Alla inlägg under oktober 2008

Av Linda - 26 oktober 2008 13:31

Ja, nu är det vinteritd. Bara ordet vinter låter deprimerande det. Okej, jag kan erkänna att när första snön kommer är det väldigt mysigt ute. Sen kan den gärna försvinna tycker jag hehe.

Fy fan vilken storm det var igårkväll och inatt. Är alltid så rädd att fönstrena ska blåsa in eller något sådant. Men det hände inte den här gången heller, skulle få sån panik bara. 

Näää jag är ur form, ont i huvudet har jag, lipat har jag gjort, ätit dåligt som fan och sovit dåligt. Kan det bli så mycket värre? Klart det kan.

Av Linda - 25 oktober 2008 14:41

Fuck Love!

Fan ta den jävla kärleken vad den kan förstöra för en människa om han man vill ha tillbaka är omöjligt! Nu är det verkligen så. Vill ha honom tillbaka! Du har fått mig att må skit visst, men jag vill ändå ha dig tillbaka. Mår fan så mycket bättre då.

Jag har läst någonstans att det är hoppet som får en att gå vidare, när hoppet sviker ger man upp. Det var något sådant i den stilen.

Jag har gett upp mitt hopp, jag har det. FUCK den så kallade KÄRLEKEN! 

Här är en låt som jag älskar att lyssna på, den är sjukt skön likaså de flesta låtar på detta discot:

www.youtube.com/watch?v=WPk_FUr9TV8na  

Av Linda - 24 oktober 2008 20:10

Väskan.. Väskan/väskorna är en kär accessoar idag för många. För mig stämmer det inte riktigt. Eftersom jag inte har några axlar som kan hålla uppe en väska tycker inte jag det är roligt att gå runt med en på axeln eller på handleden. Speciellt inte nu på vintern, då har jag ju ändå min vinterjacka och då funkar det absolut inte. Jag har en väldigt kär väska som jag är jätterädd om det är min svarta "baguette" väska från Donna Karan New York. Väskan är äkta jag köpte den i en väskaffär i Oslo när jag bodde där för fyra år sedan, rätt dyr var den också. Men jag ÄLSKAR den. Som sagt i vinter kommer den inte så mycket till användning, men sen på våren kommer jag använda den ofta. 

I Plaza Kvinnas Oktober nummer 2oo8, hyllar de just: väskan. Jag hittade en artikel som jag vill dela med mig lite utav vad som stod i den.

 

Artikeln är skriven av Christina Kennedy.  


Johanna Davidsson som har skrivit boken "Väskor en passion" säger att; vi har hela livet i väskan, den är privat och vissa känner sig till och med nakna utan väskan. Hon beskriver väskan som en psykologisk förlängning av sin bärarinna, ett enkelt sätt att visa vem man är eller vill vara. 


Sara Winter på Skobranschrådet säger att; förr köpte man kläderna först och letade efter en väska som passade till. Idag är det inte ovanligt att man börjar med väskan och sen köper outfit. 

Handväskamuséet i Amsterdam satsade nyligen på utställningen "Green bags", ett ganska vitt begrepp som i tidens tecken innefattade väskor tillverkade med ekologiska och återvunna material. Allt från gamla bildäck till chipspåsar utgjorde grunden för väskorna, men kanske är återanvändningen av en hel väska det som närmast ligger till hands för den miljömedvetna.

För vem drömmer inte om en klassisk Hermés eller Dior-väska? 


Jag drömmer om Gucci och Louis Vuitton-väskor. Vilka drömmer Du om? Nedan följer en bild på Plaza Kvinnas Oktober nummer och på min DKNY-väska.

Av Linda - 24 oktober 2008 16:51

Usch jag har sån huvudvärk just nu :( Är så sjukt seg i planeten just nu. Inte blir det bättre av att det är skit väder ute. Mulet och regn, regn, regn. Tidigare idag när jag skulle iväg och handla regnade det knappt någonting. Det duggade pytte, pytte lite bara, det var knappt så att det märktes. Ikväll ska jag vara riktigt lat, jobbade ju hela förra helgen. Tänkte ta ett bad ikväll och glo på en bra film eller Idol.

Ni får ha en bra fredag där ute i Sverige!

Av Linda - 24 oktober 2008 13:10

Jag kom hem för en fyrtio minuter sedan efter att ha varit på PA:S och handlat mat. Det är så sjukt, jag skriver alltid upp vad jag ska handla när jag storhandlar så här varje månad, men det blir alltid lite mer än vad man har tänkt sig. Det visar sig på kvittot och när man ska betala sin mat. Fy fan maten är inte direkt billig. Men mat behöver man annars dör man! Jag har så jag klarar mig flera månader nu så mycket är det i frysen, men ändå kommer det att fyllas på när något tar slut som mer bröd till exempel. Haha vilket jävla intressant inlägg egentligen :S 

Mina hormoner svänger som bara den just nu. Satt och lipa igår också, jävla hormoner. Så är det innan den där skiten kommer. Gråter ju inte alls annars eller tänker på dig som jag gör nu.

Fan att jag skicka ett sms till dig, men skit samma!

Ha en bra dag folks :)

Av Linda - 23 oktober 2008 22:59

This time, This place
Misused, Mistakes
Too long, Too late
Who was I to make you wait
Just one chance
Just one breath
Just in case there's just one left
'Cause you know,
you know, you know

That I love you
I have loved you all along
And I miss you
Been far away for far too long
I keep dreaming you'll be with me
and you'll never go
Stop breathing if
I don't see you anymore

On my knees, I'll ask
Last chance for one last dance
'Cause with you, I'd withstand
All of hell to hold your hand
I'd give it all
I'd give for us
Give anything but I won't give up
'Cause you know,
you know, you know

So far away
Been far away for far too long
So far away
Been far away for far too long
But you know, you know, you know

I wanted
I wanted you to stay
'Cause I needed
I need to hear you say
That I love you
I have loved you all along
And I forgive you
For being away for far too long
So keep breathing
'Cause I'm not leaving you anymore
Believe it
Hold on to me and, never let me go
Keep breathing
'Cause I'm not leaving you anymore
Believe it
Hold on to me and, never let me go
Keep breathing
Hold on to me and, never let me go
Keep breathing
Hold on to me and, never let me go


Så här känner jag, så här är det. That´s how I feel.. Lyssna på låten :)

Av Linda - 23 oktober 2008 21:29

Hérve Léger designar sjukt snygga och dyra klänningar. De är dessutom väldigt tajta, de framhäver ens former. I LIKE!

Just nu verkar alla kändisar gå runt i dessa snygga, sexiga och dyra klänningar och jag förstår dem :)

Har en bild på Rachel Bilson i en Hérve Léger klänning, den är så jävla snygg. Eller vad tycker Ni? Om Rachels klänning och de andra?

Av Linda - 23 oktober 2008 12:52

Igårkväll fick jag ett litet bryt. Satt och läste en sak och då började jag lipa som fan. Tårarna bara rann på mig, det gick inte att sluta. FUCK hatar sånt när det händer. Samtidigt var det väldigt skönt att gråta lite också, då rensar jag kanalerna lite och sen blir det inte lika mycket nästa gång och förhoppningsvis dröjer det ett tag tills nästa gång. Jag får hoppas att det blir så i alla fall. Jag är stark, jag har jävlar anamma i mig, vill inte bryta ner mig helt och hållet efter honom, men jag har dagar då allt känns pest som alla andra också har. Det värsta är bara att jag drömmer om dig och mina drömmar kan jag inte påverka själv TYVÄRR! Även om jag skulle vilja. Just nu känns det bättre vilket är jävligt skönt :)

Får ju lön imorgon hade räknat med den på måndag, men kommer imorgon Gött som fan :) Nu ska jag ut på min fula cykel en sväng. Tro mig ful är den! Ciao folks.

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<<
Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Ovido - Quiz & Flashcards