Direktlänk till inlägg 27 augusti 2009

MICHAEL WEATHERLY

Av Linda - 27 augusti 2009 16:52

Nu när jag har läst ut Glaze Juni nummer 2oo9, kom jag till den här artikeln med den snygga Michael Weatherly. Har missat honom totalt tills nu..


Det är inte varje dag en amerikansk skådespelarhunk trycker upp en svensk reporter mot väggen. Men det var precis vad som hände när Glaze intervjuade Navy CIS-agenten Michael Weatherly.

Artikeln är skriven av Lisa Eriksson.


I den amerikanska serien Navy CIS spelar Michael den roliga, flirtiga och streetsmarta agenten Anthony DiNozzo. Egenskaper som han inte helt saknar privat. När Glaze träffar honom skojar han med fotograferna, pratar och skrattar konstant och charmar alla närvarande kvinnor. Män också för den delen.

- Ska jag ta ett foto med dig? Då gör vi det så här, säger Michael och drar mig mot sig, omfamnar mig och tar tag i mitt ena ben.

- Ska vi verkligen vara ensamma i ett intervjurum? Hur ska det gå? säger han och blinkar.


Michael vill gärna vistas i de länder han är i innan han blir intervjuad, så att han kan tycka till om landet på ett ärligt sätt.

Vad har du gjort i Stockholm då?

- Jag har varit extremt jetlaggad och gått väldigt mycket när jag inte kunnat sova. Imorse gick jag på promenad klockan 4. Jag gick några kilometer längs Svengarden?

Sveavägen?

- Ja, precis. Och sen några kilometer tillbaka längs Dollelman... Döbelnsgatan?

- Ja. Och bort där vid Nationalmusseet och den där stora båten Vasa.

Känner folk igen dig på stan?

- Ja, jag har haft några lustiga möten. Men jag är ju utkonkurrerad av Roger Moore och Metallica som också är i stan just nu, men det är några som väntar på mig utanför hotellet.


Säg något spektakulärt om Sverige.

- Jag fastnade i hissen på Grand Hotell. Dörren öppnades och det var cement utanför. Det var rätt läskigt. Jag var tvungen att klättra ut. Jag menar, jag har bott i New York i hur många år som helst och åkt hiss där 25 miljoner gånger om dagen och aldrig fastnat.


Weatherly var tidigare förlovad med Jessica Alba, som han träffade när han spelade in "Dark Angel". De var tillsammans i nästan fyra år. 

Kan du säga något negativt om Jessica?

- Haha. Jag är genetiskt programmerat att bara säga snälla saker om folk. Jessica har en helt otrolig utstrålning. Visst, hon är ju vacker estetiskt sett, men hon har också en extrem karisma. Om man är i samma rum som henne så blir man alldeles betagen och kan inte ta ögonen från henne.

Men det där har jag hört förr - något negativt måste du kunna säga.

- Det var faktiskt sex år sedan vi var ihop. De säger ju att alla celler i kroppen byts ut var sjunde år, så hon är ju egentligen nästan en helt ny människa nu. Haha, där kom jag undan bra va?

Ganska. 

- En sak kan jag säga, och det är att jag inte tror att hon har visat den talang hon besitter. Jag levde med henne i fyra år och tror att hon är kapabel till väldigt mycket mer än vad jag har sett. Det är lätt när man hamnar i en "Hollywood-trainride" och blir nöjd bara med att tjäna massa pengar. Jag vet inte hur hon känner nu, men jag vet att hon var tillfredsställd med vad hon blev sedd som och vad hon fick för roller.  


Hon är ju världens vackraste, var det inte svårt att gå vidare efter henne?

- Det är mystiska med kärlek är att man faktiskt går vidare. Det var en smärtsam tid när vi gjorde slut. Vi skrattade inte direkt åt det. Men jag älskar det liv jag levt. Med de val jag gjort och de kvinnor jag träffat. Jessica är bara en av dem...


 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards