Alla inlägg under oktober 2008

DH

Av Linda - 28 oktober 2008 22:00

Dagens Desperate avsnitt vet jag inte om jag blev så mycket klokare av just nu. Kommer nog bli jobbigt med alla dessa återblickar känner jag som skett under de fem gångna åren. Serien kan inte hålla hur länge som helst heller. Jag undrar vad det är för ett kötthövve som Edie har gift sig med. Hans iskalla blåa ögon, det är något med dem kan inte sätta fingret på vad riktigt. Blåa ögon älskar jag, men hans är lite hårda på något sätt. Sen ser den gubben så jävla elak ut tycker jag.


Pratade med A på msn förut. Alltid lika kul att prata med honom :) Ska fundera på det han sa, stämmer ju en hel del.


Nä snart ska jag nog sova tror jag. Fick aldrig beställt de där jävla gardinerna idag, då hemsidan fick för sig att jag bodde i Kinnarp och hade fel postnummer. Då gav jag upp och blev arg på den trögfattade hemsidan.

God natt sverige!

Av Linda - 28 oktober 2008 16:43

Oktober månad är en rosa månad som vi alla vet om. Man kan köpa sig ett Rosa Band och sätta på sin jacka, väska eller vad man känner för. Men det är inte bara genom att köpa ett band man kan stödja bröstcancerforskningen. Idag kan vi hitta en del produkter i livsmedelsbutikerna som säljer en upplaga av deras produkt, där en del av pengarna går till cancerforskningen. I mitten på september såg jag att Wettex som jag köper mina disktrasor ifrån har gjort en "Limited Edition" som är just Rosa och där 5o öre endast (snålt tycker jag) går till cancerforsnkningen. Jag tycker att dikstrasorna är Skit snygga :) Älskar ju rosa också, passar mig perfekt.

Tänkte ta med lite fakta om kampanjen som jag kunde läsa på baksidan av paketet till disktrasorna.


Cancerfondens Rosa Bandet-kampanj

syftar till att uppnå medvetenhet kring bröstcancer och att samla in pengar till fortsatt forskning.


Cancerfonden har sedan 2oo3 arbetat med kampanjen tillsammans med privatpersoner, organisationer och företag. Hitills har Rosa Bandet samlat in cirka 172 miljoner kronor och dessa pengar går till forsknings- och vårdutvecklingsprojekt inom bröstcancer.


Sammanlagt ställs cirka 7ooo diagnoser varje år. Det är därmed den vanligaste cancerformen hos kvinnor och de flesta som drabbas är äldre. Idag botas cirka 8o procent av de kvinnor som drabbas av bröstcancer.


Jag stöder Rosa Bandet kampanjen. Gör du?

Av Linda - 28 oktober 2008 12:00

Idag är solen framme och lyser upp jag tycker att det är lite kyligt, men det är helt okej ändå :) Inte så himla farligt. Det var jätteskönt att ta en sväng på cykeln på morgonen med blå himmel och lite bilar. Luften är så mycket friskare då på något sätt med mindre trafik.

Var uppe tidigt idag skulle iväg och prata med min chef lite. A är en väldigt bra chef tycker jag :) Hon är lätt att prata med och hon bryr sig verkligen om sin personal och sina timanställda. En bra chef gör jättemycket för ens trivsel på sin arbetsplats. 


Nä nu ska jag beställa de där snygga gardinerna som jag måste ha :)

Ni får ha en bra dag!

Av Linda - 27 oktober 2008 19:43

Ja, SHIT vad åren går. På onsdag är det tio år, 1o ÅR sedan brandkatastrofen var ute på Hisingen. Jag minns det som att det skedde igår. Jag blev chockad, hela klassen blev chockad, hela T- skolan blev chockad och alla andra i Göteborg. Speciellt alla de familjer som blev drabbade. Tänk det var nästan 4oo personer på den festen och 63 ungdomar dog. Tänk alla men som de överlevande fått för livet efter den händelsen. Både fysiska och psykiska. Jag glömmer ALDRIG vad han där killen sa på teve:

- "Det luktade bränt kött"..

Och tänk alla brandmän, ambulansförare, poliser och framför allt Läkare som fick ta hand om dessa skadade ungdomar...


Jag glömmer det aldrig, det skakade hela Göteborg, alla pratade om det. På något sätt blev vi alla påverkade...

Av Linda - 27 oktober 2008 16:29

I VeckoRevyn nummer 21 (2 Oktober) 2oo8 kunde man läsa en artikel om systrar; om systrars bråk. Det var tre olika syster-par i artikeln som hade olika bakgrunder. Artikeln var jätte intressant att läsa eftersom jag själv har två systrar C och S. S är mellanbarnet och C är yngst, jag är äldst. OJOJ vad vi har bråkat genom åren, fy fan. Det är inte lite och det har inte varit små bråk heller. Vi är alla jävligt lika och envetna, har finska gener i oss och släkten är en jävligt envis släkt tack vare dessa gener, då finnar är ö-kända för att vara just envisa.

Idag bråkar jag inte något alls med dem eftersom jag har flyttat hemifrån och lämnat Göteborg. Vi är mer som kompisar idag och vad som än händer kommer jag ALLTID ställa upp för mina systrar, har alltid gjort och kommer alltid fortsätta att göra detta.


VeckoRevyn ställde relationscoachen Marie Hagberg lite frågor och så här svarade Marie.

Artikeln är skriven av Caroline Engvall.


Varför har just systrar så svårt att komma överens?

- Ofta handlar det om ren och skär avundsjuka.  


Vad tror du är det vanligaste systrar bråkar om?

- Ett vanligt bråk handlar om kläder, att den ena lånar olovandes av den andra. Storasystrar kan även finna sina yngre systrar ytterst irriterande, i synnerhet om de vill umgås med storasyterns väninnor. Lillasystern kan bli sur över att storasystern är just storasyster och alltid tror att hon vet bäst.


Om man bråkar mycket med sin syster, vilket är ditt bästa "sluta fred tips"?

- Försök att behandla din syster lika väl som du behandlar dina kompisar. Tänk på att båda bråkar för att få slut på bråken och må bättre- ni har alltså ett gemensamt mål med era gräl.   


Jag kände igen mig i de svar Marie gav, i alla fall en hel del. Känner Du igen dig?

Av Linda - 27 oktober 2008 13:36

Jag kunde inte låta bli att kolla runt på olika hemsidor efter skor. Jag är ingen sko älskare så kan jag inte påstå, eftersom jag alltid tycker det är svårt att hitta skor. Beror nog på att jag är så jävla kräsen. De skorna jag vill ha är ju de som kostar mer. Dessa skor är alltid så kul att kolla på, många av skorna är sjukt snygga!

Här nedan kommer lite bilder på skor som jag hittade som föll mig i smaken, men det finns så mycket mer att utforska.

Skorna kommer ifrån:

www.jimmychoo.com (1 & 2)  &

www.neimanmarcus.com (3, 4 & 5)


Bild nr:

1. Jimmy Choo

2. Jimmy Choo

3. Christian Louboutin

4. Dolce & Gabbana

5. Prada


Av Linda - 27 oktober 2008 12:22

Hahaha jag såg den filmen igår jag måste säga att fan vad jag skrattade. Kan ha något att göra med att jag var så övertrött. Men jag behövde mina små skratt attacker som jag fick till filmen efter för mycket tårar under den veckan. Den var helt klart värd att se, men är jag övertrött som jag var igårkväll är allt roligt i princip.

Vad härligt väder det är just nu ute också :) Solen skiner och himlen är blå. Det har kommit lite skurar, men solen har fortfarande varit framme. Ska snart ut i solen och cykla lite, ska bli  så skönt. Man får ju passa på att vara ute nu medans solen är framme och medans det fortfarande är ljust ute. Blir ju mörkare mycket tidigare nu, tråkigt!


Ni får ha en bra dag där ute i Sverige :)

Ciao folks!

Av Linda - 26 oktober 2008 22:22

Såg en av mina favorit serier förut Gossip Girl. Jag missade förra söndagens avsnitt och reprisen synd! När jag såg avsnittet idag förstod jag att jag hade missat en del. Tråkigt men så är det när man jobbar. Idag fick man ju veta sanningen om Serenas hemlighet. Jaa det hade jag inte kunnat tänka mig direkt.

Favoriten är ändå Ed Westwick (Chuck) han är så jävla het, sexig, lite tyken och farlig. Han utsrålar sexighet...Nä nu ska jag sova, vet inte vart jag skulle komma med det här inlägget haha är bra trött i planeten nu.

Godnatt och sov så gott där ute i Sverige! 

Presentation

Fråga mig

22 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<<
Oktober 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS


Skapa flashcards