Alla inlägg under januari 2009

Av Linda - 14 januari 2009 23:05


Jag har suttit och kollat igenom Glamours Januari nummer 2oo9, för att se om det fanns något som jag ville ha ur tidningen. Jag måste säga att det fanns knappt någonting den här gången som föll mig i smaken. Och det lilla jag hittade kunde jag inte hitta på nätet..


Detta hittade jag i Glamours Januari nummer 2oo9:

* Chanel Le Vernis Nail Nagellack, 215 kronor- Lite dyrt kanske för ett nagellack, men ack så snyggt!

* Kanebos Sensai Total Finish Kompakt Puder, 35o kronor- Kanebos produkter ska vara riktigt bra!

Av Linda - 14 januari 2009 16:50

Idag var jag ute och gick i 5o minuter! Det var så härligt att vara ute och gå i solen :) Jag fick till och med lite färg på kinderna såg jag när jag hade kommit hem. Solen sken och jag kunde höra lite fågelkvitter trots min höga musik i öronen. När jag hör musik kan jag inte göra annat än att sjunga med, och det gjorde jag förut när jag var ute på min runda. MEN jag gör det inte när folk är i närheten eller när jag går förbi massa hus. Det är jag lite för blyg för att göra, hihi! Jag var inne en snabbis på ICA också för att köpa CHIC, innan jag gick in där tänkte jag fortsätta gå Bangatan fram och upp runt F-berget, men så duktig orkade jag inte vara idag. Så jag gick hem en lite kortare omväg istället förbi där jag bodde förut. Vart lite varm när jag gick så jag drog upp dragkedjan på jackan som är väldigt varm, men under jackan hade jag min Marwin-munktröja så jag frös inte eller så. Var snarare lite svettig när jag kom hem.

Har Ni också haft en underbar dag?


Nu är magen riktigt jävla hungrig så nu ska jag laga mig mat Spaghetti och Köttfärssås med Majs och Champinjoner i Dolmio såsen :) Var ett tag sedan jag åt det nu tror jag så det kommer bli uppskattat!

Ni får ha en fortsatt bra onsdag folks! Ciao!

Av Linda - 14 januari 2009 12:00

Vad ska Ni göra för kul saker idag?

Jag ska snart gå ut på en Powerwalk runda känner jag! Det regnar inte ute, och det blåser inte för mycket vilket är perfekt väder! Ska gå in på ICA en snabbis för att köpa CHIC och TV-guiden (den kostar ju endast fem spänn), så det blir en runda innan jag går in på ICA, och sen en liten till sväng hem! Jag hoppas bara att det inte är alltför kallt ute. Men det skulle inte bli minus grader idag det är först imorgon som det blir kallare.

Nu ska jag ut tänkte jag och jag måste ha massa musik i öronen :) Det är ett måste för mig det blir lättare att motivera sig att hålla takten då!

Ni får ha en bra dag folks! Ciao!

Av Linda - 13 januari 2009 22:10

Av Linda - 13 januari 2009 21:30

Tidigare idag var jag ute och gick en Powerwalk runda på 45 minuter! Jag var ju tvungen att gå till Polisen idag för att göra min anmälan på min cykel. Det gick bra där och jag fick kolla hos dem om de hade fått in min cykel - det hade dem inte fått ännu, men jag fick rådet att återkomma nästa vecka och om fjorton dagar. Än har jag inte gett upp hoppet! Det är som polismannen sa att; de tar en cykel och sedan dumpar de den någonstans. Det är tur att det finns bra folk som ringer in, och säger att de har hittat cyklar som sedan Polisen kan hämta.

Jag fattar bara inte varför någon vill ha min cykel?? Den är ju inte fin över huvud taget, den är lite rostig också och den är bara 3-växlad. Men det är MIN cykel, och jag använder ju den jämt... Det är som jag sa till min granne igår att: detta kommer gräma mig hur länge som helst!


Aja, efter mitt lilla besök hos Polisen gick jag en runda, och det var jätteskönt att gå faktiskt! Idag blåste det inte lika mycket heller så det var perfekt väder. Imorgon ska jag gå ut och gå igen :)

Annars har det bara vart en vanlig tråkig tisdag har suttit och läst i Glamour och bara slappat. Till mat idag åt jag Hambrugerkött, Pommes Frites, lite Gurka och Ketchup + Dressing till! Mycket gott var det :)

Ska läsa lite och sen ska jag sova! Ni får sova så gott och god natt på Er! Ciao folks!

Av Linda - 13 januari 2009 16:50

Nu när jag har läst ut Glamours Januari nummer 2oo9, läste jag just en artikel som handlade om Britney Spears. När jag läste artikeln om henne i Glamour förstår jag ännu mer att hon har inte haft det lätt de senaste åren. Därför tänkte jag skriva ner lite om vad jag kunde läsa om i artikeln.


Hon är tillbaka! Hon har radat upp lika många skandaler som hits, men nu är Britney Spears tillbaka - frisk, med en ny figur och med ett rykande färskt album ute! I den här exklusiva intervjun med GLAMOUR pratar Britney om hur hon överlevde de turbulenta åren och hur hon idag försöker att vara en bra förebild för sina barn.

Artikeln är skriven av James Patrick Herman. 


Den historiska sagan om artisten Britney Spears började faktiskt i Sverige och i Cheiron-studion i Stockholm där hon spelade in debutsingeln "Baby One More Time", som är skriven av Max Martin och som blev en dundersuccé 1998. Därefter radade hon upp hit efter hit och miljonerna rullade in. Tyvärr har hennes privatliv inte varit lika framgångsrikt som hennes artistkarriär - i alla fall inte om man tittar tillbaka några år.


En kort titt i backspegeln: Det var under 2oo4 som hon hamnade på löpsedlarna efter sitt 55 timmar långa äktenskap med barndomsvännen Jason Alexander i Las Vegas. Bara någon månad senare syntes hon ihop med Kevin Federline och 2oo5 berättade paret att de väntade sitt första barn. I september samma år fick paret sonen Sean Preston och ett år senare föddes andra sonen Jayden James. År 2oo6 ansökte Britney om skilsmässa och det var då galenskaperna började.

 

År 2oo7 chockade hon hela världen genom att raka av sig håret, hon åkte in och ut från rehab och attackerade papparazzifotografer med ett paraply. Britney förlorade vårdnaden om sina barn då domaren ansåg att hon var olämplig som mamma och misstänkte att hon hade alkohol- och drogproblem. I januari 2oo8 skrev hennes pappa Jamie Spears under papper som omyndigförklarade Britney eftersom hon var "i akut behov av vård" - och som samtidigt gjorde honom till förmyndare och ansvarig för hennes personliga beslut och ekonomi.


MTV bjöd in Britney för att öppna VMA-galan 2oo8. Och superstjärnan gjorde också den entré som vi alla hade hoppats på att hon skulle göra. I en silverglittrig klänning från Versace som hon personligen hade fått av Donatella Versace, framförde hon superhiten "Womanizer" från senaste albumet "Circus", och Britney såg äntligen ut att må bra!

Du vann tre VMA-priser och fick stående ovationer. Hur kändes det?

- Det var fantastiskt! Det var verkligen coolt.

Vad tänkte du när du stod där på scenen?

- Det här året har varit hårt. Jag har slitit med mitt album, men jag visste inte riktigt hur folk skulle ta emot mig och min nya skiva. Men när jag fick de där priserna och såg alla fans i publiken, då insåg jag hur mycket kärlek det finns där ute i världen.

Du såg självsäker ut uppe på scenen!

- Det har varit ett galet år, jag har blivit starkare av allting jag har gått igenom.


Alla i den här världen verkar ha en åsikt om hur du är. Vilken är den största missuppfattningen om dig?

- Jag hatar att gå ut, jag gillar inte alls att gå på nattklubbar. Jag gillar inte att ha en massa människor runt omkring mig. Jag älskar att vara hemma och se på teve, gärna "Let´s Dance", eller att läsa en Danielle Steel-bok. Jag är en ganska tråkig person.


Det är snart 2oo9, kommer du att avge några nyårslöften?

- Jag måste sluta att oroa mig så mycket, jag oroar mig hela tiden. Och bli gladare, Jag måste också lära mig att inte ta saker och ting så seriöst. Och sluta att bita på naglarna! Att spela in det här albumet hjälpte mig att sluta tänka på vissa saker. Musik är terapi för mig...


Av Linda - 13 januari 2009 12:16

Nu ska jag ge mig ut i blåsten för att gå till Polisen, och göra en anmälan på min stulna cykel. Jag vet att de kommer ta emot den, och sen inte göra så mycket mer fast dem måste ändå ta emot min anmälan, och jag har aldrig i hela mitt liv blivit av med något på det här sättet. Förhoppningsvis kanske någon hittar den slängd någonstans i något dike, och lämnar in den där. Man vet ju aldrig det händer ju att man ser cyklar slängda lite varstans. Kan ju alltid hoppas även om chansen inte är jättestor...


Jag gick och la mig efter Prison Break igår, och det var jätteskönt att lägga sig i tid även om det tog en stund innan jag somnade. Men bara att lägga sig den tiden och få vila - var underbart! Det tär på min kropp att bli så chockad och ledsen över att min cykel är borta!

Imorse drömde jag en dröm om honom - fan kunde inte den vart sann istället :( Det skulle nog vara den tiden då vi precis hade träffats, och det är ju fyra år sedan vi träffades för första gången ganska nyligen. Den var helt underbar i alla fall :)

Nu ska jag till Polisen som sagt! Ha en bra dag folks! Ciao!

Av Linda - 12 januari 2009 22:00

Den tolfte januari 2oo9 kommer för mig alltid vara en jävla skit dag! Jag vill bara dra täcket över mig, och vakna om några dagar - allt för att glömma den här dagen, och sen vill jag att hela helgen ska spolas tillbaka..

Ingen bra dag alltså för mig hoppas att Ni haft en bättre dag!

Nu ska jag nog sova! God natt! Ciao folks!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards