Alla inlägg under augusti 2009

Av Linda - 7 augusti 2009 14:24

Nu har jag suttit och kollat igenom CHIC nummer 12 (4 Juni) 2oo9, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat lite produker, dessutom är det blandat.


Detta hittade jag i CHIC nummer 12 (4 Juni) 2oo9:

* Ballerinaskor TopShop, 27o kronor- Söta skor, härligt mönster tycker jag också!

* RayBan Spöglasögon finns hos www.mywardrobe.com, 1467 kronor- VILL HA! Dessa i rosa är ju fan skit snygga dessutom!

* MAC Eye Shadow Of Summer, 15o kronor- MAC har uppdaterat den klassiska rosen och gett oss en modern kollektion att frossa i. Färgerna går i spannet mellan kyssvänligt rött oxh isigt pastellrosa. En hint av grårosa på ögonlocket ger djup men blir inte överdrivet flicksött.

* Hanky Panky + Essie Set, 449 kronor/styck- VILL HA! Ska vara det rosa setet med nagellack och trosorna förstås! Nu kan du vara välmatchad ut i nagelspetsarna. Trosmärket Hanky Panky och nagellackfavoriten Essie har skapat kit, med två par trosor och ett matchande nagellack i varje. De finns i två färgkombinationer och går att köpa från 1o juni.

* Ole Henriksen African Red Tea Face Mist, 33o kronor- Fuktgivande och antioxidant- boostande spray!

* Jeansshorts LaRedoute, 329 kronor- Fina shorts!

* Blus Wera Åhléns, 249 kronor- Söt blus i fint mönster! En väldigt somrig blus tycker jag!  

ANNONS
Av Linda - 7 augusti 2009 13:46

Nu när jag har läst ut CHIC nummer 12 (4 Juni) 2oo9, kom jag till den här artikeln som handlar om optimister. Jag tänkte skriva ner lite vad jag kunde läsa.


Vill du bli mer hälsosam, få längre relationer och dessutom ha roligare? CHIC har tagit reda på hur du kan tänka positivt och få ett bättre liv.

Artikeln är skriven av Helena Skoog.


Det är inte alltid så lätt att ta motgångar med en klackspark och hela tiden tänka positivt. Och ibland kan det vara enkelt att tänka som en optimist när det gäller framgångar på jobbet, men inte lika lätt i provatlivet, eller tvärtom. Positivt tänkande kan göra mycket för hur de olika delarna i ditt liv fungerar och det finns en hel del att lära av optimister.


Nicholas Jacquemont har skrivit boken "Vad optimister vet och du kan lära dig" och tror att positiva tankar hänger samman med både självkänsla och självförtroende.

- Bara för att man känner sig optimistisk över sin förmåga på jobbet betyder det inte att man tänker lika positivt kring sina chanser att träffa drömkillen, eller att lyckas följa ett träningsprogram. Det bästa sättet att föra över det positiva tänket till andra områden är just att använda de "goda" områdena som exempel. Analysera hur du blev positiv kring exempelvis jobbet. Vad gjorde du för att lyckas? Hur tog du dig över hindren? Fundera sedan på hur du kan tänka likadant kring dejtande eller träning.


Hur kan man gå tillväga för att förändra sitt sätt att tänka i olika situationer?

- Kartlägg dina tankar. Undersök när negativa tankar uppkommer. Är det i vissa situationer? Med vissa personer? När du är stressad? Observera tankarna och skriv ner under ett par dagar. Lär dig sedan att tolka saker annorlunda. Ibland känns det som om negativa tankar inte går att påverka, men det gör de. Kan du lära dig omtolka saker som sker sp kommer även dina känslor att förändras.

- Ett annat tips är att skippa negativa ord. Använder du slentrianmässigt ordet men? "Jag skulle vilja komme i form men..." Prova att byta ut dina men mot och. "Jag skulle vilja komma i form och det är möjligt om jag börjar träna nu".


På vilket sätt kan det förändra ditt liv att tänka positivt?

- Det gör oss mer mottagliga för världen runtomkring. Vi bygger personliga resurser som får oss att sträva, utvecklas och blomstra. Positiva känslor skapar en "lyckospiral" som gör att man känner sig optimistisk, självsäker och energisk. Dessutom har man fynnit en mängd hälsoeffekter kring optimism. Eftersom optimister upplever att de kan påverka sin situation aktivt ägnar de sig åt mer hälsosamt beteende. Man har också funnit att optimister har roligare i livet, deras relationer håller längre, de äör mer omtyckta och har starkare sociala nätverk. Det finns även studier som indikerar att optimister lever längre.


Kan du ge exempel på situationer då positivt tänkande gör skillnad?

- När du ska söka jobb. En pessimist ser bara problemen och matar sig själv med tankar som: "Jag är för gammal", "jag är för ung", "varför skulle de välja mig?". Det gör att de inte ens sänder ut en ansökan. En optimist tänker: "det är många sökande, men de kan få upp ögonen för just mig". Optimisten får iväg en ansökan och har därmed en chans att kvalificera sig. En pessimist kommer aldrig till skott. De negativa tankarna blir en självuppfyllande profetia.


Vad kan man lära sig av optimister?

- Att uppmärksamma de bra sakerna i tillvaron. Det handlar inte om att ge sig käcka tillrop som att "allt är fantastiskt" och "jag kan bli vad jag vull" utan det handlar om att se möjligheter när man stöter på motgångar. En optimist tror inte att livet är en räkmacka - men hon vet att sannolikheten är större att lyckas om man inte ger upp.


FEM SAKER SOM OPTIMISTER KÄNNER TILL OCH DU KAN LÄRA DIG

1. Hitta din egen glädje. Vad gör dig lycklig? Är det ditt jobb? Dina vänner? Att vara ute i naturen? Dansa? Resa? Fundera på vad just du tycker är härligt och gör just det. Ofta! Strunta i vad som triggar andra.

2. Släpp det du kan släppa. Att älta saker från förr är destruktivt och leder inte framåt. Det finns en mängd studier som visar på sambandet mellan depression och ältande av negativa saker som hänt tidigare i livet.

3. Positivt tänkande är bra, men positiva handlingar är bättre. När du tvivlar på dom du ska träna, söka det där jobbet eller gå fram till killen på krogen: Tänk inte så mycket - bara gör! Så fort du försöker finna ursäkter för att inte göra något, lägg tankarna åt sidan. Oftast har tvivlen försvunnit efteråt.

4. Sätt mål. Mål motiverar oss, visar i vilken riktning vi ska sträva och hjälper oss att använda våra personliga resurser på bästa sätt. Visualisera hur det känns när du är i mål och låt denna bild motivera dig när det är motigt.

5. Odla tacksamhet. Ta inte det "självklara" för givet. Lär dig att uppskatta det du har - hälsan, ett jobb, vänner - som gåvor du skattar högt. Tacksamma personer är lyckligare än andra...

ANNONS
Av Linda - 7 augusti 2009 12:36

HELVETE säger jag bara! JAG VILL INTE JOBBA IDAG!

Jag fixar inte att jobba i denna värmen, jag vill bara ligga och schteeeka och skita i att jobba! Jag orkar inte jobba i helgen faktiskt.. Kommer må dåligt varenda dag det är varmt eftersom jag inte kommer kunna njuta av kanske (den sista) värmen för i år. Man vet ju aldrig om och NÄR den kommer tillbaka igen innan hösten kommer..

Ångest, ångest, ÅNGEST deluxe har jag nu!

Ska i alla fall sätta mig på balkongen nu och njuta innan jag börjar jobba åtminstone! Tur att jag har en Pirog i frysen som jag kan ta med mig sen och äta ikväll, den är ju bättre än inget och jag vill ha något lätt ikväll.

Ni får ha en bra fredag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 6 augusti 2009 22:34

Idag var det dags för min enda lediga dag denna veckan, en UNDERBAR dag, sooool och varmt, varmt, precis som jag gillar :)

Satt ute på balkongen när Linda ringde och njöt av solen, hon fråga om jag ville följa med till Pankasjön och det gjorde jag också. Har ju aldrig vart där uppe, liten sjö är det, men den utsikten går inte av för hackor faktiskt :) Riktigt bra såg man där uppe ner över stan och allt runtomkring. Kallt i vattnet var det, vi badade bara fötterna, men vi götta oss rejält där i solen och schteeekte istället :D

Runt halv fem åkte vi ner mot stan och handlade mat på Willys, gick till Godislagret och köpte godis, efter det gick jag hem och bytte ut bikinin till underkläder. Cykla till Linda den lilla biten eftersom vi skulle laga Tacos tillsammans! Riktigt gott var det med mat i magen :)

Satt på hennes balkong och spelade Skip-bo, roligt spel tycker jag! Jag vann en gång och Linda två gånger. Gillar det kortleksspelet, enkelt och bra!


Nu när jag skulle hem gick vi en liten extra runda och vi såg månen, den var så himla stor och fin :) Lös riktigt bra gjorde den också, älskar verkligen månen! Blev en hel del prat om ditten och datten under promenaden och under eftermiddagen/kvällen, vilket är skönt det också.

Bra dag med andra ord. Har Ni haft en bra dag? Har Ni också haft det varmt? God natt på Er och sov så gott folks! Tjing tjong!


Av Linda - 5 augusti 2009 21:52

Idag har det ju vart så fint väder, så när jag kom hem bytte jag ut Jeansen mot mina älskade Shorts istället och tog ett par andra, skönare skor än de där Nike skorna.


* Topp, H&M- Jätte skön topp och den är sval, älskar det fina mönstret med hjärtan!

* Shorts, H&M- NYA! Favorit shortsen nummer ett. Använde de hela tiden när jag köpte de i slutet av juni.

* Tygskor, H&M- Älskar dessa skorna.

Av Linda - 5 augusti 2009 20:56

Denna är så himla bra och de är bra överhuvud taget!

Dessutom är de från Rätt stad hihi ;-)

Av Linda - 5 augusti 2009 20:08

Måste bara säga: ÄNLIGEN ÄR VÄRMEN HÄR ;-)

Så förbannat jävla skönt så det finns inte hehe, tycker jag i alla fall. Och jag ska verkligen, verkligen njuta av min lediga dag imorgon! Sitta på min balkong och bara schteeeka :D

Vart en si så där dag på jobbet idag, lite gnäll och det var bara att hålla käft och ta den "skiten" typ, värdelöst, men A., och jag blev lite chockade samma med V. Däremot var vi tre duktiga och fixade i vårat personalrum, där vi bytte ut de fula jävla gardinerna i spets till fina lila Panelgardiner istället, riktigt snyggt blev det där inne nu! Så lite roligare arbete blev det idag ändå, sådant man inte gör varje dag, vilket var lite kul! Jag hade ingen rast idag så jag gick hem 14.3o istället och då tog jag cykeln till stan, in på Banken för att göra ett ärende och sedan hem!

Imorse var det riktigt jävla dimmigt ute och det var lite kallt när jag cyklade, men senare på morgonen blev det blå himmel och solen den sken och sken så bra! Riktigt härlig dag idag måste jag säga. När jag kom hem från jobbet satte jag mig på balkongen och schteekte som sagt :)

Runt halv sju cyklade jag en sväng på 25 minuter i den här stan och bara njöt av kvällen, gick in på ICA och köpte mig en Baugette Skagenröra, är helt slut i skallen och jag orkade verkligen inte fixa käk helt enkelt.

Har Ni haft en bra dag i solen? Ni får hur som helst ha en trevlig kväll folks! Tjing tjong!

Av Linda - 4 augusti 2009 22:06

Nu har jag suttit och kollat igenom VeckoRevyn nummer 12 (28 Maj) 2oo9, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat en hel del och det är blandat-


Detta hittade jag i VeckoRevyn nummer 12 (28 Maj) 2oo9:

* Redken Color Extend Sun Sparkling Shield Solskydd, 36o kronor- Sprayen doftar ljuvligt och gör både det torra och det blöta håret superlent. Hårstråna känns lite grövre, men annars är effekten i det närmaste osynlig. Helt klart bäst i test!

* Lancôme Hydrazen Teinte Färgad Dagcreme, 32o kronor- En färgad dagcreme känns lättare och mindre tjock än foundation på sommaren. Lancômes senaste är berikad med lätta pigment och lugnande ingredienser som ska passa även den känsligaste hy. Dessutom innehåller den spf 15.

* Lancôme Tropiques Mineral Loose Powder, 44o kronor- VILL HA! Deras produkter är ju bäst!

* Donna Karan Red Delicious 5o ml, 47o kronor- VILL HA! Denna parfymen luktar gott om jag inte minns fel!

* Klänning Indiska, 149 kronor- Skön klänning till slappa dagar!

* Assymetriskt Linne LaRedoute, 179 kronor- VILL HA, VILL HA! Billigt och skit snyggt är detta linnet!

* Klänning Monki, 35o kronor- Fin enkel, vanlig vit klänning! Gillar nederdelen på klänningen!

* Klänning Vila finns hos www.mandeldesign.se, 499 kronor- SJUKT SNYGG! Härlig färg och den är bara så snygg tycker jag!

* Satinpumps Haléns, 249 kronor- Fina skor i en härlig färg!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Följ bloggen

Följ LindaDelicious med Blogkeen
Följ LindaDelicious med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se