Alla inlägg under oktober 2008

Av Linda - 21 oktober 2008 11:32

Tidigare igår på dagen funkade min dator som vanligt, var ju inne på Internet innan jag skulle iväg och jobba. Allt var som vanligt med skiten. MEN sen på eftermiddagen när jag hade kommit hem och skulle in på Internet funkade inte skit helvetet! JAG VAR SÅ ARG! Jag och datorn är inte bästa kompisar direkt, ville bara kasta ut den från balkongen. Jävlar då visade sig temperamentet och tålamodet tröt fort som fan. Det var bara Msn som funkade. Inte gick det att öppna en webbläsare. Skulle ringt Telenor igår, det var fel på bredbandet, jag sökte igenom hela datorn efter virus och det var inget som hittades. Detta var första gången det hände så för mig med Telenor annars har det inte vart några problem. Nu ikväll ska det inte vara samma problem.. 

Det känns i kroppen att jag jobbat så många timmar på bara tre dagar, speciellt blir det så när kroppen inte är van. Är segare än segast i planeten och min nagel är nu lila efter att jag klämde den. Snyggt! Ni får ha en bra dag :) Ciao!

Av Linda - 20 oktober 2008 11:18

Måndagar är alltid så sega tycker jag. Speciellt då jag skulle åka ner till skolan och man började kl.13 och sen var föreläsningen slut två timmar senare oftast. Dessa dagar var så sjukt sega och väldigt onödiga många gånger kändes det som. Man är alltid så seg på måndagarna oavsett vad man gjort. Eller är det bara jag som känner så? Nu har jag jobbat både lördag och söndag, nitton timmar på två dagar. Det är rätt mycket det och långa, långa pass. Båda kvällarna har jag slutat 22, en hel dag är förstörd. Ska inte klaga får ju in lite pengar, men ja jag är la inte på humör just nu. Vill inte jobba på en avdelning som jag inte känner till egentligen, där jag aldrig har varit, jag har rätt att gå introduktion. Igår var det okej, får se om jag vill gå introduktion där. Men men gjort är gjort. 

Ska däremot iväg snart och jobba 12.30-17 blir det idag och det var planerat sen länge. Rätt lugnt kommer det bli sen är det skönt att sluta en "normal" tid som många andra gör på sina jobb. 

Nu ska jag ta en macka och se lite på teven innan jag ska cykla iväg i blåsten och regnet. Ha en måndag där ute i Sverige :)

Av Linda - 19 oktober 2008 11:47

Imorse ringde de från jobbet dock från en annan avdelning och frågade om jag inte kunde jobba idag. Det hade kört ihop sig med personal och det fanns ingen som de kunde ringa in. På mitt schema hade jag lagt in den här söndagen om det skulle behövas folk. Så jag får jobba idag igen. Kan inte säga: "nej, jag kan inte" eftersom jag har lagt in på schemat att jag kan jobba. Nu får jag ju lite mer timmar vilket är jävligt bra och jag får in en hel del OB-timmar här nu också. De pengarna kommer ju att behövas snart är det ju jul och nyår.

Tiden går så sjukt fort. Snart är det april och då blir jag 25 år, FY fan. 

Aja, nu ska jag se Svensson Svensson och sen ska jag iväg och jobba igen 13-22 blir det idag. Ha en bra söndag :)

Av Linda - 18 oktober 2008 14:31

FAAN snart ska jag tillbaka till jobbet igen. Det orkar jag inte. Ville fortsätta att sova i sängen, den sömnen behövdes. Klämde mitt finger imorse också, en av de första sakerna jag gjorde :( Fan det är ju skit ömt. Kommer inte ihåg vad jag gjorde, men något var det och när klockan är efter 7 en lördag är hjärnan ur funktion! Segt segt segt. Snart ut i skit blåsten igen, Orka! Ni som läser får i alla fall ha en bra lördag :)

Av Linda - 17 oktober 2008 18:26

Imorgon ska jag jobba, 7-22. Det blir en delad tur med ett break på 4,5 timme mitt på dagen. Det blir säkert tufft, tycker att delade turer är lite jobbiga. Men jag behöver pengarna. Kommer få in en hel del och de kan jag bara inte tacka nej till. Lite segt att jobba en lördag, men jag har inte råd att festa ändå och sen är min sprit slut. Så en lördag gör ingenting. Pengar behövs ju alltid!

Ni får ha en trevlig fredag kväll :)

Av Linda - 17 oktober 2008 15:42


Jag älskar den här låten :) Speciellt allt gitarrspel i den. Så sjukt skön låt. När jag hörde den fösta gången för över en månad sedan blev jag helt kär. Metallica är mitt absoluta favorit band :) Ångrar inte en dag att jag såg de när de spelade på Ullevi i maj 2oo4, såg de med min kära kompis C. Helt oförglömlig kväll, är helt klart det bästa jag gjort :)

Av Linda - 17 oktober 2008 11:43

Jävla skit förkylning som snart är på väg, bryt ut! Jag orkar inte ha det så här. Vakna varje dag av att halsen är skit svullen och gör ont, eller att behöva snyta sig flera gånger när jag gått upp. Varför kan det inte komma med en gång istället då slipper jag ha det så där. Är inte på tip top just nu alls känner jag! Hoppas att ni mår bra där ute i alla fall :)

Av Linda - 16 oktober 2008 22:28

.. barnprogram när du var liten?

Jag älskade Pippi Pelikan. Varför kommer jag inte ihåg, men satt som klistrad vid teven när Pippi Pelikan kom på barnprogrammet.

Kom att tänka på det nyss, det var så kul :) Sökt pippi på youtube också och där fick jag höra inledningslåten till programmet, har gått och nynnat på den ibland och nu vet jag vart den kommer ifrån.

Vilket program var din favorit när du var liten? Är seg i planeten just nu, godnatt igen då :)


Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<<
Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards