Alla inlägg under juni 2009

Av Linda - 9 juni 2009 20:40

 

Detta var min favoritserie när jag var liten :)

Och som jag har dansat till den här låten med L.,B., hehe!

Såg Du på Ebba och Didrik när Du var liten?

Av Linda - 9 juni 2009 17:30

 

Så jävla underbar låt..

Jag ryser så jävla mycket när jag hör den här! Mäktig är den helt klart.

Av Linda - 9 juni 2009 11:46

Jag har vart ute på balkongen i några omgångar nu för att känna efter hur vädret är! Och faktiskt så är det inte ett dugg kallt plus att det blåser ingenting heller. Jätteskönt, men det kunde la vart liiite mer varmare ,och soligt istället för alla dem där molnen man är ju aldrig nöjd med vädret... Haha, jag tittar på Sjunde Himlen nu - shit vad gamla dem här programmen är ändå! Dem har ju börjat visa om från början, men det är kul att se på. Jag ska la ut och gå en runda eller om jag cyklar rundan istället då man vet aldrig med dem där molnen! De kan ju släppa regn på mitt otvättade hår - det är ju skitsamma vill inte bli blöt på benen och överkroppen. Vilka problem! Jag får se hur det blir!

Till middag får det i alla fall bli Makaroner och Baconsås! Har massa Matlagningsgrädde som går ut här nu i juni som jag måste bli av med. Hoppas att det blir bra idag bara det är så olika från gång till gång, tycker jag.

Ni får ha en trevlig tisdag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 8 juni 2009 23:05

Nu har jag suttit och kollat igenom SOLOs Maj nummer 2oo9, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat en hel del vilket är roligt tycker jag!


Detta hittade jag i SOLOs Maj nummer 2oo9:

* Jeansjacka, LaRedoute, 449 kronor- Snygg jeansjacka! Är lite svag för jeansjackor, tycker de är snygga och är aldrig fel!

* Bikini Överdel Lindex, 129 kronor- VILL HA! SNYGG! Älskar verkligen den lila färgen!

* Bikini Trosa Lindex, 129 kronor- VILL HA! Så fin färg och dessutom är den billig!

* Salinas Baddräkt, 1o49 kronor- Tycker att det är en härlig färg och den är lite fulsnygg! Men inget jag sjävla skulle bära, men den är snygg ändå!

* Salinas Bikini, Bikiniöverdel 599 kronor, trosa 549 kronor- VILL HA! Tycker att den här är snygg!

* Bikini Överdel H&M, 129 kronor- Gillar den här färgen även om jag har lite svårt för gult, men den här var fin!

* Bikini Trosa H&M, 98 kronor- Fin färg som sagt, fanns i en blå nyans också!

* Stickad Tröja Monki, 3oo kronor- Den här är snygg!

* Klänning Monki, 2oo kronor- Härlig klänning, enkel men ändå snygg vardagsklänning!

* Pumps finns hos www.gojane.com, 18o kronor- Snygga! Härlig färg och dessutom är de billiga!   


Av Linda - 8 juni 2009 21:45

Nu när jag har läst ut SOLOs Maj nummer 2oo9, kom jag till den här sidan. Jag kände igen mig i en del som stod i listan och det gör nog många andra också. Jag tänkte skriva ner vad som stod i listan.


Känner du dig hopplöst passé och fruktansvärt igår? Lugn, vi ger dig tecknen på att du är alldeles spektakulärt inne och definitivt ett barn av idag.

Artikeln är skriven av Katarina Wendelin.


1. Du kommunicerar med dina vänner via Myspace och Facebook. Att ses i verkligheten? Nänä, sånt har du inte tid med så ofta.

2. Du har ett vagt minne av att du någon gång har köpt en platt, glansig skiva som kom inplastad och spelades upp i en stor mackapär. Du tror att det hette cd, typ.

3. Du dokumenterar din frukost, lunch, middag, outfit, hund, soffa, förlossning och snoriga näsdukar i en blogg, och blir väldigt förvånad när någon på stan plötsligt känner igen dig. Har man inget privatliv, eller?

4. Din mamma loggar varje dag in på fejjan för att kolla hur det går för dig. Tack, statusuppdatering!

5. Att köa utanför klädjätten halva förmiddagen i minusgrader, snöoväder eller slask är inte alls tidsödslande. Du ska ha de där svarta slacksen från den där hajpade designern, kosta vad det kosta vill. Ett nytt jobb hittar du alltid, värre är det med svarta slacks.

6. Secondhand är något din mamma pysslar med. Själv kör du med bloppis.

7. Du brinner för "Behåll facebook engelskt" - kampanjen och skriver arga inlägg om hur makten ska vara hos folket, inte hos auktoriteten. Vem auktoriteten är har du inte riktigt koll på. Inte heller vad de där demonstrationerna i Burma handlar om.

8. Vaddå utbildning? Din blogg tar upp nog med tid och kommer säkert snart generera en saftig månadslön i form av annonsintäkter. Du refererar till dig själv som "företaget".

9. "Dollarn är låg" var inte bara en fras - det var en hel livsstil. Som du saknar.

1o. Du vet vilka Vanessa Hudgens, Zach Efron, Miley Cyrus, Kristen Stewart ich Joe Jonas är.

11. När du flygeroch får en bricka med mat drar du genast upp plånboken och ursäktar dig på engelska att du är i vägen, långsam och dum i huvudet. Du blir förvånad när flygvärdinnan svarar på svenska och sätter nästan i halsen när du får höra att maten är gratis - du får till och med en liten burk cola på köpet! Service är något du bara hört mormor pratat om.

12.  Du känner någon som arbetar som coach.

13. Din handstil är jämförbar med en femårings krumelurer. Du får liksom inte så mycket övning i kalligrafi.

14. Du kan det ungefärliga GI-värdet på samtiliga rotfrukter i grönsaksdisken, råa som kokta.

15. Du känner igen en fejkad LV, Chanel, Gucci, Balenciaga eller Mulberry. Lätt.

16. Du känner till fenomen som koppning, makrobiotisk diet, akupunktur, kabbala, bikramyoga óch Dr Perricones laxdiet.

17. Modebloggare som Elin, Linn, Karolina och Engla är förnamnskändisar i din värld.

18. Glöm Madonna, Whitney och Britney - i dina ögon är de riktiga celebriteterna kändisdöttrar, arvtagerskor och societeteb.

19. Du är ingen tröttsam fashionista utan en ännu mer tröttsam recessionista.

2o. Möjliga namn till en kommande dotter är Pixie, Tallulah, Peaches, Rumer, Agyness eller Lily.

21. Du hajpar Obama, men undrar samtidigt lite stillsamt vad som är så speciellt med honom.

Av Linda - 8 juni 2009 12:00

Nu är jag trött efter mina jobb timmat i helgen! Jag är sjukt seg i kroppen idag, usch! Men men hoppas det ger sig under dagen! Ska snart cykla iväg till PA:s för att handla lite. Hehe, ser på reprisen av Sportspegeln nu och jag såg den där människan springa in på planen igen. Hahahaha fan vad jag skrattade när jag såg det igår :D Men Robin ska vara stolt ändå och det tror jag faktiskt att han är! Hmm, undrar vad jag ska äta idag, men det får nog bli Rostbiff, Potatissallad och Sallad till, eftersom jag har Rostbiff i kylskåpet som snart går ut. Lite lyx mat en måndag, men jag åt ju bara halvfabrikat i helgen när jag jobbade! Blir jätte bra mat idag :) Men Ni får ha en bra måndag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 7 juni 2009 22:20

Idag var det dags för lite jobb igen och det gick bra idag :) Även om jag har vart lite seg i huvudet och i kroppen för övrigt! Kan vara vädret som är En bidragande faktor till min seghet!

Blev en del skratt och speciellt under Tennis-matchen när den där personen sprang in på planen där. Välidgt oväntat att se på en tennis-match, tyckte jag! SYND, bara att Robin förlorade, men det var strongt, väldigt strongt gjort av honom ändå att ta sig till final :) Väldigt bra att gå till final, men tråkigt att det gick som det gick! Tyvärr, var det ju inte så jätteoväntat. Jag måste bara säga att jag tycker väldigt synd om Henrik Larsson och hans familj :( Läste om dödsfallet i tidningen idag - fy fan vad hemskt! Stackars familjen. Sånt är jävligt tråkigt helt enkelt!

Den där hemska flygolyckan som var i måndags morse då - HUA!! Dem har ju börjat hitta kroppar nu. Hemska saker som händer!


Eftersom jag inte hade någon mat hemma som jag kunde ta med mig, och jag vägrar äta den äckliga maten på jobbet (Makaronilåda) så tog jag cykeln till Willys på min rast där jag köpte Kycklingfilé Curry med Ris, Broccoli och Morötter till! Jättegott var det! Var ett bra tag sedan jag åt just dem här maträtterna från Findus.


Men nu längtar jag bara till nästa helg :D Kommer bli väldigt trevligt och välbehövligt faktiskt! Nä, nu ska jag läsa lite innan jag ska sova. God natt! Tjing tjong folks!


Av Linda - 6 juni 2009 22:40

Idag har jag jobbat vilket är jättebra eftersom jag inte har så mycket tider på mitt schema nu i juni. Jag ska jobba imorgon också och det blir samma tid som idag!

När jag kom hem hoppade jag in i duschen direkt så jag missade den första halvleken, MEN det kvitta ju ändå eftersom Danmark hade gjort ett jävla mål! Andra halvlek - fy fan! På slutet var det lite spännande.. SKITMATCH är vad det är, inget annat. Kritiken kommer ju inte vara liiite nådig imorgon i tidningarna eller övrig media. Nä, USCH vilken jävla match.. Det var i alla fall gött att jobba idag när det ändå vart sånt jävla skitväder här. Jag fick ta med mig en Grandiosa Pizza idag - perfekt att bara värma på jobbet. Lite tråkigt att äta en lördag egentligen, men jag hade inga rester hemma. Igår åt jag ju Kall Rostbiff, Potatissallad och Sallad till; vilket var för jävla gott :D Så imorgon får jag sticka till Willys och köpa något på min rast som jag kan äta på jobbet! Jag tänker INTE äta den maten dem får imorgon nämligen. Har Ni haft en bra dag då? Ha en bra kväll folks! Tjing tjong! 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards