Alla inlägg under juli 2009

Av Linda - 23 juli 2009 23:10

Nu när jag har läst ut CHIC nummer 11 (2o Maj) 2oo9, tyckte jag inte att det fanns något speciellt i det här numret att bjuda på, så är det ibland. Istället har jag suttit och kollat igenom tidningen och letat efter produkter som jag ville ha istället, vilket inte blev så många.


Detta hittade jag i CHIC nummer 11 (2o Maj) 2oo9:

* Tubklänning H&M, DÅ 349 kronor NU 179 kronor- Fin klänning!

* Estée Lauder Idealist Dual-Action Refinishing Treatment Exfoliering, 54o kronor- VILL HA! Estée Lauders exfoliering lanseras som ett alternativ till salongsbehandlingar. Den polerar milt men effektivt, ger tillbaks huden sin lyster och minskar porer. Merci!

* Bild på CHIC nummer 11 (2o Maj) 2oo9.  

Av Linda - 23 juli 2009 21:40

Denna är så jävla skön att skaka rumpa till ute ;-)

Av Linda - 23 juli 2009 21:20

Idag hoppade jag ju in och jobbade Extra på min lediga dag, men det var inte så många timmar så det gick bra. Satt och segade en timme där när A., och jag var klara med morgonens arbete. Så jag blev lite förvånad att jag kom hem så snabbt som jag gjorde. Men innan jag stack iväg ringde jag de där nissarna på kommunen och pratade om min lönespec, som jag aldrig fick förra månaden. Förhoppningsvis kommer den imorgon eller på måndag, den här månadens lönespec ska ju komma imorgon annars. Kommer DE INTE kan jag lova att det tar HUS I HELVETE! Då kommer jag ringa Posten, då kommer jag jävlar i mig explodera eftersom de slarvat två gånger redan.. Skit samma, när jag kom hem så la jag mig i sängen och vilade i nästan två timmar, var rätt så trött kände jag i kroppen. Den där hostan som jag har också är inget vidare faktiskt! Riktigt jävla jobbig är den.. Får dricka mer Te nu bara med Honung i, det hjälper ju mot hosta och förkylning säger de, men jaa jag får la vänta och se när detta ger sig. Lagade Spaghetti och Köttfärsås idag det blev tre portioner så en ska jag ta med mig imorgon och den andra på söndag, kan ha den matlådan som en lunch låda då, dagen är ju rätt så jävla lång då! Gott var det i alla fall.. Nä, nu ska jag fortsätta titta på Independence Day på TV6. Ha en bra kväll folks! Tjing tjong på Er!

Av Linda - 23 juli 2009 17:50

Nu har jag suttit och kollat igenom SOLOs Juni nummer 2oo9, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat en del, mest kläder blev det den här gången.


Detta hittade jag i SOLOs Juni nummer 2oo9:

* Klänning H&M, DÅ 398 kronor NU 298 kronor- Snygg klänning i en härlig färg!

* Bikini Överdel H&M, DÅ 149 kronor NU 39,5o kronor- Fin överdel och dessutom är den riktigt billig nu!

* Bikini Trosa H&M, DÅ 149 kronor NU 29,5o kronor- Billiga trosor, dessutom gillar jag färgen på den här bikinin!

* Princesse Tam Tam Bikini Överdel finns hos www.asos.com, 516 kronor- Fin bikini i fina färger!

* Princesse Tam Tam Bikini Trosa finns hos www.asos.com, DÅ 4o6 kronor NU 247 kronor- Fin bikini som sagt!

* Salinas Baddräkt, 1299 kronor- SNYGG Baddräkt! 

* Georgina Goodman Pumps finns hos www.mywardrobe.com, 42oo kronor- Skit snygga skor i en snygg färg! Det där bak på hälen kunde man dock skippat tycker jag!

* MAC Hello Kitty Nagellack, 115 kronor/styck- VILL HA! Självklart ska det vara den rosa färgen!    

Av Linda - 23 juli 2009 14:00

Nu när jag har läst ut SOLOs Juni nummer 2oo9, kom jag till den här sidan med lite olika dilemman. Haha, tyckte de var lite roliga så jag tänkte skriva ner dem.


Lycklig och pirrig i en rosaskimring värld. Men också fånge i situationer du önskar du aldrig någonsin skulle behöva befinna dig i. Ja, visst är det bra härligt att vara nykär?

Artikeln är skriven av Katarina Wendelin.


1. Du har utvecklat ett system av spolningar, hostningar och vattenplask för att maskera eventuella plums och splash från badrummet. Innan du öppnar dörren tänder du rökelsen du numera alltid bär i din väska. Du smider just nu på extravaganta planer på någon sorts behållare du kan placera i toaskålen för att totalt eliminera ljud.

2. Du förstår inte riktigt varför han fått för sig att du älskar marsipan, och du vet inte hur eller när du ska berätta att du är sjukt allergisk mot mandel. Tills dess får 14 kartonger Anton Bergh fylla din pastahylla.

3. Han minns inte dig men du minns honom. Du brukade gå under namnet "Terror-Therese" och din favoritsyssla var att hänga upp honom i skoland garderober. När han berättar om sin jobbiga barndom nickar och hummar du förstående. Skolfotografierna är för länge sedan förstörda.

4. Att han när du blir sur pratar till dig med en puttinuttig röst var gulligt de första fyra veckorna. Nu vill du bara slå till honom. Hårt.

5. Du vill inte göra någon ledsen. Därför undrar hans föräldrar fortfarande vem det var som lämnade en hög halvätna oliver under en soffkudde.

6. Ni vaknade en natt av ett mystiskt ljud från din byrå. Övertygade om att det var en mus sprang han iväg för att hämta ett tillhyggt. Pinsamt berörd räcker inte till att förklara hur du kände dig när ni öppnade byrån och din rosa dildo sprattlade omkring bland strumporna. Att det var en rolig present från tjejkompisarna känns som överflödig information.

7. De senaste tre nätterna har du tillbringat framför laptopen i hans vardagsrum. Varför? Du är övertygad om att hans ohyfsat högljudda snarkande beror på att du börjat fisa i sömnen.

8. Hur ska du egentligen ta upp det faktum att du har klamydia? Nä, just det, det finns inget bra sätt. Det diskreta brevet från Socialstyrelsen får göra jobbet.

9. Du tycker inte om att bli biten i öronsnibbarna men vet inte riktigt hur du ska ta upp det. Istället har du blivit en expert på att dyka ner och fånga upp hans mun i en passionerad kyss när han verkar vara oroväckande nära ditt huvuds högra sida.

1o. Att dina väggar har mystiska vita rektangler förklarar du med "solrutor uppkomna av ojämnt solsken". Att det hängde något där har du "glömt". Att det var glada bilder på dig och exet utelämnar du lite snyggt.

11. Din förkärlel till dokumentärer av typen "Jag är kär i min häst" och "Fettkliniken" brukade sysselsätta dig varje tisdag- och torsdagkväll mellan klockan nio och tio. Hur ska du förklara detta för honom vet du inte. Inte heller varför din dvd-box minne nu är fullt och samtliga 1oo timmar består av brittisk kvalitetsunderhållning. Du planerar att köpa en ny bos så du aldrig, aldrig behöver förklara dig.

12. Att du blir röd som en kräfta varje gång hans brorsa kommer på tal har nog att göra med att du låg med honom gör tre år sedan och nu panikslaget försöker komma på en ursäkt för att slippa träffa honom.

13. När ni skulle klä av varandra första gången undrade han vem "Alex" var, tatueringen på din högra skinka. Att han reagerade semesterkärlek -o4 är en väl bevarad hemlighet. Istället blev familjen plötsligt en död kusin rikare.

14. Johan, Kalle, Fredrik... Du kan för ditt liv inte minnas vad din nya kärlek heter. Hitills har han gåt under smeknamnet "plutten", "killen" och "älskling". Ibland även det något mindre smickrande "du". Kanske börjar han ana vad som pågår eftersom du igår introducerade honom som "Mr.Man" för din bästa kompis...

Av Linda - 23 juli 2009 13:35

Dagens väder är grått, jävla skit väder. Så det var bara att dra på sig jeans imorse (som vanligt) får jag väl säga nu för tiden.


* Topp, H&M, NY! Tycker att den är så söt den här toppen!

* Jeans, JC.

* Strumpor, Lindex.


Av Linda - 22 juli 2009 21:50

Idag kom H&Ms Höstkatalog till min lilla brevbox.

Har bara kollat igenom den lite snabbt, hittade inget speciellt..

Tråkigt tycker jag, men ska kolla igenom den fler gånger och kolla i butikerna hur vissa plagg ser ut.

Vad tyckte Du om utbudet i katalogen?

Av Linda - 22 juli 2009 20:50

YES, äntligen en ledig dag! Men om det ändå vore så väl. Vädret suger ju röv, vart faaaan är värmen någonstans? Den är ju då faan inte här i alla fall. Dessutom hostar jag och min hals är allmänt irriterad fortfarande, vilket är störande! Men vid halv sex cyklade jag till Willys för att köpa Te och Honung som jag tänkte dricka nu, och bara hoppas att det blir bättre! Köpte Tacopaj när jag var där också som jag åt idag tillsammans med Sallad, var grymt sugen på Felix underbara Tacopaj! 

Annars har jag bara sovit och vilat hela dagen idag, inte orkat göra något vettigt alls. Skulle dock vara ledig imorgon, men då har jag fått hoppa in ändå några timmar eftersom en ska iväg på morgonen.. KUL! Så när hon är tillbaka ska jag hem igen, förhoppningsvis kommer jag gå hem innan tolv imorgon. Är ju fan min lediga dag egentligen.. Jag har börjat lessna nu faktiskt, är ju less på att bo här också. Vill ju bara HEM! Aja, ska hem nästa vecka och det är det enda som jag längtar efter just nu.

Jag bara gnäller och gnäller, SORRY! Jag hoppas att Ni mår bättre! Ha en bra kväll folks! Tjing tjong!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards