Alla inlägg under januari 2009

Av Linda - 19 januari 2009 18:04

Nu är jag riktigt, riktigt hungrig. Skulle börjat med maten för en timme sedan egentligen, men jag har suttit och fixat liite för länge med en grej på datorn, och då rusar bara tiden iväg. Är faktiskt väldigt konstigt att det är så när man måste göra något som att laga mat till exempel då rusar tiden så sjukt fort iväg, men annars gör den inte alltid det..

Eftersom klockan blev så mycket och jag är van att äta runt fem fick det bli samma mat som igår Kotlett, Ris och Béarnaisesås till! Först tänkte jag göra Spaghetti, men det tar lite längre tid.Nu är maten klar GÖTT :D
Ni får ha en fortsatt bra måndags eftermiddag folks! Ciao!

Av Linda - 19 januari 2009 11:55

Inatt eller kanske imorse (vad vet jag när jag sover) har det snöat. Jag kan inte påstå att det har kommit speciellt mycket snö, men lite granna är det allt. Ser dock ut som att det håller på att töa bort en del. Det lär inte ligga kvar speciellt länge verkar det som nu!

När jag skulle lägga mig igår var jag jättetrött, men sen när jag väl låg i sängen och försökte sova så gick det inte :( Jag tror att jag somnade efter två någon gång. Grannarna under mig tror ju att de kan väsnas mitt i nätterna precis som de vill! Blev så jävla arg på dem i fredagsnatt, och jag slog med moppen i golvet för att de skulle dämpa sig.. Det är sjukt jobbigt med grannar som stör ens sömn!

Jag ska ut på en Powerwalk runda snart efter att ha fixat lite på min dator, och då ska jag även passa på att gå till Polisen och se om de har fått in min cykel än! Jag HOPPAS verkligen har inte gett upp ännu!

Ni får ha en bra måndag folks, Ciao!

Av Linda - 18 januari 2009 22:04

Det här har vart en seg och tråkig söndag, men det brukar ju söndagar vara också. Detta är ju en vilodag  -ska inte klaga egentligen. Den har la vart tråkig bara för att jag har haft ont i magen och huvudet idag. Men det är ju de där roliga dagarna i månaden som jag bara älskar.. INTE! Därav har jag ont i magen och vart illamående idag. Mina hormoner åker berg-och dalbana varje dag nu! Rätt jobbigt måste jag säga, de där hormonerna kan verkligen ställa till det för en ibland. Men men så är det :(


Idag har det inte gått någon rolig film heller som det kan göra på söndagar. Inte någon som har fallit mig i smaken i alla fall. Kollade på National Treasure, men det var ingen film för mig. Får hoppas att det kommer en bra film nästa söndag istället.

Som sagt jag har inte gjort så mycket idag bara vart en vanlig tråkig söndag. Hade det inte blåst så mycket idag, hade jag nog tagit en promenad får göra det imorgon istället. Tänkte kolla läget hos Polisen imorgon om de har fått in min cykel ännu - jag HOPPAS på det!

Till middag fick det bli Kotlett, Ris, Béarnaisesås och Sallad till - det var jättegott speciellt riset eftersom när jag åt det sist hade jag i för mycket sallt, och det smakade verkligen faaan! Ska inte vara så generös med mitt Havssalt så gott är det inte med massa salt ill ris.

Hoppas att Ni haft en bra söndag folks! Ska snart sova känner jag. Godnatt och Ciao!

Av Linda - 18 januari 2009 20:10


Jag har kollat på lite snygga pumps nu. Finns så många snygga skor nu för tiden tycker jag. Dessa föll mig i smaken :)


* Pumps Bianco.

* Pumps Christian Louboutin.

* Pumps Dolce & Gabbana.

Av Linda - 18 januari 2009 16:44

Jag har fått hem min Haléns katalog, men sega jag har bara kollat igenom den snabbt, och det är samma med H&M-katalogen.

Jag var i alla fall inne på deras hemsida www.halens.se och kollade lite snabbt. Egentligen ska jag ta mig tid och kolla igenom ordentligt, och då katalogen eftersom det finns mer kläder i den. Jag hittade lite kläder som jag tyckte var söta och fina som kan tålas att fundera på :) Det skadar ju aldrig..


* Klänningen/linnet gillar jag också och den är supersöt! Vill ha den i rosa! Och den finns här: http://www.halens.se/ProductPage.aspx?pid=033589"


* Jag gillar verkligen blusen, men när ska jag använda den? Den är ju så himla söt! Även den här vill jag ha i rosa! Den går att hitta här:

http://www.halens.se/ProductPage.aspx?pid=033928"

Ja, dem tåls att fundera på som sagt. Vad tycker du?


Av Linda - 18 januari 2009 13:30

Efter att ha ätit Tacos, duschat och sminkat sig igår, gick jag hem till J., och M., där vi hade tjejkväll hemma hos J .,:) Det var J., Linda, S., C., och jag som var där. Okej, hennes bror var där också så det var en kille med. De andra drack, men jag var nykter och drack vatten istället. Vi hade det jättemysigt och trevligt - vi satt och spelade massa spel :)

När jag kom hade J., Linda och M., redan börjat spela Brainstorm så jag fick hoppa fram några steg med min "gubbe". Det är ett riktigt roligt spel där jag ska sitta, och rabbla upp massa huvudstäder i Europa till exempel - sen ska jag ju försöka pricka in så många rätt på kortet som möjligt under en viss tid. Det är inte alltid lätt alla gånger dels när man har tidspressen på sig, och försöka komma på vad kortet frågar efter - och kortets svar. Det är ett riktigt, riktigt roligt spel i alla fall :) JAG VANN :D Även om jag var långt bakom de andra och de hade börjat före mig! Jag tyckte det var jätteroligt! Sedan spelade vi det där andra spelet Så kan det låta ? Då gick det inte lika bra för J., M., och mig.

Det sista spelet som spelades var Poker - det spelade jag däremot inte. Jag är för dum och trög för att fatta det där spelet. Är för dum/trög för kortlekar! Not my kind of spel! Däremot Brainstorm där jag ska rabbla är mer my kind of spel :) Då är det bara att ordbajsa allt man kommer på!

När J., Linda och S., skulle ut gick jag hem och åt Glass med Chokladsås istället och kollade på Thelma och Louise en stund.

Hur som helst, det var en riktigt trevlig kväll tjejer :)

Och Tack för att jag fick komma J! Vad gjorde Ni för kul igår folks?

Av Linda - 17 januari 2009 14:22

Jag var inne på den här hemsidan häromdagen, och jag såg så sjukt många snygga klänningar! De har mer än bara klänningar, men det är vad jag kollade på just nu. Sidan är helt klart värd att besöka tycker jag :)



Av Linda - 17 januari 2009 12:16


Jag ÖNSKAR verkligen att jag vore här NU!

Snacka om att jag hade behövt det, och samtidigt hade det vart så jävla underbart att komma bort från allt och alla!

Kanske fel att säga allt och alla, men efter den där jävla jobbiga hösten så är det mycket jag vill komma bort ifrån, men mest honom!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards