltid massa Oregano på för att slippa känna ost smaken.

Hahaha, han där Rhys Ifans som är med i filmen är ju så jävla rolig.. Haha gå runt med cyklop glasögon, han är ju bara för jävla rolig! Hoppas att Ni haft en bra söndag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 13 september 2009 20:20

  


  


  


Nu har jag suttit och kollat igenom VeckoRevyn nummer 15 (9 Juli) 2oo9, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat lite produkter den här gången.


Detta hittade jag i VeckoRevyn nummer 15 (9 Juli) 2oo9:

* Klänning VILA finns hos www.nelly.com, 499 kronor- Fin klänning i en härlig röd färg!

* Clarins E3p Expertise Face Mist, 425 kronor- Mycket blöt spray som känns fräsch både på sminkat och osminkat ansikte. Huden blir lenare och man känner sig dessutom piggare av den. Ett tips  är att spraya framför ansiktet och sen "dyka" in i molnet!

* Elizabeth Arden Pretty Parfym 3o ml EdP, 4oo kronor- VILL HA! Så jävla fin flaska! Letar du efter en ny sommarparfym? Elizabeth Ardens senaste doftar bland annat apelsinblomma, petalia och mysk. I doftserien ingår också bodylotion och kroppspuder!

Av Linda - 13 september 2009 19:56

Nu när jag har läst ut VeckoRevyn nummer 15 (9 Juli) 2oo9, kom jag till den här artikeln Spraya dig vacker! Eftersom jag själv äger en Face Mist, som jag inte har en aning om vad jag ska ha den till, vet jag nu hur jag ska använda den efter att ha läst denna artikel. Så jag tänkte skriva ner tipsen.


Hur använder man egentligen ansiktsspray? Hur skiljer den sig från ansiktsvatten? VR guidar dig till sommarens skönaste fuktboost.

Artikeln är skriven av Therése Andersson


Hur ska jag använda ansiktsspray?

Antingen sprayar du ansiktet på morgonen, efter rengöring men före ansiktscreme. Då får huden en skön fuktboost och blir extra sjyddad från smuts, föroreningar och andra påfrestningar. Du kan också använda sprayen under dagen för att fräscha upp huden. Ett hett tips är att ha en spray intill datorn, eftersom din bildskärm är en riktig fukttjuv. Dessutom är ansiktssprayer grymt sköna att ha med sig en varm sommardag!

Vad är det för skillnad på anssiktsspray och ansiktsvatten?

Ett ansiktsvatten ska användas efter rengöring och appliceras ofta med en bomullstuss. Du kan visserligen använda en ansiktsspray på samma sätt, men tanken är att sprayen också ska verka återfuktande, skyddande och fixerande av eventuellt smink. Ansiktsspray kan alltså appliceras flera gånger under dagen, också på ett sminkat ansikte. Ett ansiktsvatten, däremot, använder du morgon och kväll på ett väl rengjort ansikte.

Mitt ansikte blir bara dyblött, vad gör jag för fel?

En del ansiktssprayer har en "generösare" kork än andra, vilket medför att de ger ifrån sig en försiktig dimma medan andra känns som en rejäl dusch. Prova först att spraya på handen så får du en känsla för hur blöt sprayen är. Se också till att du inte håller flaskan för nära ansiktet när du sprayar. Testa istället att spraya rakt framför dig och gå genom "dimman".

Vad är ansiktsspray?

Ansiktssprayer har flera uppgifter, men de används främst för att fräscha upp huden och återfukta den. De varierar också mot yttre påfrestningar och fixerar sminket så att det håller längre. Ansiktssprayer passar alla hudtyper, även den allra känsligaste.


   

        

Av Linda - 13 september 2009 14:16

Igår kollade jag på Ocean´s Thirteen, jag köpte ju den på Willys för ett tag sedan.

Har sett de andra två, men inte denna innan..

Jag blev jävligt imponerad av filmen och deras kupp denna gången.

SÅ grymt bra skådespelare och SNYGGA, det vill säga Brad Pitt och George Clooney :)

Nä, jag gillar verkligen de här filmerna faktiskt, så grymt bra!


  


Av Linda - 12 september 2009 15:34

Igår hade jag en riktigt, lugn fredag. Vädret var ju fint, så jag cyklade ner till ÖoB för att kika lite. Jag hittade lite saker som jag tänkte lägga upp sen.

Annars gjorde jag inte så mycket igår, lagade Tacos som jag älskar och har ätit en del det senaste hihi! Men det är ju aldrig fel med Tacos över huvud taget! Det som blev över tänkte jag äta idag :)

Kollade på Sunes Sommar igår också, hahaha låg och skrattade så jävla mycket! Men mest åt Rudolf och självklart Håkan, de är ju för jävla roliga tycker jag ;-)

Ikväll tänkte jag se en annan film eller kanske till och med två, äta godis och bara mysa med tända ljus :)

Haha satt nyss och kollade på Andra Avenyn och där är ju Hasse Mosesson med, hehe han är sig lik :) Han är ju rolig Hasse!

Vad ska NI göra idag då? Ni får ha en bra lördags eftermiddag folks! Tjing tjong!


  

Av Linda - 11 september 2009 18:15

Tidigare idag var jag ju på ÖoB, tanken var att jag skulle titta lite där. Var ett bra tag sedan jag var där nere nu faktiskt och kollade. Jag hittade dock inte så mycket, men lite hittade jag och det blev inte alls dyrt!

Men det är alltid lika trevligt att prata med J., som jobbar där, var längesen jag såg henne nu!


Detta shoppade jag på ÖoB idag:

* Tavla i canvas, 45 kronor- Billig tavla och de är fina, behöver dock en till så blir det perfekt i hallen!

* Blockljus, 19.5o kronor/styck- Så snygga färger och de är billiga! YES, jag gillar ljusa färger, vill ha vår och ingen höst, härliga fina färger! 

 

  

  

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< September 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards