Alla inlägg under juni 2009

Av Linda - 26 juni 2009 21:36

Idag åkte jag till stan halv tolv för att möta upp en gammal kär kompis på Centralen, vi har inte setts sen jag flyttade från Oslo i början på Februari 2oo5, alltså 4½ år!

Det var riktigt jävla trevlig att träffa S., igen, det var ju inte igår direkt! Vi satt och pratade massa minnen som vi hade uppe i Oslo och även om hur vi har det nu.. Vi pratade även om att vi ska åka upp till Oslo igen och antagligen i slutet av sommaren :) Jag har ju inte vart där sen Midsommar 2oo5, men hon har vart där lite mer efter att hon flyttade hem igen. Massa prat om Oslo och allmänt som sagt blev det, men vi hann med lite shopping också :D (Bilder inlägget ovanför). Vi hittade en del båda två, men jag tyckte personligen att det var svårt att hitta det där WOW-plagget den här gången, TYVÄRR!

Vi satt och käkade på Pizzerian som ligger vid Avalon Hotell och jag åt en Vesuvio Pizza (idag igen), men vi var hungriga och ville ha något snabbt och gott att äta innan S., skulle åka hem efter fem.


När jag hade vinkat av S., på Centralen så gick jag bort mot Gamla Ullevi för att se på allt folk! Där var det verkligen en jävla massa folk ja! Jag bestämde mig för att gå till Bältesspännarparken istället och se på matchen ute i det härliga, SKÖNA SOMMARVÄDRET! Där satt jag på gräset med massa andra människor och såg hur Sverige låg under, men vände i andra halvlek! STARKT GJORT! Jag säger bara två ord och det är: MARCUS BERG :D

Trevligt hade jag det där med alla andra fansen (många drog när Sverige låg under), men jag satt kvar hela matchen och tittade! Efter en stund ringde L., så hon kom ner när de skulle lägga Straffarna. När Sverige TYVÄRR förlorat på straffar så gick vi vidare och mötte upp två kompisar till henne. Vi gick mot Vasa för att hitta en krog och uteservering att sätta oss på! Lättare sagt än gjort, då det var fullkomligt jävla knökat överallt! Vi drack varsin Öl/Cider på Victoria och gick sedan till Smaka och satt där en stund. Men jag gick före alla andra, jag var rätt slut i kroppen efter att ha vart i stan i 12 hela jävla timmar.. Färg hade jag fått ännu mer också ja :)


Trevlig fredag med andra ord helt enkelt ;) KUL att träffa S., igen eftersom vi inte setts på så jävla många år :)


Nedan kommer bilder som jag tog när jag satt och njöt av SOMMARKVÄLLEN i Bältesspännarparken :)

Av Linda - 25 juni 2009 21:40

Jag var inne på Betsey Johnsons hemsida och kikade lite.. Jag älskar ju bara hennes klänningar och en vacker dag ska jag äga en Betsey Johnson klänning! Så sjukt snygga klänningar gör hon... Vad tycker Du?


* Brudklänning- SJUK FIN! Enkel och vacker brudklänning!

* Gräddvit klänning- Fint med en rosa rosett i midjan som markerar! Enkel, men fin modell!

* Turkos klänning- SNYGG! Härlig färg, åå VILL HA!

* Blommig klänning- Snygg klänning i snygg modell! Väldigt somrig och härlig!

 

     

     

   

             

Av Linda - 25 juni 2009 20:00

Underbar dag idag också! HÄRLIGT! Har blåst en del bara vilket är lite tråkigt, men det fläktar ju så himla bra då. Jag älskar värmen och jag ska inte klaga, njuter varenda dag nu på min semester som jag har :D TYVÄRR är det bara nästa vecka också som jag är ledig.. Tiden går fort, riktigt fort. Usch, när det är så här varmt har jag inget vettigt att säga faktiskt. En helt vanlig torsdag, har vart i stan med syrran en sväng, vi köpte varsin Mjukglass på Beckmans :D SÅ GOTT! Vi gick ner till hamnen och på Frihamnen spelades det musik, gick till Rosenlund där hon skulle ta bussen hem. Jag gick till Kunsgatan, in på Mandeldesign vid Pedagogen, bort mot Kungstorget, förbi Vallgraven, mot Nya Ullevi, Skånegatan fram till Korsvägen! Härlig promenad, gick i skön takt hade inte bråttom, bara gick och njöt av värmen, men törstig blev jag allt.. Drack mycket vatten när jag kom hem. Lasagne och Gurka åt jag idag, gott med Lasagne tycker jag. Vanlig dag som sagt och nu är jag lite seg! Ha en bra kväll folks! Tjing tjong!

Av Linda - 24 juni 2009 22:36

Idag har jag träffat min kära kompis A. :) Åå, det var jävligt trevligt att träffa honom igen faktiskt. Vi gick runt och tjötade lite på stan först och vi båda var hungriga, vi hade lite svårt att bestämma oss för vad vi skulle äta för mat, men vi visste vad vi Inte var sugna på. Kinamat bestämde vi oss för, vi gick mot Nordstan in och ut i princip eftersom de skulle stänga inne på Shanghai och den utanför på Norra Hamngatan, där var det för dyrt tyckte vi. Istället gick vi mot Sheraton (Radisson SAS) och käkade där.. Efter några om och med bestämde vi oss för varsin Trerätters för 148 kronor. Förrätt, Varmrätt och Efterrätt, som Förrätt tog vi båda Vårrulle, Varmrätten blev Friterad Kyckling med Ris och Efterrätten var Friterad Banan med Glass, riktigt jävla gott var det och mätta som fan blev vi också för den delen. Samtidigt när vi satt där på Restaurangen kommer halva U-21 landslaget och går förbi utanför vårt fönster :) Tre små grupper på fyra-fem personer och i tre olika omgångar! Jag såg min favorit MARCUS BERG :D Han gillar jag som fan, riktigt bra spelare den där Marcus alltså! Precis utanför fönstret gick de också, vi hade bra läge A.,och jag där.. När vi hade käkat upp gick vi ner mot Nordstan, igenom där och under tunneln mot Centralen för att gå mot Gamla och Nya Ullevi, Skånegatan fram och mot Korsvägen där jag skulle ta bussen hem. Jag åkte därifrån nio, så jag kom hem för 1½ timme sedan. Trevlig dag med min sköna och snälla vän A :)

Av Linda - 23 juni 2009 23:00

Idag har det bara vart för jävla skönt väder ute :) Riktigt fint väder med blå himmel och sol, så jävla niiice! Kan lägga upp lite bilder imorgon från Saltholmen där jag låg idag och solade. Riktigt nice är det där, nära den södra Skärgården och alla Skärgårdsbåtarna går ju därifrån. Trevlig dag med syrran och hennes kompis A., helt klart!

Annars har jag inte gjort så jätte mycket idag, åt lite Köttbullar och Makaroner förut, Daim glass var ju verkligen inte dumt att äta idag :D Syskonen och jag satt och kollade på Sverige matchen nu på kvällen, faaaan vad grymma U-21 landslaget är! Jag säger bara MARCUS BERG :D Bra bra bra är de och FAAAAAN så mycket bättre än det jävla A-landslaget! Nä, god natt på Er! Tjing tjong folks!


Nedan följer bilder som jag tog idag :)

Av Linda - 23 juni 2009 16:08

Den här är så jävla skön och bra :D

SOMMARTIDER HEJ HEJ ;)

Av Linda - 22 juni 2009 21:55

  

 

När jag köpte Plaza Kvinna tidigare idag så följde den här filmen med, tidning och film för endast 59 kronor.

Så nu sitter jag och syrran och kollar på den här filmen. Har hört att den ska vara bra? Den verkar vara det i alla fall.

Ni får ha en bra kväll folks! Tjing tjong!

Av Linda - 22 juni 2009 18:45

Jag var inne på H&M förut och tittade lite där. Jag såg faktiskt en hel del snyggt i just den H&M affären. Är väldigt nöjd med det jag shoppade där tidigare idag.


Detta shoppade jag idag:

* Shorts, 149 kronor, H&M- SÅ SNYGGA! Jag gillar verkligen de här shortsen, ville ha marinblåa, men de fanns inte i min storlek, Tyvärr!

* Jacka, REA 98 kronor (Ordinarie pris 249 kronor), H&M- SÅ SNYGG! Akkurat vad jag gillar! Dessutom är den jävligt BILLIG!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18
19
20
21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards