Direktlänk till inlägg 6 december 2008

Suri- ensammast i Hollywood..

Av Linda - 6 december 2008 17:00

Efter att ha läsa ut Glaze nummer 12 2oo8, läste jag en artikel om Suri. Ni vet Tom Cruise och Katie Holmes dotter. Det man läser får man ta lite med en nypa salt. Allt behöver inte vara sant, även om det kommer ifrån en "säker källa". Är det dock sant måste jag säga att lite sorgligt är det ju i så fall. Jag menar, hon är väldigt söt Suri en liten söt två-åring. Följande kunde jag läsa om henne.


Artikeln är skriven av Johanna Söderlind.


På ytan ser allt perfekt ut. Söt som socker, leksaker i drivor, en gigantisk garderob som är värd hör och häpna- två miljoner kronor, pappas och mammas konstanta uppmärksamhet och ett aldrig sinande bankkonto. Men skalar man av några lager så ser man något helt annat. Lilla Suri, 2½ år, är ett av Hollywoods ensammaste barn.


Katie Holmes och Tom Cruise pendlar tillsammans med sin lilla dotter mellan två hem, i New York och Los Angeles. Hem som är fyllda med barnflickor och hembiträden, och dockor. Suri har, enligt tidningen Star över 2oo dockor. Dockor som hon ser som sina vänner och viskar sina hemligheter till. 

 

Dock saknar den lilla flickan helt riktiga vänner. På grund av pappa Toms konstanta misstänksamhet gentemot människor i allmänhet, och andras barn i synnerhet, låter han inte sin dotter ha några kompisar.

- Hon lever helt isolerad, som i en bubbla. Jag har aldrig sett henne leka med några andra barn, berättar en källa.

- Det är så sorgligt! Man kan verkligen se hur Suri längtar efter att få umgås med jämnåriga, forsätter källan.

De gånger hon de facto fått leka med andra har det inte gått så bra.

-  Hon vet inte hur man gör när man delar med sig och leker med andra. Hon har ju aldrig fått öva och hennes föräldrar ger henne inga gränser vilket gjort henne väldigt bortskämd och girig, säger en fd anställd till familjen.


Tom och Katie som är aktivt troende scientolger uppfostrar sin dotter enligt trons alla regler vilket bland annat innebär att man aldrig ska säga Nej till sitt barn. När Suri var nyfödd sägs Katie ha fått stränga order om att inte tala med sin dotter den första tiden. 

Att talet utvecklas fortare ju mer man talar med sitt barn samt att man låter sitt barn interagera med andra barn vet alla föräldrar. Alla utom Tomkat verkar det som. För trots att Suri är över två år så kan hon knappt prata. Men när man nästan bara övar sitt tal med en giraff och en babydocka så är det kanske inte så konstigt att man ligger lite efter? Dessa två följeslagare följer med Suri vart hon än går.

 

Ett annat tecken på att Suri ligger lite efter i utvecklingen är det faktum att hon fortfarande använder nappflaska och snuttefilt. Förutom dockan och giraffen är filten och flaskan ständigt närvarande. De har kommit att bli två multifunktionella ting då Suri ofta använder dem för att gömma sig för papparazzis. 


Som ett substitut till vänner och ett vanligt liv utan ständiga kamerablixtar i ansiktet så skämmer mamma och pappa bort sin lilla flicka så mycket det bara går. Suri går bara klädd i exklusiva märkeskläder. Frågan är bara om Hollywoods sötaste och ensammaste lilla flicka inte skulle föredra riktiga vänner framför 2oo dockor att leka och dela sina hemligheter med?...


 
 
Emelie

Emelie

6 december 2008 18:12

Usch! stackars henne!

http://fimpen.bloggagratis.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Linda - 19 maj 2014 21:34


   Min absoluta drömväska ALLA kategorier    En Chanel-väska kommer jag definitivt äga en dag!  #Chanel #Chanelbag ...

Av Linda - 30 november 2013 22:30

Idag åkte jag in till stan då jag inte vart där på länge. Utbudet är mycket bättre inne i stan också, och nu innan Jul är det så mysigt att gå där inne med all julpyntning som är. Vill helst åka till stan minst en gång när jag är hemma i Göteborg. Ja...

Av Linda - 28 november 2013 22:30

Idag var det dags att åka hem till Göteborg igen, sista gången innan jul. Då jag är sjukskriven nu behöver jag komma bort lite, och då passar det jättebra att åka hem. Som vanligt har jag gått en sväng på Torget som jag brukar göra när jag kommit hit...

Av Linda - 11 oktober 2013 23:30

Om det blev lite shopping igår kan man ju säga att jag tog igen det idag - med råge!! Haha, det blev en del. Var inne i alla möjliga butiker idag där jag kollat runt. Dock så har inte nåt vart särskilt dyrt utan jag har kommit undan väldigt bra ändå....

Av Linda - 10 oktober 2013 22:45


Tidigare idag åkte jag hem till Göteborg så som vanligt gick jag ner till Torget nu på kvällen för att kika lite. Hann inte med så många butiker idag fast å andra sidan har jag ju hela helgen på mig. Däremot såg jag att Vero Moda hade 5o% på ALLT i h...

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards