Direktlänk till inlägg 4 maj 2009

MALIN ÅKERMAN

Av Linda - 4 maj 2009 17:00

Nu när jag har läst ut SOLOs April nummer 2oo9, kom jag till den här artikeln med Malin Åkerman. Jag tänkte skriva ner lite vad jag kunde läsa i artikeln.


Den hetaste svenskan i Hollywood är återigen aktuell i internationella sammanhang. Snyggare än någonsin berättar Malin Åkerman om hur hon kom i sitt livs form, om kärleken till barn och om den där avslöjande latexdräkten.

Artikeln är skriven av Johanna Frölander.


Vi vill gärna kalla henne svensk, men faktum är att Malin Åkerman lämnade landet redan som tvååring. Familjen flyttade till Kanada och svenska kom att bli Malins andraspråk. När hon pratar påminner hon om Victoria Silvstedt.

- Ja, ibland kan det bli lite svengelska, men jag förstår ju allting. Jag har alltid pratat svenska med mamma och pappa. Pappa flyttade tillbaka till Sverige när jag var sex år och jag brukar hälsa på honom varje sommar, jul och sportlov.


Malin är just nu aktuell som en av huvudrollsinnehavarna i den omtalade storfilmen "Watchmen", vars handling cirkulerar kring ett gäng superhjältar som lever sida vid sida med vanliga människor. Malin spelar "Silk Spectre ll", den enda kvinnliga superhjälten.

- Eftersom jag är den enda kvinnliga hjälten i filmen kommer folk lägga märke till mig på ett eller annat sätt. Om inte annat för att jag har på mig en gul latexdräkt! Jag tycker latex är supersexigt på någon annan, men det var inte direkt bekvämt. Latex antar samma temperatur som omgivningen, så det var varierande svettigt eller iskallt!


För att kunna sparka ner bovar och banditer under inspelningen krävdes en hel del fysisk träning, något Malin fick kämpa hårt med.

- Jag är inte alls typen som "älskar att träna". Jag har dansat hela livet och så var jag professionell konståkerska i många år, så jag har ett behov av att hålla igång. Däremot har jag aldrig varit typen som går till gymmet och lyfter vikter. Träning måste vara roligt! Jag har inte viljestyrkan för att stå och svettas vid en maskin, säger hon.


För att komma i superform skickades Malin och gänget på ett supertufft träningsläger i Vancouver. Hård träning fem dagar i veckan med personliga coacher som gormade om fler armhävningar blev vardag.

- Herregud, som de körde med oss! Jag har aldrig varit så öm i kroppen i hela mitt liv. Men eftersom den där gula latexdräkten visade varje centimeter av min kropp var det nödvändigt. Killarna hade skumgummidräkter där musklerna liksom var utskurna redan, men något sådant fick inte jag.


Det låter som om du är i ditt livs form. Kan du slå ner vem som helst nu?

- Haha, nej inte direkt. Jag är ganska bra på att slåss när det är koreograferat, men jag är inte säker på hur jag skulle klara mig i ett riktigt slagsmål. Men jag trodde att jag var bra när vi filmade! När vi var på träningslägret kände jag mig väldigt tuff. Att kicka tio till tjugo stuntmän om dagen är verkligen en egoboost!


Vad skulle du slåss för i ditt liv?

- Jag har en öm punkt för barn, så om jag någonsin såg någon skada ett barn skulle jag ingripa direkt. Det är aldrig acceptabelt i min värld, inte på något sätt. Allt som rör barn och deras rättigheter skulle jag slåss för, och jag vet att jag kommer vara sådan i resten av mitt liv. Barn föds så vackra och förtjänar bara det allra bästa...

 

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Maj 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards