Alla inlägg under oktober 2008

Av Linda - 8 oktober 2008 22:12

Det är halvmåne nu =) Jag tycker det är så himla mysigt när den lyser gult uppe på himlen. Havet och månen, det är magiska ting jag gillar att sitta och titta på. Det är väldigt avslappnande.

Mmmm myyyyys är det med halvmåne. Hade velat sitta på min balkong nu med någon och kolla på månen..

.."Look at the moon"..

Ska läsa lite till i Glamour sen sova. God natt folket och sov så gott.

Av Linda - 8 oktober 2008 19:52

Ni som känner mig vet att jag har en väldig fabilesse för underkläder. Jag älskar att shoppa underkläder och att kolla in lite sajter som säljer snygga underkläder, antingen för att titta på eller att beställa hem. Sen finns det de sajterna där jag bara kan drömma mig bort om att köpa allt som jag ser! Det är knappast ett par trosor eller en behå. Utan ALLT typ som faller mig i smaken.  Som det brukar vara tycker jag att det som är dyrast det är i princip snyggast och det vill jag helst ha. Något jag lärt mig det är att man kan inte få allt man vill ha! En dag när jag vinner miljoner eller blir miljonär på annat sätt ska jag shoppa mina favoriter, som jag just nu bara kan drömma om att ha råd med.  Men som tur är finns det ju billiga affärer också som säljer snygga underkläder som till exempel H&M. Där har jag hittat en hel del snyggt även andra snygga kläder och accessoarer.


Varför skiriva om detta? Jo, idén föddes när jag såg på Ellen Show tidigare idag. En av Ellens gäster idag var Mariah Carey, och hon hade med sig presenter till Ellen eftersom hon fyllt år. Presenterna som Mariah hade med sig var inte vilka presenter som helst. Hon hade några paket från Agent Provocateur! Ni som känner igen Agent Provocateur vet att denna kedja är ingen Billig kedja direkt. För er som inte känner till kedjan kommer den från England och de har en butik här i Sverige i Stockholm. Sen har de mycket, mycket, mycket snygga underkläder, men även parfymer och lite annat. Ellen fick ett riktigt snyggt linne som är precis i min smak, VILL HA!


Men min allra, allra, allra favorit är Victorias Secrets! Fy fan rent ut sagt vad de har mycket snygga underkläder, sen säljer de även kläder och accessoarer med mera. Jag brukar kolla på "Victoras Secrets Fashion Show" som är strax efter Nyår. Det är en väldigt snyggt arrangeraad show får jag säga och i år hade de Justin Timberlake som gäst. De har en scen som de lägger ner mycket tid och pengar på, det har jag ju märkt. Kläderna som visas är snygga det mesta av det, men allt är ju inte snyggt på en vanlig tjej som inte går på en catwalk. Så är det ju med väldigt många trender. Som sagt när jag blir miljonär ska jag åka till USA och länsa hela butiken på allt som faller mig i smaken. 

Innan jag ska dra mig för att glo på Grey´s Anatomy som kommer snart vill jag tipsa er om mina favorit sidor. Check them out!

www.victoriassecrets.com                               

www.agentprovocateur.com 


Hey, What´s your secret?

P.S Nedan följer en bild på ett snyggt set som passar till bröllopet D.S


Av Linda - 8 oktober 2008 12:44

Inatt har jag sovit SKIT dåligt rent ut sagt. Jag trodde att jag var trött, men när jag la mig i sängen, var jag helt klarvaken. Timmarna de bara gick och gick, de går för fort när man vill somna tycker jag. Jag vill ha lätt för att kunna somna, inte ligga vaken till klockan tre, sen bli väckt klockan sex igen av att en granne duschar (är VÄLDIGT lyhört i mitt hus). Efter att ha blivit väckt ligga vaken till klockan nio och sen få sova två timmar till...

GAAAAHHH irriterande, behöver min skönhetssömn =)

hihi ja, kanske gick den här natten, men vill inte ha det så inatt igen. Nu ska jag ta en fralla och ett glas Apelsin juice från Bravo, sen ta en sväng ute på den fula cykeln!

Av Linda - 7 oktober 2008 21:06

Min favoritparym som jag använder just nu det är:

Nina- by Nina Ricci.

Parfymen luktar så himla gott. Jag har fått en hel del uppskattande kommentarer om att den luktar väldigt gott. Flaskan är lite annorlunda också den är formad som ett äpple. Detta är en parfym som jag varmt rekomenderar.

Doftnoterna är:

Röda äpplen blandad med citrus noter gör doften gnistrande och lekfull. 


Här kommer lite tips angående parfym användning:

Spraya inte parfym på kläderna. Parfym är komponerad så att den riktiga doften först utvecklas när den kommer på en varm hud. 
Applicera parfymen på rätt sätt. Bra ställen är insidan på handlederna, insidan av armbågen, nyckelbenet och baksidan av käkpartiet. Varje gång du vrider på huvudet eller armarna kommer alla att känna din doft. Du kan även spraya parfym i håret.
Gnugga inte in doften i huden, då förstörs doftkompositionen.
Om man är torr i huden kan det vara svårt att få en doft att bevaras, då kan det vara en bra idé att även köpa bodylotion i samma doft. Använd parfymen innan du smörjer in dig - annars bryter alkolholen ned krämen.
Solbränd och mörk hud kräver starkare dofter än en hud som är blek och ljus.

Nu ska jag fortsätta se på Desperate Housewifves! Ha en bra kväll folks!


Av Linda - 6 oktober 2008 22:09

 "..You´ll find infinity"..

Jag börjar undra om det är en förkylning på väg, det känns lite så i halsen och kroppen.  Imorse när jag hade gått upp fick jag snyta mig flera gånger, det bara rann. Kan vara ett tecken på att det kommer snart, eller så är det inget som det brukar vara. Kan vara så här idag, men inte imorgon. Det är rätt jobbigt också om det aldrig vill bryta ut. Jag vill ju hellre att det bryter ut att jag blir sjuk och sen är det bra. De kommande dagarna kommer visa hur det blir jag får avvakta och se helt enkelt.

Nu ska jag sova känner jag. Har sovit dåligt hela helgen, behöver mina timmar, skönhetssömnen.

God natt och sov så gott!


Av Linda - 6 oktober 2008 16:54

Vädurens ledande kvalitet och Marsinflytande ger väduren de ultimata ledaregenskaperna. Eldens element ger väduren dessutom ett oberäkneligt och oförskräckt temperament. Ett oerhört starkt ego och självförtroende gör väduren visserligen till en bra ledare, men kan dock få honom att verka alltför dominerande och maktfullkomlig.

Väduren axlar gärna ansvar och vill känna att hon/han har en ledande position, annars mår hon/han inte bra. Väduren är en handlingsmänniska, och då hon/han ju alltid tycker sig ha rätt är han snabb att fatta rätt beslut. Vädurens översvallande sätt gör väduren till en rolig kamrat. Vädurens starka drifter gör väduren även till en bra livspartner. Om hon/han inte får sin vilja fram kan hon/han dock bli ganska barnslig.

Element: eld                                               

   Kvalitet: ledande                               

Polaritet: positiv
Nyckelord: Mars, aktivitet, självupptagenhet, mod, starkt ego, impulsivitet, energi, bagge, metallen järn och tisdag.
Positiva karaktärsdrag: energisk, utåtriktad, ivrig och frispråkig.
Negativa karaktärsdrag: självisk och dominerande.
Människokroppen: huvud och ansikte.


Egenskaper Väduren: Väduren har starka sexuella impulser och behov av intimitet, men deras behov är kortlivade. Som älskare har de dåligt med tålamod och brist på sensivitet, därför fallerar många av deras relationer. De är välsingnade med optimism och entusiasm och det är det som håller deras inre låga brinnande och samtidigt eggar deras partner. Vädurens starka sexuella drifter gör att han/hon vill vara den dominerande och ledande i relationen. Vädurar är vågde och passionerande och tar stora risker för sin partners skull.
Stjärntecken: Väduren
Datum: 21/3 - 19/4
Plats i zodiak: Första
Planet: Mars
Element: Eld
Bra egenskaper: Entusiastisk, äventyrlig, driftig och modig.
Dåliga egenskaper: Självisk, otålig, okänslig och stridslysten.
Kvalitet: Ledande
Polaritet: Positiv
Passar bra med: Tvillingarna, Lejonet och Skytten.
Passar dåligt med: Jungfrun, Skorpionen och Fiskarna. 

Av Linda - 5 oktober 2008 21:39

"Relax, take your time"...

Söndagar är den dag i veckan då jag oftast inte orkar göra någonting. Speciellt inte om jag har varit ute dagen innan. Inte orkar jag laga mat heller, så det fick bli en pizza idag istället. Måste bara säga att Äntligen började Gossip Girl igen. Chuck är så jävla sexig. Så mystisk och het, het, het! Orkar inte skriva så mycket idag, vart en tuff dag =( Det har varit mycket tårar hela dagen idag, usch! 

Saknar dig så <3


Just det, Dagens låt: INFINITY 2008- GURU JOSH PROJECT. Så underbar =)


Av Linda - 5 oktober 2008 14:17

Igår var jag ju hemma hos Linda på fest och det var trevligt =) Först var vi tre stycken, men sen kom killarna tillbaks, då blev det lite mer drag och livat. Vi drack, spelade lite Wii (inte jag i och för sig) och lyssnade på skön musik! Kvällen bjöds även på en hel del skratt och sen blev jag generad lite senare. Säger bara att det är tur att det finns smink, så slipper man visa sitt kräft ansikte när jag blir generad. Ja, just det ja vi spela ett spel Linda, Sofie och jag, ett slags geni spel om Sverige. JAG VANN :D Brukar inte göra detta, men det var kul tyckte jag. 

Runt halv elva drog vi vidare till Terrassen, vi fick höra att det var kö där, men det var ju ingen kö alls. Var rätt lite folk när vi kom in, men sen blev det för tjockt med folk. Björn Rosenström spelade ju och detta hade jag ju väntat mig, men INTE att han skulle spela så länge. Hann dansa innan han kom och lite efter, men det var ju nästan stängning när han var klar. 


Som jag anade var Han där med henne.. Det var en jävla tur att jag inte såg dom, men bara höra att han var där fick mig att skaka i mina ben och hjärtat fick en rejäl klump. Fällde lite tårar, usch fan alltså. Jag som Inte skulle göra det, men det är lättare sagt än gjort som det alltid brukar vara. Pratade med en viss kompis med och denna sa samma sak som jag säger. Jag känner dig bättre än vad du tror Muppen! Så länge som vi känt varandra har jag lärt mig en hel del om dig och mig själv för den delen. JAG SAKNAR DIG <3


Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<<
Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards