Alla inlägg under juli 2009

Av Linda - 4 juli 2009 15:35

I keep draming you´ll be with me..

Stop breathing if I don´t see you anymore..

Av Linda - 4 juli 2009 15:31

I MISS YOU!

You´re already the voice inside my head..

Vill bare vare med DEG <3

Av Linda - 4 juli 2009 13:00

Igår tog jag det lite lugnt på dagen, tänkte sola lite, men då kom en jävla massa moln istället! Då var det bara att gå in och det började blåsa på en hel del. Runt fem började det blixtra och åska ute, men det gick över ganska snabbt. Mer var det inte med den åskan just då..

Magen började kurra så jag fixade Tacos :) Ovanligt att jag åt just Tacos av all mat som finns haha! Gott var det i alla fall. E., ringde eftersom vi hade bestämt att vi skulle ses där på kvällen. Jag åt och hoppade in i duschen. När jag stod inne i duschen åskade det på bra och jävlar vad det regnade ute! FY FAAAAN! det häll regnade verkligen, kändes som att det aldrig skulle sluta regna ute. Fast det gjorde det ju så klart och då kom E., till mig, vi var här en liten stund bara för att sedan cykla till T,. Där satt vi och tjötade och drack Vin (jag gillar inte Vin, men just det vinet är gott).

Under tiden medans vi drack och spelade ett spel då jääävlar började det bryta ut! FAAAAAN vad det åskade och blixtrade! Blixten lös upp hela jävla himlen, feta jävla fotoblixtar (som jag kallar det) lös upp den mörka himlen och så där höll det på i säkert en timme..

När allt hade lugnat sig ute så cyklade E., och jag hem till mig. Här satt vi och pratade en bra stund innan hon cyklade hem till sig.


Trevlig kväll med andra ord :) Skönt att man kan andas nu igen när åskan verkligen har rensat ur luften här! Gott med Tacos idag igen så klart kommer det att bli senare.

Nä, ni får ha en bra dag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 3 juli 2009 17:52

Nu har jag suttit och kollat igenom Glamours Juni nummer 2oo9, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag hittade lite produkter den här gången.


Detta hittade jag i Glamours Juni nummer 2oo9:

* Marios Schwab Klänning för TopShop, 799 kronor- Snygg klänning, modellen gillar jag!

* Solhatt H&M, 79.5o kronor- Snygg hatt och den är perfekt att ha i värmen!

* Helena Rubinstein Golden Beauty Summer Legs, 36o kronor- VILL HA!

* Nivea Diamond Gloss Glanz Finish, 5o kronor- VILL HA! Även en frisyr stylad utan värme mår bra av en liten glansboost!

Av Linda - 3 juli 2009 12:45

Nu när jag har läst ut Glamours Juni nummer 2oo9, kom jag till den här artikeln som handlar om Louiv Vuittons väskor. Min dröm är ju att äga en Vuitton väska.. Så jag tänkte skriva ner lite vad jag kunde läsa i artikeln.


Världens kvinnor  kan inte få nog av Louis Vuittons monogram-väskor, och vi svenskor är inget undantag. Nu öppnar en ny, större butik i Stockholm och Glamours Jenni Hammar ringar in märkets fortsatta dragningskraft på moderna kvinnor. Med lite hjälp från Marc Jacobs.

Artikeln är skriven av Jennie Hammar.


Jag är inte den enda vars första eller största dröm var en Louis Vuitton på armen. Designerhuset frestar alla plånböcker. En sparsam 2o-någonting kan till slut bära en 6ooo-kronors "Speedy" lika stolt som Beyoncé sportar sin 4oo ooo kronors "Tribute Patchwork Bag". Och på Chelsea Market på Manhattan slåss bögarna om att betala tusentals kronor för tårtor som är "Keepall"-replikor (den klassiska weekendbagen som finns i olika storlekar) - en spin-off-industri som förmodligen inte sanktionerats från huvudkontoret i Paris, men som vittnar om varumärkets enorma statuskraft.


Monogrammet, som prytt väskorna sedan slutet av 18oo-talet, är en "KRAV"-märkning, en stämpel som andas kvalitet, evig stil och exklusivitet men idag också hög trendfaktor - hur konstigt det än kan låta, då dessa saker brukar stå i motsats till varandra. Även väskmodellerna håller - klassiker som "Keepall" och "Speedy" har funnits sedan 3o-talet och är fortfarande lika högaktuella.

- När vi varje säsong sätter oss ner och har möten om vad vi ska göra, väskteamet och designteamet tillsammans, utgår vi alltid från vad vi tycker är klassiska former. Jag tycker utan tvekan, att det är "Speedy" som vi hela tiden återkommer till och inspireras av, säger Marc Jacobs, som kom in som chefsdesigner 1997, till Glamour.


- Mitt team och jag arbetar med flera av våra starka ikoniska former, sådana som fastnar i folks medvetande. Det representerar en viss sak, står för en viss sak och kommer alltid att göra det. Monogrammet är ett mönster som folk genast känner igen som Vuitton. 


För att förstå Louis Vuittons nutida dragningskraft så är, precis som Marc Jacobs antyder, historien långt ifrån oviktig.

Louis Vuitton grundades, kanske inte så överraskande, av just Monsieur Louis Vuitton 1854. Efter att ha rest runt i Frankrike och fått inblick i landets fina kretsar, och deras rese- och bagagebehov, levererade han sin första succé: en fyrkantig koffert med staplingsmöjligheter, till skillnad från konkurrerande märkens svårpackade runda lock. Men det var först 5o år senare, 1896, som monogrammönstret föddes, för att stoppa förfalskningar, vilket nu framstår som skrattretande eftersom bara ett fåtal procent av alla LV-accessoarer i rullning är äkta.


Och idag, över 15o år senare, är koncernen enorm. LVMH, som de heter efter att ha gått ihop med Moet et Chandon, äger bland annat Donna Karan, Marc Jacobs, Dom Pérignon och Christian Dior. Och medan andra bolag kämpade för sin överlevnad 2oo8 gick LVMH:s vinst upp med en miljard kronor till en total på 15 - under bara första halvåret.


- Louis Vuitton står för kvalitet och arv, men kombinerat med ett stort intresse för modernitet och konst. Jag går på instinkt och magkänsla i fråga om vilka konstnärliga personer vi tillfrågar, säger Marc.


Maria Virgin, (föräldraledig) modechef på Glamour, blev en stor Vuitton-anhängare när Marc Jacobs blev chefsdesigner:

- Hans oerhörda känsla för nytänkande samt oräddhet inom mode är beundransvärt! Han tog verkligen Vuitton till oss modejournalisters hjärta och tillförde märket en känsla av arv i kombination med "just nu".


Just kombinationen av dessa två aspekter har burit Louis Vuittons dragningskraft hela vägen in i 2ooo-talet.

- Well, jag antar att Lois Vuittons långa historia har etablerat en kunskap kring väskorna sim är väldigt komplett, i form och design såväl som funktionalitet, säger Marc Jacobs.


- Dessutom används bara sofistikerade material, och allt är av yppersta kvalitet. Säsong efter säsong tar vi även fram moderna modeller som matchar modekollektionerna och som känns som om de verkar i the air du temps. Oavsett om vi gör en modern eller klassisk modell så krävs alltid en hög grag av expertis och kvalitet i tillverkningen för att få alla små detaljer perfekta...

Av Linda - 2 juli 2009 21:44

LOVE, LOVE <3

Av Linda - 2 juli 2009 18:50

Jaaa, fy faaaan vad jag älskar sommaren och värmen :) Så jävla underbart, bara det jävla havet som saknas här eller en stor bra sjö! Ska inte klaga sorry, men det hade underlättat lite granna..

Jag har njutit varenda dag nu på min semester som TYVÄRR börjar närma sig sitt slut.. DEPRIMERANDE! Jag vill bara en sak och det är att åka hem till mitt älskade Göteborg igen. Fick höra massor när jag var nere av mina GOA kompisar, åååå jag vill dit! Vad framtiden visar det återstår att se helt enkelt, men jag har haft mina tankar och funderat mycket, mycket och länge, länge på vissa saker!


Annars har detta vart en vanlig torsdag. Var på PA:s och handlade mat förut, det var rätt tomt i mitt kylskåp efter att jag vart borta. Det bästa var ju att det jag handlade idag inte ens kostade 4oo kronor :D LYCKLIG, haha! Brukar ju alltid bli mycket mer annars för min del när jag handlar, fast jag hade ju en del i frysen så det var bara lite annat smått jag köpte. Jag hade lite Africana i kylskåpet så jag åt det idag tillsammans med Sallad och Krossad Ananas till, mycket gott! Annars just an regular torsdag.

Ha en skön kväll folks! Tjing tjong!


Av Linda - 2 juli 2009 13:04

Den här låten är för mig en riktig sommarlåt :)

Jill sjunger ju för jävla bra också!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards