Alla inlägg under januari 2009

Av Linda - 9 januari 2009 17:36

Hihi, min norska den kommer jag allt ihåg :) Har blivit så mycket prat om Norge, och min tid i Oslo nu de senaste dagarna vilket är kul! Eftersom jag älskar Oslo och norrmännen! Jag ska skriva lite mer om min vistelse i Oslo någon dag tänkte jag med lite tips, och sånt vad man ska tänka på.

Men det är sant - jag är så hungrig nu! Häromdagen åt jag ju Kyckling i sås med Champinjoner i och Spagehtti (Tagitellie), jag fick en hel del över då och det tänkte jag äta idag! Det är så himla gott med Kyckling :) Blir perfekt som mat idag tillsammans med lite Sallad!

Ni får ha en fortsatt trevlig fredag folks! Ciao! 

Av Linda - 9 januari 2009 16:00


Det här smarriga receptet hittade jag i VeckoRevyn nummer 25 (27 november) 2oo8. Jag blev jättesugen på de här kakorna...


Ca 3o stycken.


Du behöver:

4 dl krossade cornflakes.

1 dl hackade valnötter.

1 msk vetemjöl.

1 ½ tsk bakpulver.

1 dl ljust muscovadosocker.

1 tsk vaniljsocker.

1oo g smör.

2 msk ljus sirap.

Glasyr: 15o g nougat.


Gör så här: Sätt ugnen på 2oo grader. Blanda de torra ingredienserna i en skål. Smält smöret i en kastrull, häll i sirapen och häll i skålen. Rör om ordentligt. Lägg bakplåtspapper i en form (2o*3o) och häll i blandningen. Tryck ut så det blir jämnt och fint. Grädda i mitten av ugnen cirka 2o minuter. Skär nougaten i tunna skivor. Lägg över den färdiggräddade kakan. Vänta någon minut och bred ut så den täcker hela ytan. Ställ in i kylen och låt svalna helt innan den skärs upp. Förvara i kylskåp.

Av Linda - 9 januari 2009 11:32

Idag är det jättefint väder ute! Det är som sagt fredags sol och blå himmel samtidigt har snön smält bort - WUNDERBAR!

Jag hoppas att det inte är alltför kallt ute heller så man slipper frysa. Jag ska snart iväg till Willys för att handla lite förnödenheter som Toapapper, Sköljmedel, Tvättmedel och Margarin, då allt detta är snart slut och detta kommer jag behöva innan lönen kommer den 27:e. FY FAN vad lång tid det är kvar tills lönen kommer :O Kontot gråter och jag likaså typ :p Jag tror att jag ska cykla en sväng sen efter att jag har handlat om det inte är alltför kallt ute får se hur jag gör.

Vad ska Ni hitta på idag denna fredagen den nione januari 2oo9?

Hoppas att Ni får en trevlig dag i alla fall folks :) Ciao!

Av Linda - 8 januari 2009 23:00

Jag läste en artikel i VeckoRevyn nummer 25 (27 november) 2oo8, om just Hilary Duff. Jag tycker att hon passar jättebra i sin nya hårfärg - den klär henne bra...


Hon är snygg, framgångsrik och tjänar "sjukt mycket pengar". Som ett brev på posten kommer också avundsjukan och kändisbråken. - Det är löjligt att jag och mina skådespelarkollegor ska hata varandra. Vi borde stötta varandra istället, säger Hilary Duff till VeckoRevyn.

Artikeln är skriven av Johanna Juntunen.


Hilary Duff är en mångindustri. Det finns nästan ingenting som den här 21-åringen inte sysslar med. Kläddesign, parfymer, filmer, sång och välgörenhet. De som känner henne säger att hon är en glädjesprudande tjej med ständig energi.

- Jag trivs bäst när jag omger mig med kreativa och liksasinnade människor, säger Hilary när VeckoRevyn träffar henne i Los Angeles. Jag gillar att ha många bollar i luften och har ständigt nya projekt på gång. 


Tjejen som blev känd i tonårsfilmer som Lizzie McGuire, Mitt liv som Popstjärna och A Cinderella Story har lyckats att bli en trendsättare att räkna med. Unga kvinnor över hela världen spanar in hur Hilary klär sig för att följa hennes stiltips.

- Jag försöker att klä mig snyggt utan att det blir mycket urringning och alltför korta kjolar, säger Hilary. 


Hilary har alltid gillat mode och kläder. Hennes mamma är make-upartist och hon minns hur hon tillsammans med storasystern Haylie lärde att sminka sig.

-Vi brukade ha sminkpartyn hemma hos oss. Alla våra tjejkompisar kom hem till oss och så sminkade vi varandra, med mamma som lärare. Vi lärde oss hur man sminkar sig för att framhäva sina bästa ansiktsdrag utan att det blir för mycket. 


Ibland oroas man över hennes hälsa för hon ser väldigt smal ut på vissa bilder. 

- Det är inget jag kan rå för, säger hon, och jag försöker att inte lyssna på kritiken. Ena dagen står det att jag är för smal och nästa dag står det att jag är för tjock. Jag är ung och min kropp är under ständig förändring, det är väl helt normalt?! Jag äter normalt och tränar mormalt. Hilary tror att skönhet kommer inifrån.

- Alla människor har olika utseende, men alla kan skaffa sig en frisk kropp genom att äta nyttigt och träna. Om man lever sunt så blir man gladare inombords och det syns även utanpå. Är man dessutom snäll och har en positiv attityd till livet kan man komma hur långt som helst.


Konkurrensen mellan de unga, trendiga stjärnorna i Hollywood är stor och det finns de som tycker att Hilary är präktig.

- Lindsay Lohan gillar inte mig, men det kan jag leva med. Hon påstår att jag snodde hennes pojkvän Aaron Carter när jag var typ 12, men det är bara löjligt. Jag har aldrig stulit någons kille i hela mitt liv. Jag tycker mest att det är löjligt att media vill att jag och mina jämnåriga kollegor i Hollywood ska hata varann. Vi borde stötta varandra istället...

 

Av Linda - 8 januari 2009 19:41


Inatt var det dags för en av flera galor i USA, och denna galan var just People´s Choice Awards. Det kryllade av kändisar där och jag såg några fina klänningar.

Vad tycker Du om klänningarna? Tänkte bjuda på lite bilder.


Bilder från Peoplés Choice Awards:
* Christina Appelgate- Fin svart klänning.

* Kate Hudson- Jag gillar färgen, men klänningen vet jag inte riktigt..

* Kathrine Heigl- Snygg kostym, snygga skor och snygg frisyr!

* Malin Åkerman- Snygg klänning - I love it! Snygga skor och fin hårfärg - hon passar i brunt hår.

Av Linda - 8 januari 2009 16:52

När man kommer in och kollar på bloggens statistik, och speciellt de unika besökarna varje dag ser jag att det är en del som jag haft under en dag. Jag vet att jag inte är ensam om att undra vilka Ni är? Man blir ju lite nyfiken :) Vissa skriver ju och de vet jag vilka de är, men vilka är Ni andra? Kul att veta tycker jag!


Aja, har Ni också haft storm ute idag? Här blåser det så sjukt jävla mycket! Snön som vi har börjar töa bort också för den delen. Nä, det är jobbigt när det blåser så mycket ute som det gör nu, Uscha!

Jag var duktig och dammade av lite här hemma förut, och tog tag i toaletten ändå även om jag inte tänkte göra det alls tidigare idag. Skönt att ha det gjort nu faktiskt. 


Magen kurrar - den vill ha mat nu. Idag tänkte jag äta Schnitzel, Pommes Chauteau och Béarnaissås till tillsammans med lite Röd Lök!  Medans mina Pommes är inne i ugnen ska jag passa på att diska. Städa och diska - finns det något tråkigare?? 

Ni får ha en fortsatt trevlig torsdag folks! Ciao!

Av Linda - 8 januari 2009 12:08

Gaaaaaah vad jag hatar detta verkligen när saker och ting ska krångla för mig. MEN förhoppningsvis kommer det lösa sig här strax när jag ska göra mitt lilla ärende. FAAAN jag som inte ens vill gå ut idag eftersom det dels blåser riktigt mycket, och ovanpå detta snöar det. Nu har det kommit jättemycket tjocka också :(

Tvätta golvet som jag hade tänkt göra får jag ta tag i imorgon, hinner inte fixa med det idag. Stress, stress, stress! Det är jobbigt när man inte kan sova på nätterna då jag ligger, och tänker för mycket och stressar upp mig undermedvetet. Men idag ska allting lösa sig!

Hoppas att ni får en trevlig torsdag folks! Ciao!

Av Linda - 7 januari 2009 22:48

 

     

   


Nu har jag tittat igenom Glaze nummer 13 2oo8, och jag har sett en hel del snygga klänningar bland annat i tidningen, men dessa har jag inte hittat på nätet. Säkert är en hel del redan slutsålda också för den delen. Men jag har hittat lite som jag vill ha eller sånt som var fint. Vissa saker är ju bara att drömma om att ha råd med, men det är ju lite kul det också.


Detta hittade jag i Glaze nummer 13 2oo8:

* Lila Mockapumps med spänne, Scorett, 999 kronor- Snyggt med silverklacken!

* Lancôme Magnifique Parfym 3o ml EdP, 495 kronor.

* Elizabeth Arden Mediterranean Parfym EdP, 55o kronor- Underbar flaska som jag älskar! Tänker på vatten utomlands när jag ser färgen!

* Elizabeth Arden Intervene Eye Ögongreme, 375 kronor.

* Kanebo Sensai Premier Hudlotion, 355o kronor- En superlyxig hudlotion som doftar fräscht. Huden blir som silke!

* Gråbeige D&G Dolce & Gabbana-klänning, finns hos www.netaporter.com, 5479 kronor- Lite fulsnygg klänning, gillar mest överdelen.

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards