Alla inlägg under januari 2009

Av Linda - 7 januari 2009 20:03

Takida sjunger Curly Sue :)

Älskar den här låten...

Tårarna bara rinner och rinner :(


THIS WAS OUR SONG!

FUCK FUCK FUCK!

Av Linda - 7 januari 2009 18:27

Nu är jag riktigt, riktigt mätt :) Innan var jag så himla hungrig! Så det satt inte helt fel med mat i magen. Eftersom jag var så hungrig brukar jag bli lite otålig, orkar inte laga världens middag då, så idag fick det bli Kyckling Röd Curry och lite Sallad till. Den här maten är perfekt att bara steka när man är hungrig, och om man inte orkar laga något som tar lång tid.

Idag har jag vart så duktig med att dammsuga min lägenhet så nu är det rent på golvet här :) Imorgon ska jag ta tag i att tvätta golvet, städa toaletten och damma av. Blev aldrig av att damma idag. Smidigare att ta allt sånt i samband med att tvätta rent golvet, tycker jag.

Nu är jag lite trött efter att ha städat och just nu ligger jag på soffan och kollar på Lokal Nyheterna på TV4. Men nu ska jag hoppa in i duschen, en lång varm dusch är aldrig fel :)

Ha en fortsatt bra onsdag folks! Ciao!

Av Linda - 7 januari 2009 17:19

Jag läste den här artikeln i Glaze nummer 13 2oo8 - Kaos hemma hos Pitt/Jolie. Det man läser får man ta lite med en nypa salt. Allt behöver inte vara sant även om det kommer ifrån en "säker källa"; som i detta fallet är en gammal barnflicka till familjen. Många säljer sådana här historier till tidningarna bara för pengarnas skull. Jag tycker synd om familjen, och speciellt då barnen som alltid blir lidande! Följande kunde jag läsa i artikeln.


Gamla matrester, smutskläder överallt, barn som gör precis som de vill och föräldrar som grälar. Brad Pitt, Angelina Jolie och alla barnen lever kaotiskt. Men nu pratar paret om att skaffa fler barn.

Artikeln är skriven av Johanna Söderlind. 

 

Angelina Jolie delar sin vardag med sin man Brad Pitt och barnen Maddox 7, Pax 4, Zahara 3, Shiloh 2, och de nyfödda tvillingarna Knox Leon och Vivienne Marcheline. En vardag som bäst beskrivs som total kaotisk! För trots att familjen Pitt/Jolie håller en snygg fasad utåt med välkammade föräldrar och sex barn i trendiga outfits så ser det helt annorlunda ut innanför dörrarna hemma hos familjen. Där råder anarki, både när det gäller det materiella och det emotionella.


En före detta barnflicka berättar för tidningen Star Magazine om barnens hysteriska temperament, föräldrar som bråkar, mat som ligger och möglar i drivor som ingen plockar upp.

- Angelina tror inte på att säga Nej och vill att barnen ska växa upp i en tillvaro utan regler, berättar den före detta anställde. 


Det här innebär bland annat, enligt samma källa, att barnen äter vad, när och var de vill. De går in i köket, hämtar mat ur kylen och stänger inte kylskåpsdörren efter sig. Resterna kan man sedan hitta lite varstans i familjens stora hus. Ett hus där varje rum ser ut som en krigszon fyllt med leksaker, kläder, gammal mat och med teve-apparater som står på dygnet runt. Barnens egna rum går knappt att gå in i då de ständigt fylls på med nya leksaker som levereras till familjens dörr från allehanda leksaksföretag som söker goodwill. 


Angelina och Brad är knappast några förebilder de heller. Deras rum är lika stökigt det och är fullt med kläder utspridda överallt. Rummet belastas också ofta med gamla matrester då paret gillar att beställa pizza som de äter i sängen och så slänger de pizzakartonen på golvet när de är klara. Dessutom har Brad och Angelina tillbringat allt för mycket tid med att tjafsa och bråka om Brads tidigare förhållande med Jennifer Aniston. 


Men trots detta kaos så är alltså Brangelina inte alls främmande för att skaffa fler barn. Ytterligare barn i familjen Pitt/Jolie lär med all säkerhet bygga på kaoset hemma så varför ordnar då inte familjen med hjälp? En anledning ska vara att Angelina och Brad inte vill skämma bort sina barn. Och med tanke på att deras före detta anställda avslöjar allt om deras privatliv så är det kanske inte så konstigt att familjen Jolie/Pitt föredrar en stökig, men privat tillvaro...


Av Linda - 7 januari 2009 11:47

USCH idag ska jag ta och dammsuga hela lägenheten, men jag ska även damma av lite och sånt! Jag hatar att städa! Men det behövs verkligen nu. Det bästa är sen när man är klar då det är rent på golvet - då är jag supernöjd. Då var det helt klart värt städningen.

Annars har jag inte planerat att göra något speciellt idag förutom städningen. Jag kanske ska ta en sväng på cykeln också just nu är det ändå rätt så fint väder ute.


Igårkväll kom det ju snö som sagt, och här nedanför är en bild från mitt fönster som jag tog när jag hade gått upp.

Det verkar som att kvalitéen på mobilkameran börjar ge med sig lite! Jävla skit det gillar jag inte, men den har jag ju tappat i golvet också några gånger.

Nu ska jag städa! Ni får ha en bra onsdag där ute i Sverige folks! Ciao!


Av Linda - 6 januari 2009 21:55


Nu när jag har läst ut Plaza Kvinnas December nummer 2oo8, har jag kollat igenom tidningen nu efter kläder/skönhet/skor som jag vill ha. Den här gången blev det mest smink, men det blev ett par skor också.

De flesta kläderna går inte att hitta på nätet. Men jag hittar i alla fall lite i varje nummer, och än har jag inte tröttnat.


Detta hittade jag i Plaza Kvinnas December nummer 2oo8:

* MAC Mineralize Satinfinish Foundation, 27o kronor.

* Smashbox Photo Finish Primer, finns hos www.eleven.se bland annat, 375 kronor- VILL HA!

* Estée Lauder Re-Nutriv Ultimate Youth Eye Cream, 1o35 kronor- En fräsch och lätt creme som snabbt gick in i huden och kändes sval och skön. Ger en uppstramande effekt och efter några veckors användning märktes en mindre reducering av fina linjer.

* Juliette has a Gun Citizen Queen Parfym 5o ml, 689 kronor- Jag gillar flaskan.

* Mörkbruna UGG-boots UGG Australia, 2199 kronor- Jag vill ha ett par UGGs. Dessa är snygga, tycker jag!  

Av Linda - 6 januari 2009 21:04


Den filmen började nyss :)

En gammal klassiker som jag älskar!

Vad tycker Du om filmen?

Av Linda - 6 januari 2009 20:37

För cirka en timme sedan började det att snöa!

Det har kommit rätt stora flingor också, men även mer liknande snöblandat regn. När jag skulle gå och lägga på brev i brevlådan här vid mig strax innan sju var det med som snöblandat regn, men sen efter en halvtimme kom det snöflingor istället. Blåsten har lugnat ner sig också för den delen vilket är skönt! Men det blåste på ordentligt när jag gick för att posta mina brev. När jag kom tillbaka såg jag min granne på BV (botten våningen), och han är rolig tycker jag och trevlig. Hälsar alltid på honom och små pratar lite. Till skillnad från vissa andra, de kollar ju ens knappt eller hälsar.

Aja, tur att vissa grannar är bättre än andra grannar :) Ciao!

Av Linda - 6 januari 2009 17:28

Idag blåser det riktigt mycket! Det bara viner utanför mitt fönster.

Förut när jag cyklade de fem minutrarna bort till Willys var jag helt andfådd, men dit är det ju bara motvind också för den delen. Vilket är riktigt jobbigt! Att cykla hem går mycket bättre. Fick köpt mina Bravo Juice Apelsin idag - två stycken :) Nu har jag fyra liter får se hur länge detta räcker det lär jag märka med tanke på hur mycket jag dricker :)

Jag är slö, slö, slö idag! Har inte gjort så mycket efter att jag kom hem från Willys och Godislagret. Imorgon däremot.. STÄDA, STÄDA! Kanske därför jag är så slö för att jag vet vad komma skall, hihi.

Nä, nu måste jag fixa mat har vart hungrig ett tag nu. Idag ska jag laga Makaroner (Barilla Omega-3), Baconsåsen och lite Sallad till detta blir superbra mat idag! Ha en fortsatt bra dag folks! Ciao!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards