Direktlänk till inlägg 17 februari 2009

BRAD PITT

Av Linda - 17 februari 2009 12:00

Nu när jag läst ut CHIC nummer 2 (15 Januari) 2oo9, hade dem med en liten artikel med den här sexiga mannen! Jag tyckte att han gav väldigt bra svar på vissa frågor, så jag tänkte bjuda lite på vad denne sexige man sa.


Brad Pitt har på fyra år blivit pappa till sex barn. CHICs reporter mötte en sliten sexsymbol som talar om kärleken till Angelina och barnen, sitt åldrande och livets många överraskningar.

Artikeln är skriven av Johanna Juntunen.


Brad skruvar korken av en flaska bubbelvatten. Han ser trött ut, med påsar under ögonen och rödsprängd blick. Vrålsnygg så klart, men att vara sexbarnsfar sätter sina spår.

- Angie och barnen är mitt allt, säger han och lutar huvudet i handen, men det är jobbigt att ha sex barn, det sticker jag inte under stol med. 


För tio år sedan hade Brad aldrig kunnat gissa att han skulle bli tillsammans med Angelina Jolie och vara far till ett halvt fotbollslag.

- Man vet aldrig vad framtiden har att erbjuda, det är spännande! 


I filmen "Benjamin Buttons otroliga liv" spelar Brad Pitt rollen som Benjamin, en man som föds gammal och blir allt yngre i kroppen tills han slutar sitt liv som spädbarn. Cate Blanchett, som spelade mot Brad även i "Babel", gör en av rollerna och för regin står David Fincher, som tidigare regisserat Brad i "Seven" och "Fight Club".

Att se sig själv som åldring var ganska jobbigt, tyckte Brad.

- Jag kände mig sårbar när jag såg mig själv i spegeln. Men det var inte så obekvämt som jag hade trott med sminket. Jag anlände till jobbet ett par timmar innan inspelningsstarten, och fick tiden att gå genom att fika, prata med makeupartisterna och läsa tidningen. Det var ganska avkopplande faktiskt. 

 

Filmen spelades in i en av kändisfamiljens hemstäderm New Orleans, som ju drabbades hårt av orkanen Katrina 2oo5. Brad och Angelina engagerar sig mycket i återuppbyggandet av staden.

- Jag älskar New Orleans. Vi har en bostad där, och har bott där ganska mycket den senaste tiden. Det kändes bra att spela in filmen där för det pumpade in välbehövliga pengar till den lokala ekonomin. 


Brad är glad att han har möjlighet att hjälpa människor i nöd.

- När jag möter medmänniskor som inte har möjlighet till utbildning eller hälsovård vill jag hjälpa till. Det kunde lika gärna ha varit jag, om jag fötts och vuxit upp på någon annan plats på denna jord. Livet är ett lotteri och jag har haft tur. 

- Jag gillar att studera främmande kulturer och jag är en nyfiken typ som alltid har tusen frågor i beredskap. Alla människor har en historia att berätta. Jag är betydligt mer intresserad av att lyssna på andra människors likvsöden än att prata om mitt eget liv.


Bäst gillar han när människor inte behandlar honom som en filmstjärna. I sällskap med barnen är Brad förstås bara pappa. 

Brad skrattar och säger att han vid fyllda 45 är lyckligare än någonsin. Rollen som Benjamin Button har gett honom en tankeställare om åldrande.

- Jag har ingen ångest över min ålder och ingen livskris. Vi vet aldrig vad livet har att erbjuda oss imorgon. Varken du eller jag har en aning om hur lång tid vi har kvar på denna jord.

- Jag har insett att det bästa man kan göra är att inte bekymra sig utan att verkligen leva livet dag för dag, att göra det bästa av varje dag och att älska sina medmänniskor...

 

  

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28
<<< Februari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards