Alla inlägg under juli 2009

Av Linda - 7 juli 2009 22:40

Såg en film men honom nu på TV3 där han spelar mot Heather Locklear i Flirting with Fourty. Han var ju heeeeeeeet!

Fint, fint namn också ;)

Av Linda - 7 juli 2009 12:44

Då var det dags idag igen att jobba kväll igen, andra gången den här veckan och det är inte den sista heller för den delen! Jobbigt jobbigt! Vart är min motivation någonstans? Den är kvar i Göteborg, Garanterat!

Jag trodde att det skulle börja åska rejält här för en timme sedan, men det kom bara lite muller. Kunde la kommit mycekt mer tyckte jag!

Får bli Fläskfilé, Kroketter, Béarnaisesås och Sallad idag med på jobbet, men gott lär det ju bli! Jag hoppas det i alla fall..

Nä, ni får ha en bra tisdag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 6 juli 2009 20:39

Den här versionen på den här låten kommer bli en av mina favorit låtar i värmen tillsammans med Parapapapa!

Han är snygg och sjunger så hett :)

Av Linda - 6 juli 2009 13:18

Då har dagen kommit som jag INTE har väntat på.. Dagen då jag börjar jobba och detta blir ingen rolig jävla vecka heller för den delen, ledig på torsdag bara och långa pass blir det, framför allt i helgen! Jag brukar inte ha sådan här ångest när jag ska iväg och jobba, men jaaa saker och ting är ju lite annorlunda nu än för tre veckor sedan! VÄLDIGT annorlunda för min del. Men jag hoppas att timmarna går fort och att denna veckan går jävligt fort! Ser ju inte fram emot att jobba sex dagar direkt.. Okej, värre hade det vart om det var sjukt fint väder och varmt, men nu är det ju en jävla massa moln och det regnar också plus att jag har hört åskan mullra..

Jag har hunnit med att duscha och laga mat nu sen jag gick upp förut. Fixade mat till idag och imorgon, Fläskfilé, Kroketter och Béarnaisesås :) Ska bli riktigt gott med min lyx mat jämfört med Kommunens äckel päckel mat! Jag ska stänga ner här nu och göra det sista innan jag cyklar iväg till jobbet.. Ska lyssna på radion dit, kanske blir liiite peppad då!

Ni får ha en trevlig måndag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 5 juli 2009 23:10

Lyssna och njut!

Tårarna bara rinner och rinner..

Av Linda - 5 juli 2009 16:30

USCH, nu har dagen kommit som jag INTE ville att den skulle komma, den här jävla dagen som är slutet på min semester som jag har haft nu i två veckor. Det har ju vart två UNDERBARA veckor som jag har haft också.. Men helt klart bäst hade jag när jag var i Göteborg! De dagarna som jag hade hemma, de går inte att med ord beskriva hur jag hade det där, kan säga att dessa dagar där nere, var ju bara för jävla lyckade :) Akkurat vad jag behövde, helt klart! Men men nu är det roliga slut

:( TRÅKIGT!

Jag har beslutsångest när det gäller maten. Jag är lite sugen på en Kebab Pizza faktiskt! Ska nog köpa mig en ändå. När jag jobbar så blir det mycket hemma gjord mat och inte kommunens äckliga jävla SKIT mat!

Om jag ska se det som lite positivt så är det ju att jag slipper tänka för mycket nu när jag jobbar, blir jävligt intensivt den här veckan nu som kommer och de kommande sex veckorna! Tufft lär det bli, men det blir bra pengar sen i höst och förhoppningsvis får vi se hur det bli sen...


Just det ja, jag såg ju min favorit film P.S I Love You igår igen och jag bara grät och grät, tårarna bara rann på mig. Låg här i soffan som en tönt.. Många bra låtar är med i filmen och jag gillar den här låten som är här under!

Av Linda - 5 juli 2009 13:30

Detta grymma bandet sjunger akkurat vad jeg känner!

I only wanna be with YOU! <3

Av Linda - 4 juli 2009 18:04

JAG VILL HEM!

Denna gången gäller det för gott!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards