Direktlänk till inlägg 31 mars 2009

JESSICA SIMPSON

Av Linda - 31 mars 2009 16:55

Nu när jag har läst ut Glaze Februari nummer 2oo9, kom jag till en artikel som handlade just om Jessica Simpson. Jag tänkte skriva ner lite om vad jag kunde läsa i i artikeln.


Jessica Simpson har på kort tid gått från en liten storlek 36 till en fyllig 4o. Det här gillas inte av Hollywood som nu hånar henne öppet. Som om det gär inte vore nog så sägs det nu också att hennes pojkvän Tony Romo varit otrogen.

Artikeln är skriven av Ebba Sundström.


Att Jessica Simpson alltid har haft kurvor är inget nytt. Dessa kurvor har den senaste tiden expanderat lite ytterligare. Något som stjärnan nu får utstå hardcoremobbning för: Allt från små bloggerskor till stora amerikanska tidningar gör narr av stjärnans nya korppsform. Jessica själv försvarar sin nya kropp. 

- Kurvor är bättre. Jag förstår inte hela den där size0 grejen. Det är inte bra för ditt hjärta att vara för smal, och inte heller för ditt sinne. Det är psykiskt destruktivt att banta och vara spinkig. Det vet jag av egen erfarenhet, menar sångerskan.


När Jessica var som smalast i filmen "Dukes of Hazzard" levde hon på sallad och kyckling och tränade varje dag.

- Det var definitivt ett oerhört tufft jobb att behålla den figuren och jag blev tillslut helt galen i huvudet av att inte få äta bröd och pasta, har Jessica förklarat. 


En som borde stå vid sin flickväns sida när hon nu får utstå elakheter från alla håll, men som istället bedragit henne är Jessicas pojkvän, den amerikanske fotbollsspelaren Tony Romo.

Nyligen hade Tony och hans vänner Stephen Colletti från TV-serien "Laguna Beach" och "Entourage"-stjärnan Kevin Connolly en vild festnatt ihop när Jessica var bortrest. Kvällen började på LA-klubbben My House. Ett gäng från klubben åkte sedan hem till Tonys och Jessicas hus där festen fortsatte in på småtimmarna. Tony drog sig dock fort undan och försvann upp till sitt och Jessicas gemensamma sovrum med en ung mörk skönhet. De andra gästerna på festen var chockerade över att Tony var otrogen mot Jessica, för det rådde det inga tvivel om, och i parets gemensamma säng dessutom!


Varken Jessica eller Tony har velat kommentera händelsen, men det ryktas att Tony är livrädd för Jessicas barnplaner och att han egentligen mest vill festa och ha kul. Dessutom menar en källa att Tony föredrog Jessica som hon såg ut när hon var några storlekar mindre.

- Tony säger till medierna att han älskar sin tjejs nya kurvor, men sanningen är att han föredrar smala tjejer, avslöjar källan.

- Tony vill heller inte ha barn nu. Det är det bara Jessica som vill.


Jessica själv sägs vara förkrossad över ryktena och hennes plan på att återfå sin gamla kroppsform går allt annat än bra.

- Jessica tröstar sin med mat fast att hon vet att hon inte vorde, menar samma källa...

 
 
Ellie

Ellie

31 mars 2009 19:43

Ja, man vill ju helst ha levt lite iaf.
Näe de är ju sant de med, det ska man verkligen inte göra.

Ja, de är klart. Vad vill du bli då? Eller vad ska du plugga till? :)

Haha, ja de är bra det :p

http://estella.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
<<< Mars 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards