Direktlänk till inlägg 27 augusti 2009

LÖNING= STORHANDLA

Av Linda - 27 augusti 2009 14:14

ÄNTLIGEN, ÄNTLIGEN är det LÖNING, Wiiiiiie :D

Har verkligen fått pengar för alla dessa timmar jag jobbade i juli månad! Så det var värt mödan när jag fick se min lönespec igår hehe..

Jag sover ju så jävla dåligt nu för tiden också är la för att jag är van att gå upp och jag spänner mig för mycket och tänker för mycket när jag ska sova, som stör min skönhetssömn! JAG HATAR DET.. Så imorse ringde telefonen halv åtta, det var jobbet och jag har ju inte lagt in på schemat att jag kan jobba idag, så jag sa nej. Har haft lite annat att fixa med. Kan inte tacka Ja varje gång heller om jag inte kan, någon fritid måste jag ha.

Hur som helst, efter det så somnade jag inte om, STÖRANDE! Tittade i mina modetidningar en stund tills efter halv tio någon gång, då la jag mig ner igen för att vila och där och då höll jag på att sten slockna, men det blev 2o-3o minuters vila. Halv elva gick jag upp igen, trött som faaaan, men jag skulle ju till PA:s och handla mat. Vill gärna göra det tidigt så är det gjort sen, slippa tänka på det under dagen..

Gick där och plockade det jag skulle ha, höll mig faktiskt efter min lilla lista och köpte inte annat som inte behövdes, det blev lite mer än 6oo kronor vilket är bra tycker jag! Nu slipper jag ju köpa massa mat framöver.

Så idag tänkte jag äta Chicken Nuggets, Pommes Frites, Vitlöksdressing och Sallad till. Var längesen jag hade Chicken Nuggets hemma så det ska bli gott.


De har Kvällsöppet på stan idag också ja, så jag tänkte dra dit sen och titta vad som finns, ska köpa mig en Kalender och kolla på behåar. Är behov av en ny behå så jag hoppas jag hittar en fin på Lindex. VeroModa hade något erbjudande idag också: 25% på valfri vara, tänkte kolla in utbudet och se om det finns något där inne..

Men jag hoppas att Ni har en bra torsdag folks! Tjing tjong! 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards