Alla inlägg under maj 2009

Av Linda - 17 maj 2009 13:00

Idag blir det jobb igen; ännu en kväll, men det bästa är att jag hinner vara "ledig" mer på dagen innan jag väl börjar jobba sen. Även om det är jävligt segt att sluta klockan tio en gång till på en och samma helg. När jag kommer hem sen kommer det ta ett bra tag innan jag hinner varva ner och bara ta det lugnt. Men det är BRA pengar det är se jag får se det, och det gör jag ju också. Men ja, lite segt två dagar på en och samma helg. Man hinner blir jävligt trött faktiskt. Men jag blir glad sen när jag får se vad lönen blir för mödan! Jag ska inte klaga, odh det är intemin mening heller. Finns ju dem som är utan ett jobb över huvud taget :(

Det är helt okej väder idag så jag ska sätta mig på min balkong och läsa lite granna. Men nu måste jag koka lite Ris till min Africana då det inte räckte igår. Men det går ju fort att koka lite Ris, det tar ju inte lång tid på mina grymma plattor! Ni får ha en bra söndag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 17 maj 2009 00:26


Vilken kjempesöt gutt :)

Hoppas han festar hårt inatt som alla andra i Norge gör :D

Av Linda - 17 maj 2009 00:15

JAAA, FY FAN VAD JEG ELSKER DETTE LANDET :)

Og fy faaaaaaan vad JEG SAVNER OSLO!

Verldens bäste land inge snakk om den saken.

Härligt, härligt att Norge vann :D

Av Linda - 16 maj 2009 20:00


Idag fick jag ha lite finare byxor eftersom jag tvättade mina jeans, och jag hade ingen lust att ha mina vita jeans. Men det gick bra med dem här sköna byxorna också :)


* Topp, BikBok.

* Kostymbyxor, H&M.

* Strumpor, H&M.

Av Linda - 16 maj 2009 17:15

Idag ska jag laga en av mina favoriträtter; nämligen Africana :)

Det är ju så jävla GOTT! Blir skitbra att ta med sig som matlåda till jobbet imorgon också. Jävla lyxmat äter jag, och dem får äcklig jävla mat! TYVÄRR, är det så inom vården förbannat jävla dålig mat får dem, och dem kan inte laga den ordentligt heller. Jag tycker synd om dem gamla som ska äta den jävla maten som de får. Det är riktigt synd!

Åååååå, jag vill HEM TILL GÖTEBORG! Speciellt idag då Göteborgsvarvet är idag. Faaan jag skulle vart hemma denna helgen istället! Det är ju så jävla trevligt och se allt folk ute på stan, alla som springer och vissa klär ju ut sig; antingen om det är ens möhippa eller ett vad. JAG VILL HEM! Nä, jag missar verkligen något där idag faktiskt :( DEPRIMERANDE!

Nu ska jag laga min älskade Africana och njuta av den istället, och sen får jag titta på Nyheterna och läsa på nätet om den lilla festen där nere idag!

Tjing tjong!

Av Linda - 16 maj 2009 12:45

Klockan tolv idag började min tvättid så jag gick ner kvart över för att slänga in mina två första maskiner. Det första jag ser det är att det är en jävla massa vatten på golvet! Då blir jag lite - VAD FAN! Men när jag sen öppnar luckan till Torktumlaren ser jag en jävla mass tvätt. Någons jävla underkläder ligger därinne + EN JÄVLA MASSA LUDD SOM DEM INTE TAGIT BORT FRÅN FILTRET! Men vad faaaaaaaan säger jag då! JÄVLA ÄCKEL som IACK inte tar bort skit efter sig! Fan, vad irriterad jag blev då! Det är så snuskigt att ta i andras tvätt, tycker jag, och det är då FAN inte första gången heller!

Så på måndag ska jag fan klaga lite hos Hyresvärden! Det är ta mig fan på tiden nu! Idiot helvetet som lämnar kvar sina kläder får söka upp dem själv. Jag tänker då fan inte springa efter den idioten! Okej, om man glömmer en gång, men när man inte inte kan ta bort sin egna skit, och det ser ut som fan efter sig då blir jag irriterad! Mycket svordomar nu, men jag blir så irriterad! Inte blir det bättre av att jag har fått min mens idag heller.


Det märkte jag igår när jag jobbade att tålamodet tröt med en där som vägrade göra det jag sa till den personen! Då blev personen sur och skrek på mig, och jag blev ännu mer förbannad av att personen då skrek på mig! JÄVLAR detta är inte mina dagar - dem här jävla dagarna! IRRITERAD är bara förnamnet helt klart!

Nä, jag ska snart iväg och handla lite efter att jag har hämtat min tvätt och slängt in en ny maskin! Ni får ha en bra lördag folks! Tjing tjong!

Av Linda - 15 maj 2009 13:30

  



När jag gick ner för att hämta Posten förut fick jag två överraskningar :)


Dels min Älskade SOLO, och en Presentcheck från Åhléns :D


Dessutom var det massa 2o%-rabatter som jag fick med också som jag kommer att utnyttja när jag är nere i Göteborg. Det är ju inte långt kvar nu!


Ha en trevlig fredag folks! Tjing tjong

Av Linda - 15 maj 2009 12:20

Ikväll är det dags för jobb igen, men idag slutar jag två timmar senare än igår :( Det som är bättre idag är att mitt OB blir mycket bättre eftersom veckoslut är dem jag tjänar på! Men ikväll blir det nog bra och personen jag kommer jobba med idag kommer bjuda på en jävla massa skratt som vanligt :) Alltid lika roligt att jobba med henne.

Jag har precis tagit en lång skön dusch också eftersom håret var i behov av att tvättas. och det gör INTE jag sen när jag kommer hem ikväll. Jag ska fixa mat till ikväll också; ska ta med mig Schnitzel, Pommes Frites, Béarnaisesås och lite Sallad till det blir nog bra - bättre än deras jävla äckelmat i alla fall!

Solen skiner också, TYPISKT! Men jag har över två timmar på mig innan jag börjar jobba så jag kan sätta mig på balkongen och läsa VeckoRevyn.

Jag hade skitsvårt att somna inatt också så kvart över ett satte jag mig och löste korsord i VeckoRevyn, och det funkade bra eftersom jag somnade efter jag hade gjort det :) Ni får ha en bra fredag folks! Tjing tjong!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards