Direktlänk till inlägg 30 augusti 2009

RYAN REYNOLDS

Av Linda - 30 augusti 2009 20:56

Nu när jag ar läst ut CHIC nummer 13 (17 Juni) 2oo9, kom jag till den här artikeln med Ryan Reynolds. Vilken snygging han är! Jag tänkte skriva ner lite vad jag kunde läsa i artikeln.


På en parkering i Los Angeles möter CHIC skådisen Ryan Reynolds, som berättar om barnlängtan och varför han blir stoppad av Ben Afflecks fans.

Artikeln är skriven av Johanna Juntunen.


Blåsen viner, det är kallt och småregnigt och inte ett dugg Hollywoodglamouröst när CHIC möter bioaktuella Ryan Reynolds på parkeringen utanför Fox filmstudio.

- Varför träffas vi inte på ett lyxigt hotell som vanligt? frågar Ryan. Det måste vara filmstudions sparplan som gör att de har bett oss träffas här. Skämt åsido, jag gör en massa TV-intervjuer hela dagen och det tajta schemat tillåter inte att jag åker härifrån.


Ryan flinar glatt. Han är ingen snobb, att mötas på en parkering är helt okej. Den kanadensiska 32-åringen gillar inte skådespelare med divalter. När jag träffade honom för nio år sedan hade han precis gjort slut med Rachel Leigh Cook ("She´s All That") och sa då att han aldrig mer ville vara ihop med en skådis.

- De är i regel självupptagna typer som ständigt kräver uppmärksamhet och söker bekräftelse.


Något år senare blev han ihop med Alanis Morisette. Paret var förlovade i två år. Och nu är han gift med Scarlett Johansson sedan snart ett år tillbaka. När jag påminner Ryan om vad han sa tidigare får jag ett leende till svar.

- Man har väl rätt att ändra sig, säger han kort.


Scarlett är inte så förtjust i att prata med journalister och hon har bett Ryan att hålla igen privatlivssnacket.

- Jag har lovat att inte babbla om mitt äktenskap, säger Ryan, men man ser på hans öppna ansiktsuttryck att han egentligen inte vill något hellre. Han ser helt enkelt kär ut.


Du och Scarlett bor både i New York och Los Angeles. Var får ni vara mest ifred?

- I New York. Jag föredrar att vara där, man kan promenera överallt och folk glor inte på en lika mycket som i Los Angeles. New York-bor är lite coolare och inte så kändisfixerade.


Vilken är den mest spännande platsen du besökt?

- Jag var i Afrika nyligen. Jag var först i Sydafrika på safari och sedan tre veckor i Malawi där jag var volontär på ett barnhem i organisationen Friends of Mulanje Orphans. Det var en gripande upplevelse. Jag läste om kvinnan som startade organisationen och skrev ett brev till henne där jag visade hur mycket jag beundrar hennes arbete. Hon sbarade "kom hit om du vill, vi behöver all hjälp vi kan få". Jag och en kompis åkte dit och hjälpte till att måla hus och bygga vattenbrunnar i tre veckor.


Blev du frestad att adoptera?

- Jag beundrar de som arbetar med föräldralösa barn men mitt liv är inte redo för barn ännu. Den dagen vi skaffar barn blir det ett gemensamt beslut.


Drömmer du om att bli pappa?

- Ja. Jag tror att de flesta kvinnor och män i min ålder drömmer om att bilda familj. Det passar inte än, men någon gång i framtiden.

Har du bra hand med barn?

- Ja. Det är roligt att leka med barn. Jag har spelat pappa i flera filmer och det har alltid känts väldigt naturligt. Det var väldigt vad många frågor du har om barn. Kan vi prata om något annat nu?


Du är bioaktuell u den romantiska komedin "The Proposal" mot Sandra Bullock. Hur är hon i verkligheten?

- Sandra är en av de roligaste människorna jag känner. Hon skulle kunna vara ståuppkomiker.

Hur var det att spela in nakenscenerna?

- Jag trodde att vi skulle vara tvungna arr supa lite innan, men sedan ångrade jag mig. Jag ville inte riskera att bli skitfull och spy på Sandras nakna kropp. Det hade ju varit aspinsamt. Dessutom är Sandras man en biffig typ som jag inte skulle vilja bråka med.


Har du någonsin förväxlats med någon annan kändis?

- Ja. För några år sedan trode folk att jag var Ben Affleck. Jag brukade bli stoppad på stan av Ben Affleck-fans som ville ha min autograf.


Hur hanterade du det?

- Jag skrattade och förklarade för dem att jag visserligen var smickrad men att jag inte är Ben. Ben Affleck är jättesnygg men han har en haka man kan knäcka nötter med, det har inte jag.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards