Alla inlägg under januari 2009

Av Linda - 11 januari 2009 12:35

Igår gick den här filmen World Trade Center på TV4. Jag kollade på filmen med ett halvt öga, och på datorn med det andra halva ögat. Det är synd då jag hade ju velat kolla bättre på filmen. Men den var nog rätt bra jag såg ju de "värsta" scenerna. Nicholas Cage spelade en av rollerna i filmen också. Han är en bra skådespelare.


När jag såg filmen kom jag och tänka på den dagen, den elfter september 2oo1. Jag minns den dagen som om det vore igår.

Det var en tisdags eftermiddag här i Sverige, och jag satt i skolan och hade Körkortsteori (skit tråkig lektion och helt onödig). Vi satt och kollade i de där pärmarna, och vi skulle svara på en massa frågor. Min lärare sa att vi skulle se på en film, och klockan var då efter klockan tre svensk tid, och han sätter på teven. På teven ser vi hur det brinner i det första WTC-tornet, och alla i klassrummet sitter med öppna munnar, och ingen fattar vad det är som händer. Då ser vi det andra planet flyga in i det andra tornet. Vi tror att det är en film - att det inte är på riktigt. Alla blev så chockade, och ingen av oss kunde koncentrera sig på filmen eller resten av lektionen då detta var det enda vi pratade om. Jag minns att vår lärare gick iväg när han satt på filmen, och han sa sedan när filmen var slut att det var på riktigt det som hände. Jag har för mig att vi fick sluta en halvtimme tidigare den dagen istället för 16.3o :)

Denna nyhet präglade hela mediavärlden en lång tid framöver och det var ett samtalsämne alla pratade om.

Ja, USCH världen är allt bra hemsk ibland.. 

Av Linda - 10 januari 2009 23:42

                 

 

   

 

   

 

          


Jag har nu suttit och kollat igenom VeckoRevyn nummer 25 (27 November) 2oo8, för att se om det fanns något som jag ville ha ur tidningen. Och jag har hittat en hel del. Den här gången blev det väldigt blandat får jag säga. 


Detta hittade jag i VeckoRevyn nummer 25 (27 November) 2oo8:

* Lila Mockapumps, Scorett, 999 kronor- Fina skor!

* Lush Dream Cream Hand- och kroppscreme, 159 kronor.

* Gammelrosa Väska, Lindex, (FÖRR 149) NU 74,5o kronor- Så söt väska!

* Lila Sidennattlinne, Lindex, (FÖRR 399) NU 199 kronor- Nattlinnet är i silke! Tycker att detta nattlinne är väldigt fint!

* Rachel Leigh-armband, från www.accessoara.se, 495 kronor/styck- Jag vill ha detta armband i en helsvart färg.

* Dermalogica Intensive Moisture Masque, 445 kronor- Återfuktande mask som ska verka i tio minuter. Krämig och dryg mask som känns sval. Efter verkningstiden har huden blivit markant fräschare, piggare och lugnare. Tyvärr är den lite svår att tvätta bort.

* Svart Klänning med rosett, Monki, 4oo kronor- Rosetten kunde vart liite mindre, men den är fin klänningen!

Av Linda - 10 januari 2009 18:05

Det här är verkligen inte min dag!

All jävla gråt igår har gjort mig trött och seg i kroppen. Helt slut helt enkelt! Idag har det vart bättre, men det är fortfarande ett stort jävla hål inuti mig. Det är tack vare dessa hormoner som jag känner så här nu! Annars brukar jag klara mig jättebra från att känna så här. Men det går ju som en berg- och dalbana helt enkelt.


Nu är jag hungrig, jag har bara ätit en macka idag. Idag ska jag värma min Africana, koka lite Ris och ha Krossad Ananas och Sallad till! Perfekt lördags mat :) Jag hoppas att Ni mår bättre! Ciao folks!

Av Linda - 10 januari 2009 12:16

Mitt lilla bryt igår var jobbigt.. Det var inte kul alls.

Den förstörde min sömn, låg och grät innan jag skulle sova. Det är inte ofta jag gör det längre så jag antar la att tårarna, och kanalerna skulle rensas. Har hållt dem inne så länge nu, och nu orkade jag bara inte helt enkelt hålla emot dem - I guess.. Dessa jävla hormoner säger jag bara!

Finns det något värre än när man blivit så jävla krossad av den personen man tyckte mest om i hela världen eller när någon närstående dör.. Båda är nog lika jobbiga, men på olika sätt.

I båda alternativen förlorar man ju någon man har tyckt om och brytt sig om. Båda är lika jobbiga tycker jag.. Men skillnaden är när någon dör, då kommer aldrig den personen tillbaka in i ens liv... Då är det okej att sörja. Det är den största skillnaden jag kan komma på, de två alternativen emellan...


Idag orkar jag inte göra ett skit, eller jo, jag ska ta ner mina julsaker de få jag har så det kommer att gå fort. Men jag har inte lust att göra något speciellt heller. Har ju sovit sjukt dåligt hela natten..

Ha en bra lördag folks! Ciao!

Av Linda - 9 januari 2009 23:48

Nu när jag har sett Metallicas dokumentär, och deras konsert från Rock am ring från Tyskland i somras på MTV -började jag tänka på DIG!

Jag vill ju inte göra det, och jag orkar inte det heller :( Jag blev ju helt jävla sönderkrossad av Dig i somras - 3,5 år åt helvete!

Jag har gråtit så jävla mycket så att mina tårar har tagit slut, och nu bara gråter och gråter jag...

Jag har inte alls tänkt på Dig lika mycket nu det senaste, men det är la en sväng av PMS jag har nu också, och då blir jag lite extra känslig..

Det har snart gått fem månader (om en vecka exakt), och inuti i mitt hjärta där sorgen sitter som djupast, och hårdast som ingen i hela världen kan se - därinne lider jag!

Nä, jag ska väl försöka sova lite nu tror jag. Godnatt!

Av Linda - 9 januari 2009 23:15


Så grymt bra underbar låt! Älskar den här låten..

Men det trista är att jag kan inte höra en låt utan att börja gråta..

Av Linda - 9 januari 2009 22:11

Nu är mina favoritkungar på MTV i en dokumentär om bandet - världens bästa hårdrocks band.. JAG ÄLSKAR METALLICA :D

Vill se dem spela igen på Ullevis scen; en underbar varm dag på sommaren - precis som jag gjorde för snart fem år sedan i maj. Glömmer det aldrig; helt magiskt och alldeles underbart :)

Jag var ju i himlen helt klart, hihi :) Bara killar överallt..

Gillar Du Metalllica? Har Du någon favoritlåt med dem?

Av Linda - 9 januari 2009 21:38


Nu sitter jag och kollar på Let´s Dance. De har ett bra startfält i år, tycker jag. Men det är en som jag absolut INTE vill ska vara kvar. USCH för min del kan hon gärna åka ut nästa fredag.

Jag tycker att det är så kul att se tjejernas kläder som de har på sig.. Så mycket fina klänningar.

Mina favoriter är Hasse Aro och Magdalena Graaf. Jag gillar henne - hon är tuff Magdalena! Faan, vilken snygg klänning hon hade på sig i sin vals också. Den hade jag gärna velat ha den klänningen :)


Har Ni haft en bra fredag då?

Det har jag haft! Var ute och cyklade i en timme idag, och sen handlade jag ju lite på Willys. Träffade M., idag :) Har inte träffat M., sen jag slutade skolan innan sommaren. Så det var kul att prata med henne :)

Sitter och myser under täcket nu, har ätit Glass med Chokladsås förut - det var så himla gott!

Hoppas att Ni har en bra dag fredag där ute i Sverige folks :) Ciao!

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards