Alla inlägg under juni 2009

Av Linda - 5 juni 2009 23:00


Nu har jag suttit och kollat igenom VeckoRevyn nummer 9 (16 April) 2oo9, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag hittade bara bikinis, men det var ju ett Bikininummer också, då är det inte så konstigt.


Detta hittade jag i VeckoRevyn nummer 9 (16 April) 2oo9:

* Salinas Bikini, 599 kronor/del- Jag gillar mönstret! Älskar körsbärs-mönster!

* Salinas Bikini, 749 kronor- SNYGG Bikini! Hade inte behövt vara volanger på överdelen, tycker jag! Söt är den!

* Salinas Bikini, 549 kronor- Fin bikini i härliga färger!

* Salinas Bikini, 699 kronor/del- SNYGG Bikini, tycker jag! VILL HA!

* Bikini Överdel H&M, 129 kronor- SNYGG överdel och härligt mönster!

* Bikini Trosa H&M, 98 kronor- Fina trosor!

* Bikini Överdel Åhléns, 129 kronor- Fin överdel!

* Bikini Trosa Åhléns, 99 kronor- VILL HA! Gillar trosorna liite mer än överdelen!

* MAC Tricolor Lippglass, 2oo kronor/styck- VILL HA! Svårt att välja färg till läpparna? Tricolor lippglass innehåller tre olika nyanser som alla ger en fin pärlemorfinish. Lanseras i fem olika färgkombinationer.    

Av Linda - 5 juni 2009 21:46

Nu när jag har läst ut VeckoRevyn nummer 9 (16 April) 2oo9, kom jag till den här artikeln. Jag tänkte skriva ner tipsen som jag kunde läsa.


Vill du trolla borta din vårblekta uppsyn? Prova bronspuder, som snabbt ger din hy en fräsch och solkysst glöd. VR listar allt du behöver veta för att fuska fram vårens första bränna.

Artikeln är skriven av Therése Andersson.


Vad är bronspuder och varför ska jag använda det?

Bronspuder innehåller brun- och guldfärgade pigment som ska ge en illusion av att huden blivit solbränd. Bronspuder kallas även solpuder och terracottapuder. Finns i såväl fast som lös form för både ansiktet och kroppen. Vill du ge din hy en vårfräsch känsla kan ett bronspuder vara en snabb fix.

Vad är det för skillnad mellan vanligt puder och bronspuder?

Ett vanligt ansiktspuder kan visserligen ge färg till ditt ansikte, men huvudsyftet är att hålla hyn matt och dämpa blanka partier. Ett bronspuder har mycket färgpigment som ska ge din hy en solbränd känsla.

Jag har väldigt ljus hy, kan jag använda bronspuder?

Absolut! Leta efter nyanser som är ljusare i färgen. Applicera försiktigt med en stor borste. Rätt nyans för dig är en färg som är två-tre nyanser mörkare än din vanliga hudfärg. Du kan också prova att blanda ut bronspudret med vanligt, ljust färgat löspuder.

Hjälp, mitt ansikte ser bara smutsigt ut!

Kanske har du applicerat lite för mycket bronspuder eller så är nyansen inte helt rätt för din hud. Investera i en. Glöm inte att sudda ut eventuella linjer.  


SÅ HÄR APPLICERAR DU BRONSPUDER!

Tanken med bronspuder är att det ska ge ditt ansikte en solkysst look. Börja med att använda en särsklid bronspuderborste eller en puderborste storlek större. Slå av eventuell överflöd innan du börjar.

1. För ett naturligt resultat är det viktigt att applicera pudret där din hy först skulle bli solbränd i verkligheten. Koncentrera dig därför på pannan, näsbenet, kindbenen och hakan och lägg på pudret med svepande rörelser.

2. Jämna ut din fejkade hudton genom att också applicera lite bronspuder. Bär du urringat kan en extra dutt på nyckelbenen också vara snyggt.


RÄTT NYANS FÖR DIN HUDFÄRG

LJUS HY - satsta på bronspuder som går i rosa eller aprikos.

BRONSFÄRGAD HY - passar bäst i kopparfärgade produkter.

MÖRK HY - investera i nyanser som går i knallig koppar eller orange.

 

Av Linda - 5 juni 2009 16:24


Idag är det verkligen ett riktigt jävla skitväder! Det är kallt och det har regnat, men just nu är det uppehåll. TRÅKIGT för alla som tog Studenten idag! Jeans och Jacka var ett måste idag, och mitt Paraply.


* Cardigan, ZARA.

* Topp, H&M.

* Jeans, Bikbok.

* Strumpor, KappAhl.

Av Linda - 4 juni 2009 21:20

 

Just det ja, jag köpte ju dem här två filmerna i tisdags på Willys - 2 för 99 kronor. Riktigt bra pris och RIKTIGT bra filmer :)

Älskar dem båda två! LOVE

Av Linda - 4 juni 2009 18:50

Detta är en skitdag, tycker jag. Allt är bara skit, skit, skit! Vädret är den största och mesta orsaken till det här humöret! Min kropp den värker (japp, får skylla mig själv) lite jobbigt är det faktiskt! Jag är trött - trött på det här jävla förbannade jävla helvetes vädret! PMS har jag också märker jag ju, meeen så är det. Jag har lite tankar på någon/något. Inte gör det saken eller den här jävla dagen bättre heller! Skulle kunna dra täcket över mig och sova nu! Åt Spaghetti och Köttfärssås idag det är inte så gott när det är rester, men jag var ju så jävla hungrig. Aja, bajsskithelvetesdag.

Av Linda - 4 juni 2009 14:00


Nu har jag suttit och kollat igenom Cosmopolitans Maj nummer 2oo9, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat lite, men jag tyckte inte att det fanns något speciellt i numret heller för den delen.


Detta hittade jag i Cosmopolitans Maj nummer 2oo9:

* Louis Vuitton Stephen Sprouse Collection Väska, 78oo kronor- SÅ SNYGG! VILL HA! Men haha, den kan jag ju drömma vidare om!

* Body, H&M, 198 kronor- Fin body i fint mönster!

* Linne, Monki, 3oo kronor- Så Sött! VILL HA!

* Sarah Jessica Parker The Lovely Collection Twilight 3o ml EdP, 335 kronor- Fin flaska! Dofta somrig pion och jasmin med Twilight.  

Av Linda - 4 juni 2009 13:10

Nu när jag har läst ut Cosmopolitans Maj nummer 2oo9, läste jag den här artikeln Bli en Passionista. Jag tyckte att det var väldigt bra att läsa så därför tänkte jag skriva ner lite vad jag läste.


Lev i obalans och duscha längre än vad du behöver. Livet blir så mycket härligare om du njuter av de små tillfällena - fullt ut. Så här gör du för att maxa passionen.

Artikeln är skriven av Camilla Björkman.


Tänk att lukta på en ljuvligt vacker rosbukett. Stanna upp och lyfta ansiktet mot solen. Förlora sig i en romantisk novell, eller skratta så att det gör ont i magen. Livet är fyllt av händelser som skänker både glädje och njutning. Som en folktom stadsgata en söndagsmorgon, en krämig chokladbit eller ett par nötbruna ögon på mannen mitt emot dig på bussen.


Tyvärr är det lätt att missa livets små underverk. Klockan tickar, jobbet kallar - och din inre passionista, hon som älskar allt vad njutning heter, verkar ha tagit semester. Lååång semester. Men, att locka fram henne igen kan göra vardagen så mycket mer fantastisk. Ny forskning visar nämligen att det är de där små lyckoboostarna i vardagen som ökar lyckan över tiden. Cosmo visar dig hur du gör.


"Unga kvinnor idag har så många måsten - att skaffa en bra utbildning, träffa en man, resa och uppdatera bloggen", säger Göran Adlén, trendforskare och författare till boken Lev ditt liv med mod och passion. "Inte konstigt att de inte hinner med att uppskatta småsaker. Det gäller därför att lära dig välja bort en del och göra mer av det du gillar."


Testa att skriva ner alla aktiviteter som du gör under de närmaste dagarna, som att jobba, träffa vänner, handla och träna. Stryk dem som du egentligen inte vill göra och som du faktiskt inte måste göra. (Okej, du måste kanske diska och städa, men måste du träffa din studiekompis som du egentligen helst slipper?) Dra dig inte för att komma ur trista aktiviteter, eller att frossa i det du älskar. Även om det innebär köttfärssås och spaghetti tre dagar i veckan.


När du väl gör det du tycker om, gör det till max. Älskar du att spela tennis, och har en lektion i eftermiddag?

"Låt det ta tid", säger Göran Adlén. "Kom lite tidigare, insup atmosfären och ta fem minuter extra i duschen efteråt. På så sätt gör du det mer till en upplevelse."


Han tycker att vi ska dumpa tänket att ständigt vara i balans. För "lagom" är faktiskt inget poppis ord hos en passionista.

"Älskar du att jobba, jobba så mycket du vill!", säger han. "Så länge som du mår bra av det och tycker att det är kul. Det är när du är driven och har passion för saker som du drivs framåt och blir bättre på det du gör. Men går du till jobbet och tycker att det är trist, byt jobb!"


En passionista älskar att umgås med andra livsnjutare som också kan konsten att se guld i vardagen. Författaren Göran Adlén tipsar därför om att bli en utstuderad energitjuv.

"Umgås bara med människor som ger dig energi", säger han. "Sluta träffa dem dom tar energi och som tär på dig".


Genom att själv njuta peppar du också andra till att göra samma sak. Jämför bara en kollega som brinner för sitt jobb eller en kompis som äter godis och njuter i fulla drag - med någon som alltid bara klagar. 

Och du, när du njuter i fulla drag av din varma choklad med vispgrädde eller av pojkvännens kyssar, låt det få stanna där.

"Lär dig att tänka: Jag är nöjd", säger Göran Adlén. "Istället för att tänka hur det kan bli ännu bättre eller hur du kan göra något ännu häftigare nästa gång, unna dig själv att vara riktigt nöjd där och då"...

 

Av Linda - 3 juni 2009 18:00

Igår när jag var på stan kollade jag lite på Hemtex för att titta på dem där handdukarna som jag kollade på i Göteborg. Jag slog till på en, men jag behöver badlakanet också, men det köper jag lite senare.


Detta köpte jag på Hemtex:

* Handduk, 59 kronor, Hemtex- Så nöjd med den där handduken!

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards