Alla inlägg under juni 2009

Av Linda - 21 juni 2009 21:40

Jag älskar den här staden

Speciellt Tylösand.

Titta på bilderna och njut =)

Bilderna togs igår (lördag) och det var på Paradiso vi käkade, jag åt en Vesuvio Pizza, riktigt gott var det =)

 

Utsikten från Restaurang Paradiso

Tylösands SPA

 

Per Gessles Restaurang där han ofta är och käkar!

             

Sjuktdyrt här, men vilket jävla läge Salt har!!

 

Hamnen inne i Halmstad

     

Underbara Halmstad

Av Linda - 21 juni 2009 15:46

Torsdag: Idag åkte jag ju ner till Göteborg för att dels fira midsommar och vara där på min semester. Tåget gick 15.5o från stationen, även om jag hade gått upp i tid, duschat och allt sånt så var jag ändå lite stressad. Jag hade inte packat på onsdagen så jag fick göra det idag istället, skit jobbigt var det. Men men det gick ju bra och jag var på stationen i tid innan tåget gick. Hemma regnade det lite granna, så jag hade med mig paraply och allt, men när jag kom ner med tåget till Göteborg så var det absolut inget regn här då. Det var bara att åka hem till mamma, packa om till en mindre väska och varva ner en liten stund.

Vid halv åtta blev jag hämtad av L., och hennes mamma. Då åkte vi ner till Onsala, Gottskär närmare bestämt. Där skulle L., och jag sova på natten. Hennes pappa hade fixat jätte god mat Ris, Kyckling i någon sås med Mandariner i och Sallad till, fy faaaan vad gott det var! Efterrätt fick vi också, Carté D´or Glass, sjukt gott och jag var mycket mätt och belåten. Cider drack jag till maten och det var en god Cider, brukar inte vara ett stort fan av cider nämligen. Trevlig middag hade vi och mycket skratt blev det också medans vi åt. Stressig torsdag och mycket åkande med andra ord.


Fredag: Midsommar! L., och jag låg och drog oss en stund i sängarna innan vi gick upp för att äta frukost som hennes mamma hade fixat. Frukosten blev riktigt trevlig :) Det tog en stund innan vi kom iväg från hennes föräldrar, så det blev att åka till Kungsbacka snabbt för att hämta upp S., och handla mat. vi var inne på Coop Forum och handlade mat till kvällen och en liter Jordgubbar förstås :) Vi kom iväg efter halv tre från Kungsbacka och då körde vi E6:an ner mot Halmstad och 25:an in mot Ljungby. Alla tre var ändå rätt förväntansfulla ändå när vi åkte ner. Resan gick bra också, det var inte så mycket bilar på vägen ner överhuvudtaget, ingen jobbig trafik i alla fall.

När vi kom till Ljungby stannade vi till på McDonalds för att köpa något lätt att äta, alla tre köpte varsin Chicken Wrap. Efter det åkte vi vidare mot skogen dit vi skulle vara. S., och jag blev lite besvikna över hur lite folk det var där och allt "drag" som vi hade hört skulle vara där, men det var det inte. Lång dag och vi började grilla runt åtta. Grill Spett, Färskpotatis och Sallad åt jag, faaan vad gott det var med mat. Jag var riktigt yr där på kvällen och kunde knappt ställa mig upp ibland :S JÄVLIGT JOBBIGT! Det var trevligt, men samtidigt inte riktigt som jag hade förväntat mig. På natten lekte vi Maffia och den leken var ju fan skit rolig tyckte vi och där blev det en del skratt hehe.. Jordgubbarna som vi hade köpt allihopa, de gick verkligen åt, faaaaan vad gott det var med jordgubbar! Somnade som en jävla stock på natten där när jag hade lagt mig i sängen.


Lördag: Idag regnade det i Liatorp så det var inte uppmuntrande väder alls. Alla åt frukost tillsammans och pratade. Efter frukosten gick alla upp och packade ner i sina väskor, innan halv tre någon gång lämnade vi gården där vi hade sovit. Fy faaaaan vad det häll regnade när vi lämnade Liatorp och Ljungby..

Resan gick mot HALMSTAD och i bilen snackade vi en del om gårdagen och så där. När vi närmade oss kusten mer och mer, såg vi det UNDERBARA vädret, sol och blå himmel :D Dessutom var det varmt, varmare än i Ljungby. När vi kom till Halmstad åkte vi in mot stan och ut mot TYLÖSAND :D Ååååå, jag blev helt jävla kär i staden och i Tylösand! Vi bestämde oss för att äta på Paradiso en Grekisk Restaurang, jag åt en Vesuvio Pizza där, dyr var den, men det var det fan värt.. När vi hade ätit klart gick vi ner mot vattnet, jag gick i vattenbrynet och bara njöt av att vågorna vällde in, tog massa bilder (inlägget ovanför). Jag blev ju helt jävla kär i staden alltså, riktigt jävla fin stad är Halmstad. Vi åkte in mot stan igen för att köpa oss varsin glass, vi satt i hamnen och tittade på båtarna och njöt av glassen. Runt sju lämnade vi Halmstad och åkte mot Kungsbacka. Jag stannade kvar i kungsbacka över natten och vi gick ut på ett väldigt mysigt uteställe där, påminde faktiskt lite om Plantis. Det var rätt kul att gå ut där, kunde vart liiite mer folk bara! 


Söndag: Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen. Jag åkte med ett tåg som gick kvart i tre från Kungsbacka och jag hoppade av i Mölndal. Där regnade det faktiskt, men inte så jävla farligt. jag var helt jävla slut och orkade inte göra någonting i princip, snackade med syrrorna en del och sånt där. God mat hade mamma fixat också Potatisgratäng, Fläskkarré och Brunsås till, mycket gott var det :) ÄLSKAR nämligen Potatisgratäng, för jävla gott är det! Somnade riktigt fort sen där på natten..  

Av Linda - 18 juni 2009 13:10


Nu har jag suttit och kollat igenom CHIC nummer 1o (7 Maj) 2oo9, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat en del och det är blandat också.


Detta hittade jag i CHIC nummer 1o (7 Maj) 2oo9:

* Jeansshorts TopShop, 26o kronor- Snygga Jeansshorts, tycker jag!

* Klänning Lindex, DÅ 399 kronor NU 199 kronor- SKITSNYGG klänning och härlig färg!

* Baddräkt Lindex, 249 kronor- Fin baddräkt!

* Byxdress Indiska, 399 kronor- Fint mönster! Jag hade kanske inte passat i en sån modell, men den är fin!

* Fröken Söt Klänning finns hos www.frokensot.se, 599 kronor- SÖT klänning! Dessutom har dem massa snygga klänningar där!

* Salinas Bikini, Bikiniöverdelen 599 kronor, Trosa 499 kronor- Snygg bikini! Jag gillar överdelen!

* ASOS Skor, 813 kronor- SNGGA Skor! Färgen är så jävla snygg dessutom!

* Clarins Hydra Quench Cream-Mask, 345 kronor- Min hy får sig en riktig återställare med Clarins nya fuktmask. Som en rik, välgörande smoothie för torr, trött vårhy.

* Davidoff Cool Water Woman Cool Summer 1oo ml EdT, 425 kronor- VILL HA! Persika och passionsfrukt från Hawaii! 

Av Linda - 17 juni 2009 23:16

Nu när jag har läst ut CHIC nummer 1o (7 Maj) 2oo9, kom jag till den här artikeln med Matthew McConaughey. Jag tänkte skriva ner lite vad jag kunde läsa om honom.


Småbarnspappan Matthew McConauhey är känd som alla filmers charmkille. För CHIC berättar han vad han tycker är sexigt - och det har inte med utseendet att göra.

Artikeln är skriven av Tina Jöhnk Christensen.



Matthew McConaughey sitter med sina långa Levi´s-klädda ben upplagda på bordet. Håret är välstylat, attityden självsäker och han vilar armen på den vita lädersoffryggen. 

- Jag har aldrig funderat så mycket på det där, och det är säkert därför folk tycker att jag är sexig, säger Matthew McConaughey med stark Texas-accent om sin status som en av världens sexigaste män. 

- Jag tror inte att någon går runt och tänker "jag är så himla sexig" och ser sig själv i spegeln och tänker: "Läcker! Supersexig!" Bland det sexigaste som finns är att ha sinne för humor - även när det handlar om en själv.


Matthew McConaughey har ändå inte tid att titta sig själv i spegeln någon längre stund. Hans 13 år yngre brasilianska flickvän Camilla Alves födde nämligen sonen Levi den 7 juli förra året, och paret har fullt upp med att ta hand om honom. Men Matthew har inte tänkt ta paus från arbetet bara för att han har fått barn. Han har redan haft med sig lille Levi på röda mattan vid ett offentligt evenemang, och han ser fram emot att hans son ska växa upp i Hollywood.

- Han kommer umgås med spännande människor som är bra på att berätta historier. Jag älskar bra historier och min son kommer att höra många sådana, vår umgängeskrets består av människor med stora hjärtan och mycket fantasi.


Matthew McConaughey har blivit känd för rollen som den charmerande killen i en mängd romantiska komedier. Han är ofta lite av en manschauvinist som inte kan uppföra sig mot kvinnor - hans machoego är helt enkelt för stort.

- Playboytypen? utbrister han med spelad förvåning över frågan om han kan relatera till den manstypen.

- Det vet jag inte. Det beror på hur man definierar det. Jag gillar inte ordet "player" eller "kvinnotjusare". De beskriver inte heller Connor eller hans liv. Han gillar bara kvinnor - massor av kvinnor, säger han och refererar till sin aktuella roll i filmen "Flickvänner från förr", där han spelar en överlägsen modefotograf som avverkar den ena tjejen efter den andra och anser att äktenskapet är en onödig institution. Men han börjar se lite annorlunda på saker och ting när spöken från hans förflutna sätter honom på plats.

- Nej, jag ser inte mig själv som en player, säger Matthew McConaughey dom har dejtat flera slådespelare, bland annat Penélope Cruz och Sandra Bullock.

Utseendet är inte det sexigaste, menar Matthew mcConaughey. Även om hans flickvän är modell och snygg att se på så är det ju bara "produktens förpackning" och säger inget om det som är "inuti".

- Jag tycker att det är sexigt när människor har respekt för sig själva och andra, säger han och trummar med sina cowboyboots på bordet. Det är sexigt att vara målinriktad. Det är sexigt att vara på sitt jobb och veta sitt eget värde. Det är sexigt att veta sina begränsningar och erkänna det. Det är sexigt att vara sig själv och inte behöva framhäva sig. Det är sexigt att veta vem man är även om man inte behöver ha fullständig kontroll över allt. Det är inte sexigt om man säger att man är bra på något och sedan inte är det. Men jag tycker att det är sexigt när någon säger: "Det vet jag inget om"...

Av Linda - 17 juni 2009 21:28


Idag när jag har tvättat ville jag ha något bekvämt på mig och jag såg den här underbara kjolen som jag älskar! Får använda den mer bara.


* Linne, H&M, NYTT!

* Kjol, H&M- ÄLSKAR den här kjolen!

Av Linda - 17 juni 2009 16:42

Idag har jag tvättat och tvättat, sprungit upp och ner för trapporna några gånger. Men nu är det skönt att ha fått det gjort, och nu har jag ju fått en massa rena kläder som jag ska packa ner imorgon. Jag kommer ju vara borta nästan två veckor nu. Fy faaaan, det kommer bli svårt att veta vad jag ska ta med mig för kläder och kommer kläderna få plats? Jag tror jag kommer ta min Stadium Hockeyväska om jag ens ska få plats med allt som jag ska ta med mig.. Faaan, det kommer att bli tungt, men jag ska packa senare ikväll tänkte jag. Det löser sig hur som ändå får ta bussen i värsta fall annars!

Hungrig är jag också och jag tänkte äta Africana med Ris idag, eftersom min Matlagningsgrädde går ut här nu när jag är borta. Ska bli riktigt gott lite lyxigt så här mitt i veckan, men skitsamma! Ni får ha en fortsatt bra eftermiddag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 17 juni 2009 14:32


Nu har jag suttit och kollat igenom VeckoRevyn nummer 1o (3o April) 2oo9, för att se om det fanns något i tidningen som jag ville ha. Jag har hittat lite produkter den här gången.


Detta hittade jag i VeckoRevyn nummer 1o (3o April) 2oo9:

* Tritoni Pink Fashionista Klocka, 895 kronor- VILL HA! Dessa klockor är så jävla snygga, tycker jag!

* MAC beauty Powder Summer Rose Ansiktspuder, 235 kronor- Härlig färg, tycker jag!

* Åhléns Brun utan Sol, 85 kronor- VILL HA! Cremen är lätt färgad och därför enkel att applicera på kroppen. Färgen syns efter ett par timmar, håller som berget och känns fortfarande lika fräsch efter fem dagar. Vårens bästa budgetfynd!

* Nivea Beauty Day Care, 125 kronor- VILL HA! Niveas nya hudvårdsserie innehåller vårdande och ljusreflekterande ingredienser, som ska ge huden en jämnare ton med naturlig lyster. Tanken är att din foundation helt enkelt ska bli överflödig.

* Pumps Haléns, 299 kronor- Snygga skor! Bra att det är slingback, tycker jag! Dessutom är dem billiga!

Av Linda - 17 juni 2009 13:18

Nu när jag har läst ut VeckoRevyn nummer 1o (3o April) 2oo9, kom jag till den här artikeln där de tipsar en om hur man lyckas med BUS. Jag tänkte skriva ner tipsen jag kunde läsa.


Glöm illaluktande kläder, fläckiga lakan och missfärgade fingrar. VeckoRevyn lär dig allt du behöver veta för att lyckas fejka årets första bränna.
Artikeln är skriven av Therése Andersson.


Vad är brun utan sol och hur fungerar det?

Brun utan sol, eller BUS, finns i både creme-, mousse-, och sprayform. Gemensamt ger de det yttersta lagret fettceller en brun nyans som liknar solbränna. Det är ämnet DHA, eller dihydroxyaceton, som ger huden den gyllene nyansen.

Vad ska jag tänka på när jag använder brun utan sol?

Bäst resultat får du om du peelar kroppen ordentligt först. Torra och döda hudceller har en tendens att dra åt sig extra mycket färg och ge fläckar på huden. Det är även en bra idé att smörja in torra armbågar, fötter och knän med en vanlig bodylotion innan användning. Tänk på att brun utan sol inte är solcreme. De innehåller alltså inte solskyddsfaktor.

Hur länge håller färgen i sig?

Det skiljer sig från produkt till produkt, men ett lager brukar i regel hålla två-fem dagar. Peelar du kroppen innan fäster färgen bättre och håller i sig lite längre.

Hur undviker jag fläckar på kläderna?

Vänta i tjugo minuter innan du klär på dig så får brun utan sol-cremen chans att torka in ordentligt. Använder du en spray, läs noga på förpackningen hur lång tid det tar innan den absorberas på huden. För säkerhets skull, klä dig i något oömt i två timmar efter att du applicerat produkten, så slipper du får favoritkläderna förstörda. Ska du på fest är det smartast att applicera brun utan sol kvällen innan och sova i oömma lakan.

Varför luktar brun utan sol så äckligt?

Det är kemikalien dihydroxyaceton, som också ger den solbrända effekten, som tyvärr luktar lite illa. Sminkmärkena brukar försöka dölja doften med olika luktämnen, en del lyckas också bättre än andra. Din egen, unika doft kan också göra stanken bättre eller sämre. Tänk på att brun utan sol produkten oftast brukar börjar lukta först några timmar efter appliceringen.

Hjälp, jag har blivit fläckig på huden! Vad ska jag göra?

Prova att använda en peeling på fläckarna. En bomullstuss indränkt i citronjuice eller väteperoxid borde också kunna hjälpa till att bleka fläckarna, särskilt om de är relativt nya. Ta det försiktigt och akta huden!

 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards